7 dolog, amit mindenképp kérdezz meg, mielőtt lefoglalod az utazásod!

Értékrendek különbözőek. Az elmúlt negyedszázad alatt körbejártuk a fellelhető összes részletet, közérthető formában beszélünk róla. Ami azért jó Neked, mert rejtett hibák nélkül, állandóan a legmagasabb minőséget kapod. Engedd, hogy Téged is maximálisan kiszolgáljunk! lightbulb_piros

Bizalmat szavazott egyik vendégünk írta nekünk:

“Köszönöm a gyors, kedves kiszolgálást. Megmondom őszintén, hogy először kamunak hittem ezt a százszázalékos megelégedést…. MOST MÁR LÁTOM, HOGY SOHA ILYEN MEGÉRTŐ, TISZTESSÉGES IRODÁVAL NEM VOLT DOLGOM. KÖSZÖNÖM, HOGY VANNAK ILYEN UTAZÁSI IRODÁK, AKIK FIGYELEMBE VESZNEK, CSALÁDI KÖRÜLMÉNYEKET ÉS, NEM A pénz a legfontosabb. Igaz közhely, de méltán lett az, aki jó. Ember, mindig kimagaslót teljesít…. Köszönöm ….. Kívánom, hogy életük legyen boldog, egészséges, örömökben gazdag. Legyen gyönyörű napjuk, tisztelettel:”

Georgina és édesanyja

zoldnyil-le50

1) Mi garantálja, hogy haza is hoztok bennünket a nyaralás, utazás után?

Hallani mindenfélét, hogy a kiutazáskor még működik az iroda, a hazautazáskor már nem. Velünk ugyan nem fordult elő, de a barátainkkal már igen, hogy a célállomásra még eljutottak, de haza már kalandos úton érkeztek, ugyanis a szervező cég közben csődöt jelentett. Akadtak, akiket kilakoltattak a hotelből, mert a magyar partner nem fizetett, a régóta várt nyaralás rémálommá vált.
Ilyesmitől ne aggódj, ha bennünket bízol meg a szervezéssel, rengeteg tapasztalatunknak köszönhetően mindenki megkapja az általa elvárt, az igényeihez idomuló megrendelt szolgáltatást. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Kitűnő szervezés, azért választottuk az Andromeda Travel Utazási Irodát, mert meggyőződtünk róla, hogy biztos haza is fognak hozni bennünket. Meglepő volt a görög emberek vendégszeretete, akik ismeretlenül is behívtak házukba és megvendégeltek bennünket. Az idegenvezető felkészültsége, a táj szépsége, a műemlékek hangulata, mind-mind kellemes emlék. Köszönjük.”

Ancsa és családja

2) Tényleg, az a szállás van-e a fotón, amit az utazással kapcsolatos hirdetésben látok, vagy a szomszéd házat fotóztátok le?

Többször szembesülhettél azzal a média különböző csatornáin, hogy valaki pórul járt, mert egy kastély volt lefényképezve az ő szállása helyett. Természetesen nemcsak szervezünk, hanem utazunk is. Az első túráink egyikén, két és fél évtizeddel befizettünk egy utazásra, ahol tengerparti hotelt hirdettek remek fotókkal, ám kiderült, hogy a szálloda valóban a parton van, viszont a tengertől elválasztja az autóút és a vasút… De sokan operálnak azzal is, hogy egy-két szobát szépen felújítanak, azt ajánlják, ám az utas jóval szerényebb körülmények között kénytelen eltölteni a nyaralását.
Nálunk nem kell emiatt aggódnod, mert mi azokat a szobákat mutatjuk be a honlapon és a kiadványainkban, amelyeket valóban kínálunk. A szállások leírása is korrekt, ami nincs közvetlenül a parton, arról nem állítjuk, hogy alig néhány méter választja el a finom homokos szakasztól. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„A szállás és az odafigyelés kiváló! A tisztaság tökéletes. Mikor kiválasztottuk azt, hogy melyik szálláshelyen szeretnénk tölteni a nyaralásunkat, akkor az utazási iroda munkatársai garantálták, hogy azt fogom kapni, amit megrendeltünk. Ez így s történt. Rövidesen újra vendégük leszek, de akkor már a baráti körrel együtt.”

Szarvasiék családja

3) Vannak-e az utazásnak leplezett költségei?

Sok helyen előfordul, hogy meghirdetnek egy nagyon olcsó utat, és a helyszínen derül ki, hogy nincs az árban az üdülőhelyi díj, az étkezés, sőt még a hazautazás sem. Vannak olyanok, akik hihetetlenül alacsony árat feltüntetve kínálnak utat, és az apró betűs részben írják csak le, mit nem tartalmaz az összeg. A vendég gyanútlan, nem olvassa el a teljes szöveget, csak átfutja, és a helyszínen derül ki, hogy több dolog sincs feltüntetve az árban.
Tehát könnyen pórul lehet járni, de nálunk ilyesmi nem fordul elő, mi előre leírunk mindent, betartjuk, amit mondunk és ígérünk. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Mindent köszönünk, nagyon szuper volt. Még találkozunk, hisz azt kaptuk, amit ígértetek. Valóban nem voltak eldugott költségek, amelyek utána növelték volna a költségeinket! Mindenről előre elegendő tájékoztatást kaptunk.”

Sanyi, Zita

4) Miért gyanús, ha túl olcsó árat látunk?

Még mindig érdemes előre tájékozódni az utazás árairól. Az utóbbi években gyakran előfordult, hogy jól működőnek hitt iroda hirtelen nagyon olcsó árakat szabott. Nem sokkal később megszüntette működését, ám előzőleg igyekezett annyi pénzt beszedni, amit lehet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a piaci árnál jóval kisebb összegért hirdetnek meg utakat, amelyek eleve gyanút kell, hogy ébresszenek az utazni vágyókban.
Mi olyan árakat szabunk, amelyek kedvezőek és mindenki megkapja az ígért ellátást és programokat. Az Andromeda Travel Utazási Iroda minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Felejthetetlen hetet töltöttünk Nálatok Makrygialoson, ahol a tulajdonosok messzemenően teljesítik a vendégek kívánságait. Bárkinek merjük ajánlani, és mi is mihamarabb vissza szeretnénk jönni.”

Szilveszter és társasága

5) Ti mivel tudtok többet nyújtani, mint egy másik utazási iroda?

Igyekszünk mindig többet adni, értéket alkotni. Törődünk a vendéggel, családias hangulatot teremtünk. Munkatársaink szakértelme a garancia a meghitt pihenésre, nyugodt, kiegyensúlyozott hangulatban telnek a velünk töltött napok. Mindig a legrövidebb úton érjük el a kiválasztott üdülőhelyet, így vendégeink minél előbb megkezdhetik jól megérdemelt nyaralásukat. Állandó elérhetőségi telefonszámot adunk, ha valahol megakadnál vagy csak épp nem jut eszedbe, hogy merre is kell haladnod, akkor bennünket nyugodtan felhívhatsz telefonon. Garantáltan nem hagyunk cserben. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Másodszor jártunk nálatok, vendégszereteteknek köszönhetően szinte haza jöttünk. Reméljük, visszatérhetünk még máskor is. A mama még a tavalyinál is finomabbakat főzött. Mindig széles mosollyal és jóllakottan jöttünk ki az étkezésekről. Hiányozni fognak a görög ízek. Ugyanúgy, mint a tavalyi évben most is gyorsan eltelt ez a hét. Szerencsére fantasztikus időnk volt. Élveztük, hogy tavalyi tapasztalatainkat hasznosítani tudtuk. Kívánunk neki erőt, egészséget, boldogságot. Reméljük, egyszer Ti is ellátogattok hozzánk! Puszi és ölelés mindenkinek, mert mindig segítőkészek vagytok és kedvesek voltatok hozzánk! Sok szeretettel gondolunk rátok.”

Mihály és családja

6) Miért nevezitek magatokat Görögország szakértőjének?

Az iroda társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy irodánk bár több országba szervez utakat, mégis Görögországot és az autentikus tengerparti Makrygialost tartja az első számú célpontnak. Erre az üdülőhelyre velünk utazók olyan információkhoz juthatnak általunk, amelyeket más irodák nem képesek átadni. Egyedi kirándulásokat, különleges túrákat szervezünk, a fentebb említett helyismeretünknek köszönhetően. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„A szeretetet nem kilogrammokban mérik kinek-kinek annyit ér az élete, amennyi szeretetet tud adni. Tőletek rengeteget kaptunk. Köszönjük a vendéglátást és az önzetlen segítő készséget. Nagyon jól tudtunk tájékozódni az a szakszerűen összeállított úti tanácsokból, amit kaptunk az elutazás előtt, ha nem lett volna velünk, bizony a GPS nem mindenütt tudott vált volna be.”

Szeretettel: Kovács család

7) Az Andromeda Travel Utazási Iroda döntően mediterrán helyszíneket ajánl utasainak. Miért?

Ha baráti társaságban a nyaralás szóba kerül, általában mindenki a tengert említi. A terv, magunk mögött hagyni a telet, a csípős hideget, a tavaszi szeleket, a nyár szóljon a hőségről, a kikapcsolódásról, a jókedvről, a bulizásról.

A turizmusban érdekelt, vendéglátással foglalkozó, déli emberek tisztában vannak azzal, mi kell ahhoz, hogy az érkezők önfeledten szórakozzanak, korábban nem tapasztalt élményekkel telve utazzanak majd haza. Az általunk szervezett programok nem véletlenül a
szikrázó napfényről, a valószínűtlenül kék tengerről, az évezredes, mégis velünk élő történelemről szólnak. Andromeda Travel felkészült csapatában megbízhatsz. Andromeda_elegedettseg_h185

OSZD MEG EZT A TIPPET!

„Minden nap új kalandok – egészen más élmények, sokkal többnek tűnik, mint egy hét. Öröm lesz visszagondolni télen ( vagy már holnap is 🙂 )”

Rita és a csajok

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási lehetőségeket!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online előfoglalási lehetőséget!

Ezen az OLDALON mindent megtudsz a szállásainkról és a legfrissebb útjainkról és a görögországi legkeresettebb úti célokról. Sőt, ha megtetszik valamelyik úti cél, azonnal le is tudod adni az előfoglalási igényedet!
Ne érd be kevesebbel! Időt és energiát takarítasz meg. Óriási a választék és minden általunk vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.

zoldnyil-balra-le

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők érvényesnek!

Andromeda_elegedettseg

utazasok-vendegek-velemenyei-andromedatravel-utazasi-irodaVendégeink őszinte véleménye

Most Megnézem

utazasok-blog-andromeda-travel-utazasi-irodaBlog Andromeda Travel

Most Megnézem