Autóval Utazás Tengerparti Nyaralásra Görögország az idilli bársonyhomokos stranddal rendelkező Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanba

 

Könnyen megközelíthető, elérhető WiFi kapcsolat, konnektorok a teraszon is vannak, a napernyő alatt meg tökéletesen látni a laptop kijelzőjét. Ebédre sem kell elmenni máshová, mert ha egy szendvicsnél többre vágysz, akkor finomat tudsz enni.

A parkolás ingyenes a strandhotelapartman előtt, de van VIP fenntartott parkolóhely is, ha inkább biztosra mennél és nem szeretnéd a parkolóhely kereséssel tölteni az időd.

Őszintén szólva nagyszerű választás a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú barátias hangulatú strandhotelapartman, ha a kiegyensúlyozott tengerparti szuper nyaralás az álmod.

Itt a szoba valóban abszolút teljes örökpanorámás közvetlen tengerre és a tengerpartra néző látvánnyal bír Star Beach Rezidencia Resortban. Görögországban Makrygialoson az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhely legszebb részén van az Afrodité Beach mellett a tengerparton éppen.

Ez Görögország Balatonfürede. Pihenés teljesen stresszmentes övezetben és nyugodt tengerparti nyaralás a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban.

Az élmény, azé, aki megéli. El senki sem veheti. Ezért nagyon sok látnivaló és kirándulási lehetőség van a környéken, ha szeretnéd a környéket megismerni. Jobbnál jobb fakultatív programokon tudsz részt venni.

MAGYAR NYELVEN segítségedre lesz a könnyen elérhető profi szakképviseletünk a helyszínen.

Az Andromeda Travel Utazási Iroda a Star Beach Rezidencia Resort európai és egyben magyarországi márka képviselete.

Péter és felesége, Csilla a tengerparti görögországi nyaraláshoz a Star Beach Rezidencia Resortot választotta. A foglalásban messzemenő segítséget az Andromeda Travel Utazási Iroda Makrygialos üdülőhely szakértő munkatársai nyújtottak. Indítsd el a videót és hallgasd meg, miért javasolják a Star Beach Rezidencia Resort tengerparti nyaralást másoknak is!

Shield_03_01Kellemes hangulat, csupa szív barátságos fogadtatás, rendkívüli hangulatos apartmanok. Csodás homokos strand, feltűnően színes napozó ágyak és napernyők. A tengerpart tele van jobbnál jobb helyi kézműves tavernákkal, ahol frissen készülnek a tipikus ételek ínycsiklandozó illatokkal.

Három épület szárnnyal rendelkezik a strandhotelapartman, a Star Beach Rezidencia Resort. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Az év legemlékezetesebb napjaira készülsz, hogy a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmant választod és itt ezen a helyen töltöd a tengerparti nyaralásod Görögországban.

Nem titok, hogy a Star Beach Rezidencia Resort elképesztően népszerű a vendégek körében, mert a bársonyhomokos strand mellett van. Nagyon kényelmes, mert nem kell cuccolni a strandra, mert már ott vagy. Ha valami otthon maradt az apartmanban, akkor hazaugrasz érte pillanatok alatt.

Mondhatunk, amit akarunk, de mit mondanak a vendégek? Misi és felesége, Ibolya kendő nélküli véleménye, mert már nyaraltak a Star Beach Rezidencia Resortban:

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek4

 

“Úgy lett, ahogy ígértétek. Hajnalban, mikor már pirkadt, az ágyunkból figyeltünk a tenger felett felbukkanó aranyló napot. Éjszaka a tenger hullámainak hangja behallatszott a szobánkba. Többször voltunk már Görögországban, de sehol másutt nem tudtak nekünk ilyen jó árban tengerpartra és tengerre néző szállást adni.”

Misi és felesége

KINEK VALÓ?
Azoknak, akik csak a biztosra mennek és nem kockáztatnak, hogy azt kapják-e vagy sem, amit megrendelnek, mert lényeges a harmonikus igényesség, a minőség és az, hogy kizárólag a tengerparti szállás jöhet számításba rejtett költségek nélkül.

starbeach_makrygialos_greece_5_sm

Kifejezetten tengerparti strandhotelapartman nyugodt környezetben itt Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialos élettel teli központjának kellős közepén.

Sétatávolságra találhatóak a kis boltok, pékség és a piac.

star-beach-tengerpart-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1_650x550px

A gyönyörű környezetben tartott üdülőkomplexum superior apartmanjai és superior stúdió szobái ugyanis szinte egyetlen lépésnyire vannak a bársonyhomokos strandtól. Ha csobbannál egyet a hűsítő habokban, akkor a szobádból kilépve akár egyenesen a tengerbe vetheted magad.

Miért érezték Laciék, hogy soha nem feledik el ezt a család centrikus nyaralást? melyet a görögországi tengerparti üdülőhely, Makrygialos piacvezető specialistájánál foglaltak.

“Hálásak vagyunk a szíves fogadtatásért. Ami még életünkben soha nem adódott a nyaralás alatt, pedig rengeteg helyen megfordultunk, hogy maga a görög tulaj fogadott nagy örömmel. Sőt a jól szervezett utazásunk alatt, az első perctől fogva, úgy éreztük, hogy mintha családtagok lennénk. Koccintottunk egy nagyon finom borral és boldogok vagyunk, hogy rátok bíztuk a pihenésünket, melyre már nagyon készültünk. A legjobbakat kívánjuk Nektek és soha nem feledünk, sőt, ha tehetjük, még visszajövünk Hozzátok Makrygialosra.”

Laci és a többiek

Családostul nyaralt Attila és Marika a gyerekekkel  Star Beach Rezidencia Resortban. A családjuk számára fontos volt, hogy azt is tudják előre konkrétan, hogy az a tengerre és tengerpartra néző apartman, amit kinéztek, melyik lesz pontosan. Ezért  az Andromeda Travel Utazási Iroda mellett döntöttek.

“Családommal a Star Beach nagy apartmanját választottuk. Mert az utazási irodában már a fotókon az erkélyünket is megmutatták. Ha ezt nem a saját szememmel látom, el sem hiszem. Izgatottan vártuk az utazás napját. Valóban azt kaptuk, amit előzetesen az utazási iroda honlapján láttunk. A gyerekek imádták, hogy csak pár lépés volt a szállás saját homokos strandja. Mi szülők teljesen nyugodtak voltunk, mert láttuk a sekély vízben jókat kacarásznak. Az üdülőkomplexum gyerekkuckója kellemes játékos estéket nyújtott. Úgy érezzük, visszajövünk még Hozzátok, mert végre az egész család élvezi tudta a nyaralást.”

Attila, Marika és a gyerekek

Vágytok rá, hogy a sziklás és kavicsos vízparton gyönyörű különféle tengeri kagylókat gyűjtögessetek, akkor vágjatok bele bátran, mert Makrygialoson többfélét tudtok összeszedegetni.

kagylok2  kagylok3

Más görög apartmanokkal ellentétben itt az örökpanorámás tengerre és tengerpartra néző superior szobákban modern síkképernyős LED tévét kaptak a Resort szárny szobái. Már az idei nyáron síkképernyőn nézheted a tengerparti nyaraláson a TV műsort.

Képzelj el olyan szobákat, amelyek igazán ragyogóak, árad belőlük a görög mediterrán hangulat! Ahol nem a szállodákban megszokott “rideg fehérrel”, hanem igazán varázslatos, valóban elbűvölő színekkel találkozhatsz! A szobák mindegyike szépen rendben tartott csinos bútorokkal, ahol jól érzed magad.

Komfortérzetedet fokozza, hogy kérésedre légkondicionálóval hűsítheted a forró görög nappalokat és estéket. Ha a Star Beach üdülőkomplexumot választod, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem maradsz ki egyetlen napra sem a vérkeringésből!

A legeslegjobb hely az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen Makrygialoson Görögországban a Star Beach Rezidencia Resort 4 csillagos színvonalú strandhotelapartman azoknak, akik imádják, ha történnek körülöttük a dolgok.

Star_Beach_Rezidencia_Resort_Makrygialos_Gorogorszag_sm

A 2-3-4 személyes SUPERIOR csini stúdiók egy légteresben egy hálószoba van. A főzőpontjában egyszerűbb dolgokat össze tudsz dobni magatoknak, ha főzőcskézni szeretnél.
TIPP: praktikusabb a reggeli megrendelése, mert akkor nem magadnak kell foglalkozni a beszerzéstől az elkészítésen át a mosogatásig.

starbeach_seaview_room2
A 3-4-5 személyes SUPERIOR szépséges apartmanokban két légtérben van a hálórész, és az egyik szobában kapott helyet a főzősarok.

starbeach_seaview_room3

A csodálatos érzés felülmúlhatatlan, mert a szobádból és ráadásul még az ágyadból is látod a tengert és a tengerpartot. Csak szólj minél előbb, már a megrendelésed előtt, mert csak néhány ilyen van! Az erkélyedről egyenesen az Égei-tenger pompája tárul eléd!

starbeach_makrygialos_gorogorszag75

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

mutat-jobbraSUPERIOR SZÁLLÁSOK BERENDEZÉSEIRŐL... Olvass tovább bővebben, kattints itt. Ami tetszeni fog Neked, hogy minden superior »»»

starbeach_makrygialos_gorogorszag81 légteres stúdióhoz és superior 2 légteres apartmanhoz berendezett erkély vagy terasz is tartozik (egy kivételével). És ez még nem minden, mert pompás, hogy a légkondicionáló is alapfelszerelés nálunk, hiszen errefelé a nyár igazán forró tud lenni. Amennyiben szeretnéd a légkondit használni, akkor ezt az igényedet már megrendeléskor előre nyújtsd be! Csúcs, hogy a légkondit Te tudod vezérelni a távirányítóval. Ez azért jó számodra, mert Te állíthatod be, milyen hőfokot szeretnél, és nem központilag van irányítva.

Hogy remekül tudd élvezni a görögországi nyaralásod, minden stúdióban és apartmanban találsz televíziót. Az örökpanorámás tengerre és tengerpartra néző elhelyezésnél nagyobb méretű LED tévét és a többi elhelyezésnél pedig klasszikus kicsi tévét. A stúdiókban mindenhol (egy kivételével) és az apartmanokban van egy kis főzősarok, hűtőszekrény kisméretű fagyasztóval, hogy össze tudj dobni magatoknak valami finomat, ha épp nincs kedved leslattyogni az étterembe, vagy besétálni a központba.

A praktikusan kialakított kis főzőpult a klasszikus superior 1 légteres stúdióban visszacsukható kivitelezésének köszönhetően a pultot takaró ajtó szárnya behajtható.

starbeach_makrygialos_gorogorszag11

A klasszikus 1 légteres stúdió nem egy hétköznapi ici-pici méretű, hanem annál nagyobb és ezért nagyon kényelmes. Az ajtón belépve van egy rövid közlekedő is, ahonnan a zuhanyzós fürdőszoba is nyílik.

Vendégeink visszajelzése alapján, ezt nagyon kedvelik, mert így nagyobb alapterületű a szállás, mint másutt az átlag.

A kellemes karamellás barnás színű bútorzat megfelelő hangulatot nyújt a kényeztetéshez. Nincs akadálya annak sem, ha pótágyra van szükséged. Egy szavadba kerül, és máris teljesítjük az igényedet!

Sőt, ha kisbabával érkezel, akkor babaágyat és fürdetéshez babakádat helyezünk a szobádba.

starbeach_makrygialos_gorogorszag104

A stílus 1 légteres superior stúdió és elegancia 2 légteres apartman design zuhanyzós fürdőszobával és harmónia főzőpulttal, hűtőszekrénnyel rendelkezik. Különleges hangulatát a meghitt fehér bútorzat és a színes falak összhangja nyújtja. Zsúfolódás nélkül kényelmes élményt nyújt. Ha éjszaka szeretnél olvasni, akkor a fali olvasólámpák segítségével könnyedén teszed, úgy, hogy nem fogod zavarni a fénnyel a társadat.

Mind a klasszikus, mind az elegancia szálláson a hűtőszekrény olyan méretű, hogy még egy jól megtermett görögdinnye is belefér, ha megkívánjuk a tengerparton a finom görögdinnyét és le szeretnénk hűteni.

Az egy légteres 3-4 fős erkély nélküli gazdaságos superior stúdióban 2 szimpla ágy és vele szemben az ablaknál egy modern, helytakarékos emeletes ágy kapott helyet.

Ha elcsábulsz egy finom tradicionális görög ételre vagy italra, akkor bújj bele komótosan a sétálós cipődbe, vagy a papucsodba, mert a szállásról pillanatok alatt bejuthatsz a központi forgatagba, ahol a hangulatosabbnál hangulatosabb helyek kínálatából választhatsz!

gorogorszag-utazas-andromedatravel-gasztronómia

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Itt ebben a tengerparti strandhotelapartmanban, az abszolút közelről tengerre néző panorámás Star Beach Rezidencia Resortban többféle szobatípus van.

OK, ez jól hangzik. És mennyibe kerülnek a Star Beach superior szobák?

Kérdésed van? Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

Ha nem egy szimpla tengerparti nyaralás a vágyad, hanem érzelmekkel dúsított élményt is szeretnél, a legjobb döntést hozd meg most.

A legtöbb szobából közvetlenül látni a tengert és a tengerpartot, ráadásul közelről, mert ott van a tengerparton.
Kattintás után, a kiválasztott szobatípus oldalán megtalálod a konkrét árat is zsákbamacska nélkül. A színes képeken látod majd, melyik szobatípus hány személyes.
Nézd meg nyugodtan, és válaszd ki azt, amelyik a legszimpatikusabb és megfelelő számodra kényelem, minőség és ár szempontjából.

KATTINTS az alábbi pink színű gombra, mert a megnyíló oldalon találod a választáshoz a szobatípusokat, képekkel, leírással és aktuális árakkal:

STAR BEACH Strandhotelapartman a bársonyhomokos tengerpart mellett közvetlenül
» Érdekel, MEGNÉZEM

AUTÓS LUX KEDVEZMÉNY:
LIMITÁLT SZÁMBAN júliusban és augusztusban 1 hétre a
fenntartott VIP PARKOLÓ használat INGYENES 27920,-Ft helyett
akkor, ha TENGERRE ÉS TENGERPARTRA NÉZŐ elhelyezést rendelsz az Andromeda Travelnél.

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak: étkezés és a klíma használat.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

Milyen plusz grátisz szolgáltatás van?

mutat-jobbra WiFi... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Térítésmentes WiFi ingyenes használattal: A Star Beach Rezidencia Resort hotelapartman Residencia szárny valamennyi szobájában, a Resort szárnyban pedig a közösségi teraszon fogható.

mutat-jobbra Strandszerviz szolgáltatás ... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Üdítő érzés a pirító napfénytől védve heverészni a parton, ha épp nem úszkálsz a tengerben, de nem is akarsz nyakig homokos lenni?

 • Akkor itt a jó hír, mert kézenfekvő megoldást kínál, hogy fogyasztás ellenében a Star Beach strandon Makrygialoson díjmentesen igénybe tudod venni a napozóágyat és napernyőt. A napernyő és napozóágy használatáért nem kell külön fizetned, mert nincs bérleti díja, csupán annyit fizetsz, amennyit ott helyben fogyasztasz. Ilyen egyszerű!

Kedvtelésből tartott kisméretű négylábú kis kedvenceddel érkezel?

Animal footprint icon red glossy round button A vakációra hozd magaddal a KISMÉRETŰ NÉGYLÁBÚ HÁZI KEDVENCED... Olvass tovább bővebben, kattints itt »»»

Egészséges kiskutyádat vagy kismacskádat saját felelősségedre a Star Beach Rezidencia Resort egyes szállástípusaiba beviheted kisállat befogadási szolgáltatási díj ellenében. Azt, hogy melyik szállástípusba, egyeztesd velünk feltétlen előre a megrendelés előtt. Adott szállástípusba szobánként 2 teljes szállásárat fizető személy kíséretében csak 1 kiskutya vagy 1 kismacska mehet be a befogadási szolgáltatási díj megfizetése esetén. Feltétlen hozd magaddal a kis kedvenced alvó alkalmasságát, étkező tányérkáit, tisztán tartásához szükséges eszközöket és minden mást, ami szükséges a jól szocializált tartáshoz.

Tipp: Ne feledd a kis zacskót sem.

starbeach_tengerpart4_h185

Maximális biztonságra vágysz? Feltétlen köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításod kerek védelmet nyújt.

mutat-jobbra Igen ez kell, mert én nem kockáztatom az életem és az egészségem, olvasom tovább ide kattintva »»»

Egy rémálom válik valóra, amikor pont akkor történik valami kellemetlen, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis vigasz a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

 • nem csak az egészséged, hanem a nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
 • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
 • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked: a helyszínen magyar nyelvű asszisztencia és mindent elintéz helyetted.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

Nagyon sok látnivaló és kirándulási lehetőség van a környéken, ha szeretnéd a környéket megismerni. Jobbnál jobb fakultatív programokon tudsz részt venni.

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert szenzációs fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

Helyi nevezetességeket testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE! ⬇⬇⬇

Ezekre a fakultatív programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért klikkelj ide »»

A 4 csillagos színvonalú strandhotelapartman területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink a bejárattól 5 méterre a kijelölt területen gyújthatnak rá vagy az erkélyen.
A szállás nem akadálymentesített.

car_piros_h50Autóval egyénileg érkezel?

A legnagyobb szabadságot az autó adja. A helyszínen sem kell közlekedési lehetőségek után kajtatnod. Csak bepattansz az autóba, és nyakadba veheted a környéket.

Szeretnél fenntartott VIP PARKOLÓHELYET a gépjárművednek a nyaralás egész ideje alatt?
Hogy ne az utcán parkolj, gondold át, és kérd már az árajánlatkérés pillanatában, mert korlátozottak a férőhelyek.

Ha a kiszámítható és maceramentes parkolást választod, jelezd, mert az előre megrendelt fenntartott VIP PARKOLÓHELY most csak 23.120,-Ft/személygépjármű/hét. Fenntartott VIP PARKOLÓHELY utólagos megrendelése csak hely függvényében és 27.920,-Ft/személygépjármű/hét összegért lehetséges.

Amennyiben szeretnéd igényelni az AUTÓS LUX KEDVEZMÉNYT az előre fenntartott VIP parkolóhelyre a fentebb megadott feltételek mellett, akkor az igényfelmérő form kitöltésekor feltétlenül jelöld be. A férőhelyek száma limitált és az igénylés még nem jelent foglalást!

ajandek-piros2 Prémium AJÁNDÉK:
Autóval utazol és nálunk foglalod le a nyaralásod Makrygialosra, ezért jogosulttá válsz, hogy kérd a praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervet, amit majd a voucherrel együtt fogsz megkapni e-mailben.
Ráadásul 5.000,-Ft helyett most INGYEN tudod megkaparintani, és az igényedet jelöld be alul az árajánlatkérő formon. Miért adjuk ezt Neked? mert ezzel 1000 %-ig tudjuk segíteni az egyéni autós utazásod.

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travelnél megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor kérj online személyes ajánlást az AUTÓS tengerparti nyaralásra rizikó nélkül.
Egyszerűen töltsd ki ezt az igényfelmérő formot itt az ajánláshoz.

MI TÖRTÉNIK AZ ONLINE IGÉNYFELMÉRŐ FORM ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online ajánláskérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat a K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

pirosnyil-jobbra-le_short

  Az igényfelmérő sikeres elküldéséhez a piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  MINDEN MEZŐT töltsél ki, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ajánláskérést!

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az ár-előkalkuláció kérésed sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a STAR BEACH Rezidencia Resort autós görögországi tengerparti nyaralásra!

  A veled együtt utazó GYERMEK(EK) tényleges születési idejét írd be ide, mert az esetleges gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
  Ha nem akarsz igénybe venni gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki és akkor se, ha nem utazik veled gyermek.

  Szállás ideje. *
  ITT VÁLASZD KI AZ IDŐPONTOT, amelyik megfelelő számodra! Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A dátumok a szállásra való megérkezés és a szállásról való elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

  Válassz szobatípust a Star Beach Rezidencia Resort közvetlen tengerparti strandhotelapartmanban*
  Te döntesz, hogy milyen és hány személyes szobaát kérsz, amelyik a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb a számodra. A Star Beach Rezidencia Resort szállás árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, szobatípusonként mennyibe kerül. A létszám végett, kérlek vedd figyelembe, hogy van 1 légteres és 2 légteres elhelyezés is. Azért, hogy kényelmesen elférjetek és nyugodtan tudjatok aludni. Pótágyra korlátozottan van mód egyes szállástípusoknál.

  Étkezés*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed. Mások azért kérték a félpanziót, hogy a szabi óráit ne kelljen napi főzőcskézéssel tölteniük a tengerparti nyaraláson. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálták, mert akkor mosogatni sem kell, ezért félpanziós étkezést választották.

  Légkondi igény*
  Szereted, ha hűs szoba fogad? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a családos tengerparti nyaraláshoz.
  Igen, megrendelem a klímahasználatot és fizetem a díjátNem kérek klímát, köszönöm


  KORÁBBI szobabeköltözés VIP szolgáltatás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy mielőbb beköltözöl a szobádba.*
  Alapesetben a szobákat megérkezés napján helyi idő 14 órától lehet elfoglalni, mert a Vendégek délelőtt 9 órakor költöznek ki. Rendeld meg és 14 óra helyett már déli 12 órakor elfoglalhatod a szobád. A szolgáltatás díját az utazási időpont ismeretében adjuk meg, hely függvényében.
  Igen kérem, helyi idő 12 órától és fizetem a díjátNem kérem


  KÉSŐBBI távozás a szobából VIP szolgáltatás, mert szereted a kényeztető szolgáltatást, hogy tovább maradsz a szobádban.*
  Jól jön a nyaralás utolsó napján, hogy nem kell korán felkelned, mert mennyivel jobb, hogy reggel 9 óra helyett ráérsz később kiköltözni. A szolgáltatás díját az utazási időpont ismeretében adjuk meg, hely függvényében.
  Igen kérem, helyi idő 12 óráigIgen kérem, helyi idő 12 óráigIgen kérem, helyi idő 16 óráigNem kérem


  Mivel utazol*
  Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

  Autóval utazol és igényelsz az autódnak kiemelt VIP parkolóhely használatot?*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott parkolóhely, limitált férőhellyel, ezért már itt jelöld be, hogy kéred.
  Igen kérem térítés ellenében, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánIgen kérem ingyenesen, mert közvetlen tengerre & tengerpartra néző apartmant rendelek júliusban/augusztusbanNem kérem, mert nem számít a fenntartott helyNem autóval utazom


  Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYEN?*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
  Igen kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odatalálokNem autóval utazom


  Utasbiztosítás*
  A maximális biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  prémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


  Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
  Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól. Ha az üdülési utalványon nem elegendő az egyenleg a kért utazási programhoz, akkor a fennmaradó részt átutalással tudod kiegyenlíteni.
  Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


  Mekkora a maximálisan vállalható keretösszeg, amit a megrendelni kívánt tengerparti szállásra akarsz szánni? *
  (! utazási költség, étkezés és költőpénz nélkül !)
  Azért, mert több verzió is van Makrygialos tengerparti üdülőhelyen és válaszoddal segíted szűkíteni a kört.

  Üzeneted*
  Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!
  Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Jártál már Görögországban?*
  Ha válaszod, igen, hol?
  Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

  Itt jártam már Görögországban*
  Akárhány helyet felsorolhatsz!

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travelnél. Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

  captcha

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ajánlás kérésed. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted online az ajánlást? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Igen, szeretnék a közvetlen tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban nyaralni.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál. Foglalás nem történt!

  * * *