Magaddal vinnéd házi kedvenced a tengerparti nyaralásra?

 

Animal footprint icon red glossy round button

Igen, jó helyen jársz, mert nálunk van rá lehetőség, ha kis kedvenceddel szeretnél utazni.

Mit tégy, mielőtt nyaralni indulsz kedvenc kisállatoddal külföldre?

allati-nagy-utazas1

Jó oké, de ez még nem jogosítja fel a kisállat gazdáját a kedvence jogszerű utaztatására. Érvényes veszettség elleni oltás meglétét is igazolnod kell. És chip is kötelező.

allati-nagy-utazas6

Legtöbben, akik autóval közlekednek, magukkal viszik családtagnak számító háziállat kedvencüket. A kutyák nagyobbik része élvezi az autózást, szeret autózni, mert a gazdival mindig valami új kalandot jelent számukra. Ne feledkezz meg, hogy az autóban ugyanúgy figyelj kutyád biztonságára mint a saját magadéra. Minden országban megvannak az előírások, hogy a szállítandó csomagokat és tárgyakat, hogyan helyezd el az autóban biztonságosan. És ide tartoznak a háziállatok is.

allati-nagy-utazas-andromeda-travel8 allati-nagy-utazas-andromeda-travel9

Amennyiben repülővel viszed magaddal a kisállatot, úgy légitársaságnál feltétlen nézz utána a szállításra vonatkozó szabályoknak. A kisállatoknak nagyobb próbatételt jelent ezzel az új élménnyel való találkozás, mint az autózás.

Az Európai Unió tagállamaiba történő beutazás általános feltételei:

a.) Mikrochipes megjelölés (ISO 11784, illetve 11785) vagy tisztán, egyértelműen olvasható tetoválás (2011. július 03. napjáig)
b.) egységes európai állatútlevél kiállítása
c.) Érvényes veszettség elleni védőoltás, a származási tagország nemzeti szabályozásának megfelelően igazolt érvényességi idő feltüntetésével (hazánkban 3 hónapos, először oltott kölyök esetében 6 hónap, más esetekben 1 év/ 365 nap).
Az utazást legkorábban az első veszettség elleni oltás dátumától számított 21 nap múlva lehet megkezdeni, mivel az Uniós irányelvek szerint a veszettség elleni védőoltást a beadásától számított 21 nap elteltével lehet érvényesnek tekinteni. (Nagy-Britanniába, Írországba, Svédországba és Máltára történő utazásnál a 21 napnak minden esetben a mikrochipes megjelölést követő veszettség elleni oltástól kell eltelnie!)
Folyamatos, 365 napon belüli veszettség elleni újraoltás esetén az egységes európai állatútlevél folyamatosan érvényes.

allati-nagy-utazas7

Ha valamilyen más háziállatról van szó, mint kutya, macska, akkor országspecifikus szabályok lehetnek érvényben.
A kedvtelésből tartott állatokat jogilag kormányrendelet szabályozza.

felkialtojel Az Európia Uniós kisállatútlevélről részletesen még több, amit tudnod érdemes, katt ide: http://petpassport.hu

felkialtojel Országonkénti sajátosságokról, szabályokról minden konkrétumot itt keress, alaposan: http://maok.hu/index.php?pageid=23

allati-nagy-utazas-andromeda-travel5

Gazdibarát szállások, hogy könnyen megtaláld, összeállítottuk. Ám feltétlenül már előzetesen jelezd. Kis kutyát és kis macskát fogadnak ezek a szálláshelyek, különbözeti díj ellenében.

zoldpipa Kutyabarát ország Görögország. Itt a tengerparti Makrygialoson ebben a hotelapartman szívesen látnak kis kedvenceddel nyaralni >>> VangelisDias Hotelapartman

zoldpipa Kutyabarát ország Horvátország. Itt a Vir szigeten megtalálod, hol töltsd a nyaralásod a kis kedvenceddel >>> Narancs Apartmanház

zoldpipa Kutyabarát ország Olaszország. Itt Lido di Jesolo készen áll a kis kedvenceddel a nyaralásra  >>> Bolivar Hotel

allati-nagy-utazas10

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező), mert egyeztetés végett hívni fogunk

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg egyszerűen, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), utazás módját (busz, autó, repülő...) és egyéb közlendőd. A házi kedvencedről,akit vinnél magaddal, is írjál (súly, hossz....). Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha