Tengerparti nyaralás kiskutyával, kicsi macskával

Animal footprint icon red glossy round button

Magaddal vinnéd házi kedvenced a tengerparti nyaralásra? Igen, jó helyen jársz, mert nálunk van rá lehetőség.

Mit tégy, mielőtt nyaralni indulsz kedvenc kisállatoddal külföldre?

allati-nagy-utazas1

Jó oké, de ez még nem jogosítja fel a kisállat gazdáját a kedvence jogszerű utaztatására. Érvényes veszettség elleni oltás meglétét is igazolnod kell. És chip is kötelező.

allati-nagy-utazas6

Legtöbben, akik autóval közlekednek, magukkal viszik családtagnak számító háziállat kedvencüket. A kutyák nagyobbik része élvezi az autózást, szeret autózni, mert a gazdival mindig valami új kalandot jelent számukra. Ne feledkezz meg, hogy az autóban ugyanúgy figyelj kutyád biztonságára mint a saját magadéra. Minden országban megvannak az előírások, hogy a szállítandó csomagokat és tárgyakat, hogyan helyezd el az autóban biztonságosan. És ide tartoznak a háziállatok is.

allati-nagy-utazas-andromeda-travel8 allati-nagy-utazas-andromeda-travel9

Amennyiben repülővel viszed magaddal a kisállatot, úgy légitársaságnál feltétlen nézz utána a szállításra vonatkozó szabályoknak. A kisállatoknak nagyobb próbatételt jelent ezzel az új élménnyel való találkozás, mint az autózás.

Az Európai Unió tagállamaiba történő beutazás általános feltételei:

a.) Mikrochipes megjelölés (ISO 11784, illetve 11785) vagy tisztán, egyértelműen olvasható tetoválás (2011. július 03. napjáig)
b.) egységes európai állatútlevél kiállítása
c.) Érvényes veszettség elleni védőoltás, a származási tagország nemzeti szabályozásának megfelelően igazolt érvényességi idő feltüntetésével (hazánkban 3 hónapos, először oltott kölyök esetében 6 hónap, más esetekben 1 év/ 365 nap).
Az utazást legkorábban az első veszettség elleni oltás dátumától számított 21 nap múlva lehet megkezdeni, mivel az Uniós irányelvek szerint a veszettség elleni védőoltást a beadásától számított 21 nap elteltével lehet érvényesnek tekinteni. (Nagy-Britanniába, Írországba, Svédországba és Máltára történő utazásnál a 21 napnak minden esetben a mikrochipes megjelölést követő veszettség elleni oltástól kell eltelnie!)
Folyamatos, 365 napon belüli veszettség elleni újraoltás esetén az egységes európai állatútlevél folyamatosan érvényes.

allati-nagy-utazas7

Ha valamilyen más háziállatról van szó, mint kutya, macska, akkor országspecifikus szabályok lehetnek érvényben.
A kedvtelésből tartott állatokat jogilag kormányrendelet szabályozza.

felkialtojel Az Európia Uniós kisállatútlevélről részletesen még több, amit tudnod érdemes, katt ide: http://petpassport.hu

felkialtojel Országonkénti sajátosságokról, szabályokról minden konkrétumot itt keress, alaposan: http://maok.hu/index.php?pageid=23

allati-nagy-utazas-andromeda-travel5

Gazdibarát szállások, hogy könnyen megtaláld, összeállítottuk. Ám feltétlenül már előzetesen jelezd. Kis kutyát és kis macskát fogadnak ezek a szálláshelyek, különbözeti díj ellenében.

Animal footprint icon red glossy round button Kutyabarát ország Görögország. Itt a tengerparti Makrygialos nyaralóhelyen, ebben a két családi hotelapartmanban szívesen látnak akkor is, ha kis kedvenceddel jössz nyaralni. Kattints nyugodtan az alábbi linkekre:

zoldpipa >>> VangelisDias Hotelapartman superior

zoldpipa >>> Tengerparti Star Beach Rezidencia Resort Strandhotelapartman

Animal footprint icon red glossy round button Kutyabarát ország Horvátország. Itt a Vir szigeten megtalálod, hol töltsd a nyaralásod, mert ezen a szálláson a kis kedvenceddel együtt üdülhetsz. Kattints bátran az alábbi linkre:

zoldpipa >>> Narancs Apartmanház

allati-nagy-utazas10

Az állatbarát tengerparti nyaralásodhoz kérj online személyes ajánlással egy ár-előkalkulációt, rizikó nélkül. A személyes ajánlás ár-előkalkuláció kérése semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Itt tudod indítani a form kitöltést:

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, a személyek számát, annyit, ahányan jöttök az állatbarát tengerparti nyaralásra!

Jelöld be, hogy kiskutyád vagy kicsi cicád van*
Légy szíves csak azt az egyet jelöld be, amelyik kis kedvencedet vinnéd magaddal a nyaralásodra.
nekem kiskutyám van, és jönne velünk nyaralninekem kicsi cicám van, és velünk jönne nyaralni

A kisállatod fajtája és súlya*
Ide írd be kérlek, hogy milyen fajtájú és súlyú a kisállatod, akit hozni szeretnél magaddal a nyaralásodra!

Utazás ideje*
IDE ÍRD BE az időpontot, hogy pontosan MIKOR szeretnél utazni és hány éjszakára (7 vagy 14 éj lehet). Például: 2018.07.03-tól 7 éj. Kérlek, vedd figyelembe, hogy Görögországban Makrygialoson kedd a turnusváltás napja, Horvátországban Vir szigeten pedig vasárnap a turnusváltás napja.

Válassz szálláshelyet*
Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! Az árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástnem kérem a telefonhívást


Utasbiztosítás*
A biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz! Ha gyermek is utazik veled, akkor az ő pontos születési dátumát add meg itt az esetleges gyermekkedvezmény igénybevétele végett.

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha

Jártál már Horvátországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Voltam persze, imádomMég nem, soha

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.
[recaptcha]

Igen, szeretnék Makrygialoson nyaralni a kiskutyámmal. Ezért küldjétek el nekem az árkalkulációt.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.