7 dolog, amit mindenképp kérdezz meg, mielőtt lefoglalod az utazásod!

Értékrendek különbözőek. Az elmúlt negyedszázad alatt körbejártuk a fellelhető összes részletet, közérthető formában beszélünk róla. Ami azért jó Neked, mert rejtett hibák nélkül, állandóan a legmagasabb minőséget kapod. Engedd, hogy Téged is maximálisan kiszolgáljunk!
Az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezésnél mindig a vendég az első. lightbulb_piros

Megéri-e, jó lesz-e? sok dilemma felmerül, ha az ember lánya-fia kimozdul otthonról. Az utazás szervező mondhat bármit, amit akar. Mert a legfontosabb, hogy mit mondanak a résztvevők.

Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. 

Bizalmat szavazott egyik vendégünk írta nekünk:

“Köszönöm a gyors, kedves kiszolgálást. Megmondom őszintén, hogy először kamunak hittem ezt a százszázalékos megelégedést…. Most már látom, hogy soha ilyen megértő, tisztességes irodával nem volt dolgom. Köszönöm, hogy vannak ilyen utazási irodák, akik figyelembe vesznek családi körülményeket és, nem a pénz a legfontosabb. Igaz közhely, de méltán lett az, aki jó. Ember, mindig kimagaslót teljesít…. Köszönöm ….. Kívánom, hogy életük legyen boldog, egészséges, örömökben gazdag. Legyen gyönyörű napjuk, tisztelettel:”

Georgina és édesanyja

1) Mi garantálja, hogy haza is hoztok bennünket a nyaralás, utazás után?

Hallani mindenfélét, hogy a kiutazáskor még működik az iroda, a hazautazáskor már nem. Velünk ugyan nem fordult elő, de a barátainkkal már igen, hogy a célállomásra még eljutottak, de haza már kalandos úton érkeztek, ugyanis a szervező cég közben csődöt jelentett. Akadtak, akiket kilakoltattak a hotelből, mert a magyar partner nem fizetett, a régóta várt nyaralás rémálommá vált.
Ilyesmitől ne aggódj, ha az Andromeda Travelt bízod meg a szervezéssel, rengeteg tapasztalatunknak köszönhetően mindenki megkapja az általa elvárt és az igényeihez idomuló megrendelt szolgáltatást. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Kitűnő szervezés, azért választottuk az Andromeda Travel Utazási Irodát, mert meggyőződtünk róla, hogy biztos haza is fognak hozni bennünket. Meglepő volt a görög emberek vendégszeretete, akik ismeretlenül is behívtak házukba és megvendégeltek bennünket. Az idegenvezető felkészültsége, a táj szépsége, a műemlékek hangulata, mind-mind kellemes emlék. Köszönjük.”

Ancsa és családja

2) TITOK ÉS TABUK NÉLKÜL… Káosz és Sztereotípiák.

Az internetes világban előfordul, hogy nem hivatásos utazási iroda hirdeti meg a tengerparti nyaralást. Ezt feltétlen kérdezd meg, ha olyannal találkozol, ahol nem vagy benne biztos, hogy, amit látsz az az is.

PÉLDÁUL ÍGY: Tényleg az a szállás van-e a fotón, amit az utazással kapcsolatos hirdetésben látok, vagy a szomszéd házat fotóztátok le?

Többször szembesülhettél azzal a média különböző csatornáin, hogy valaki pórul járt, mert egy kastély volt lefényképezve az ő szállása helyett. Természetesen nemcsak szervezünk, hanem utazunk is. Az első túráink egyikén, két és fél évtizeddel befizettünk egy utazásra, ahol tengerparti hotelt hirdettek remek fotókkal, ám kiderült, hogy a szálloda valóban a parton van, viszont a tengertől elválasztja a vasút… De sokan operálnak azzal is, hogy egy-két szobát szépen felújítanak, azt ajánlják, ám az utas jóval szerényebb körülmények között kénytelen eltölteni a nyaralását.
Az Andromeda Travelnél nem kell emiatt aggódnod, mert mi azokat a szobákat mutatjuk be a honlapon és a kiadványainkban, amelyeket valóban kínálunk. A szállások leírása is korrekt, ami nincs a tengerparton, arról nem állítjuk, hogy alig néhány méter választja el a finom homokos szakasztól. Andromeda_elegedettseg_h185

Nézd meg itt, ahol a kilátás épp ez az örökpanorámás abszolút full tengerre és tengerpartra néző.

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„A szállás és az odafigyelés kiváló! A tisztaság tökéletes. Mikor kiválasztottuk azt, hogy melyik szálláshelyen szeretnénk tölteni a nyaralásunkat, akkor az utazási iroda munkatársai garantálták, hogy azt fogom kapni, amit megrendeltünk. Ez így s történt. Rövidesen újra vendégük leszek, de akkor már a baráti körrel együtt.”

Szarvasiék családja

3) Vannak-e az utazásnak leplezett költségei?

Sok helyen előfordul, hogy meghirdetnek egy nagyon olcsó utat, és a helyszínen derül ki, hogy nincs az árban az üdülőhelyi díj, az étkezés, sőt még a hazautazás sem. Vannak olyanok, akik hihetetlenül alacsony árat feltüntetve kínálnak utat, és az apró betűs részben írják csak le, mit nem tartalmaz az összeg. A vendég gyanútlan, nem olvassa el a teljes szöveget, csak átfutja, és a helyszínen derül ki, hogy több dolog sincs feltüntetve az árban.
Tehát könnyen pórul lehet járni, de az Andromeda Travelnél ilyesmi nem fordul előmi előre leírunk mindent, betartjuk, amit mondunk és ígérünk. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Mindent köszönünk, nagyon szuper volt. Még találkozunk, hisz azt kaptuk, amit ígértetek. Valóban nem voltak eldugott költségek, amelyek utána növelték volna a költségeinket! Mindenről előre elegendő tájékoztatást kaptunk.”

Sanyi, Zita

4) El merjek-e indulni?

Fixáljuk le, hogy az Andromeda Travel hivatalos, törvények között működő cég. A kialakult árversenyt nem követjük és nem szállunk be az értelmetlen árharcba.

Hallani ezt is, azt is, hogy fű alatt egyesek szervezkednek, és suttyomban azt terjesztik magukról, hogy ők nagyon olcsók. De azt tudni-e, hogy nekik is van-e vagyoni kezesi biztosításuk, és biztos-e, hogy ő is felkészült mindre, mint a BF Kormányhivatala által szakszerűen bejegyzett utazási iroda.

Vannak olyanok, akik azt érzik, hogy ők utazás szervezéssel szeretnének foglalkozni. Ez rendben is lenne, de tett-e érte? beszerezte-e a szükséges engedélyeket? fizeti-e a piacgazdaság elvárt járulékokat? Aztán utána legyen nagy mellénnyel az, akinek se szakmai engedélye, se kezesi biztosítása, hogy ő olcsóbb tud lenni az alapvető feltételeket betartása nélkül. Nosza, így már ne éri meg annyira utazási irodást játszani. De azt tudod-e, hogy mit tud okozni az, ha nem a megfelelő szakemberre bízod magad.

Amúgy köztudott, hogy az életben hajat vágni és festeni is lehet a kis kerti konyhában sutyiban Zsuzsinál, sőt még lábat gyantázni is. Aztán autót is lehet venni a szomszéd Józsitól, aki külföldről behozott autókkal bizniszel. Minek a bejegyzett vállalkozás? Brutálisan félelmetes, mit tud okozni, ha a olcsójánoskodsz.

Az utóbbi években gyakran előfordult, hogy jól működőnek hitt iroda hirtelen nagyon olcsó árakat szabott. Nem sokkal később megszüntette működését, ám előzőleg igyekezett annyi pénzt beszedni, amit lehet.  Ilyenkor előfordulhat, hogy a piaci árnál jóval kisebb összegért hirdetnek meg utakat, amelyek eleve gyanút kell, hogy ébresszenek az utazni vágyókban. Ezért mindig érdemes előre tájékozódnod a szolgáltatás feltételeiről és az árairól. Andromeda_elegedettseg_h185

Válassz: biztos vagy bizonytalan. Te melyik mellett szavazol? Ha a konkrétra rakod a voksod, akkor Nézd meg ezt, itt most kattints.

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Felejthetetlen hetet töltöttünk Nálatok Makrygialoson, ahol a tulajdonosok messzemenően teljesítik a vendégek kívánságait. Bárkinek merjük ajánlani, és mi is mihamarabb vissza szeretnénk jönni.”

Szilveszter és társasága

5) Ti mivel tudtok többet nyújtani, mint egy másik utazási iroda?

Igyekszünk mindig többet adni, értéket alkotni. Törődünk a vendéggel, családias hangulatot teremtünk. Munkatársaink szakértelme a garancia a meghitt pihenésre, nyugodt, kiegyensúlyozott hangulatban telnek a velünk töltött napok. Mindig a legrövidebb úton érjük el a kiválasztott üdülőhelyet, így vendégeink minél előbb megkezdhetik jól megérdemelt nyaralásukat.

Azt mondják mások, a suszter maradjon a kaptafánál. És ez így is van. Mindenképp csak szakavatott utazási irodával vágj bele a nyaralásba, utazásba. Az Andromeda Travel olyan árakat határoz meg, amelyek kedvezőek és mindenki megkapja az ígért ellátást és programokat. Az Andromeda Travel minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal.

Az biztos, ha fáj a fogad, akkor nem kozmetikushoz mész, hanem fogorvoshoz. Az is tutti, hogy a festő nem fog cukrászként sütiket készíteni. És, ha elromlott az autód, akkor nem a manikűröshöz viszed, hanem az autószerelőhöz. Ezért nyugodtan döntsd el magad, hogy melyik utazási iroda mellett teszed le a voksod. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Másodszor jártunk nálatok, vendégszereteteknek köszönhetően szinte haza jöttünk. Reméljük, visszatérhetünk még máskor is. A mama még a tavalyinál is finomabbakat főzött. Mindig széles mosollyal és jóllakottan jöttünk ki az étkezésekről. Hiányozni fognak a görög ízek. Ugyanúgy, mint a tavalyi évben most is gyorsan eltelt ez a hét. Szerencsére fantasztikus időnk volt. Élveztük, hogy tavalyi tapasztalatainkat hasznosítani tudtuk. Kívánunk neki erőt, egészséget, boldogságot. Reméljük, egyszer Ti is ellátogattok hozzánk! Puszi és ölelés mindenkinek, mert mindig segítőkészek vagytok és kedvesek voltatok hozzánk! Sok szeretettel gondolunk rátok.”

Mihály és családja

6) Miért nevezi magát az Andromeda Travel szervező Görögország Makrygialos tengerparti üdülőhely piacirányító szakértőjének?

Az iroda társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy az Andromeda Travel bár több országba szervez utakat, mégis Görögországot és az autentikus tengerparti Makrygialost tartja az első számú célpontnak. Erre az üdülőhelyre velünk utazók olyan információkhoz juthatnak általunk, amelyeket más irodák nem képesek átadni. Egyedi kirándulásokat, különleges túrákat szervezünk, a fentebb említett helyismeretünknek köszönhetően. Andromeda_elegedettseg_h185

Legyen ez a nyár a Tied itt ezen a tengerparton. Kattints most.

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„A szeretetet nem kilogrammokban mérik kinek-kinek annyit ér az élete, amennyi szeretetet tud adni. Tőletek rengeteget kaptunk. Köszönjük a vendéglátást és az önzetlen segítő készséget. Nagyon jól tudtunk tájékozódni az a szakszerűen összeállított úti tanácsokból, amit kaptunk az elutazás előtt, ha nem lett volna velünk, bizony a GPS nem mindenütt tudott vált volna be.”

Szeretettel: Kovács család

7) Miért jó, hogy van AngyalVonal az Andromeda Travelnél?

24 ÓRÁS MAGYAR NYELVŰ ASSZISZTENCIA a VIP szolgáltatás időtöltése alatt az Andromeda Travelnél, ami külön díj nélkül a rendelkezésedre áll.

Ha baráti társaságban a nyaralás szóba kerül, általában mindenki a tengert említi. A terv, magunk mögött hagyni a telet, a csípős hideget, a tavaszi szeleket, a nyár szóljon a hőségről, a kikapcsolódásról, a jókedvről, a bulizásról. A turizmusban érdekelt, vendéglátással foglalkozó, déli emberek tisztában vannak azzal, mi kell ahhoz, hogy az érkezők önfeledten szórakozzanak, korábban nem tapasztalt élményekkel telve utazzanak majd haza. Az általunk szervezett programok nem véletlenül a szikrázó napfényről, a valószínűtlenül kék tengerről, az évezredes, mégis velünk élő történelemről szólnak. Az Andromeda Travel Utazási Irodában megbízható csapatában megbízhatsz.

Igen, az Andromeda Travelnek van felkészült AngyalVonala 24 órás magyar nyelvű VIP asszisztencia. A VIP asszisztencia elérhetőségét a részvételi jegyen, voucheren találod meg.  Állandó elérhetőségi telefonszámot adunk, ha valahol megakadnál vagy csak épp nem jut eszedbe, hogy merre is kell haladnod, akkor bennünket nyugodtan felhívhatsz telefonon. Garantáltan nem hagyunk cserben.Andromeda_elegedettseg_h185

Kínálatunkban megtaláljuk számodra a legkedvezőbbet, nézd meg itt most.

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért. A nyaralásunk tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat. Külön köszönet a gyors, egy nap alatti intézkedésért! Köszönjük a precíz útvonal tájékoztatót, még GPS-re sem volt szükségünk. Nagyon sok segítséget nyújtott! A Star Beach apartmanja szuper volt! Egyetlen dolog volt, ami az apartmanból hiányzott: a seprű. Hiába mostuk le a homokot, csak bekerült az apartmanba. Giannis nagyon kedves, segítőkész volt. A part közelsége pedig felbecsülhetetlen! 🙂 Köszönjük, ajánlani fogjuk ismerőseinknek is! Üdv:”

Anita

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási és esküvőszervezési, rendezvényszervezési szolgáltatásunk lehetőségeit!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online előfoglalási lehetőséget!

utazasok-vendegek-velemenyei-andromedatravel-utazasi-irodaVendégeink őszinte véleménye

Most Megnézem

utazasok-blog-andromeda-travel-utazasi-irodaBlog Andromeda Travel

Most Megnézem