Görögország Makrygialos tengerparti utazáshoz ezeket a kérdéseket gyakran halljuk. Ingyenes útmutató anyagokkal és praktikus tanácsok összeállításával segítjük a tájékozódást.

 

Az ingyenes útmutató anyagokat és a praktikus tanácsokat adja

az Andromeda Travel, utazásszervező, esküvőszervező, rendezvényszervező, mert Görögország Tengerparti Nyaralóhely Makrygialos márka szakértője.

MEGSZÓLALNAK A VENDÉGEK, AKIK MÁR NYARALTAK AZ ANDROMEDA TRAVEL UTAZÁSI IRODÁVAL MAKRYGIALOSON.

Az INGYENES ÚTMUTATÓ ANYAGOKAT témák szerint itt találod és a címre vagy a MEGNÉZEM gombra kattintva azonnal le is tudod tölteni:

Megéri-e, jó lesz-e ez az utazás? Sok dilemma felmerül, ha az ember lánya-fia kimozdul otthonról és tengerparti nyaralásra megy. Az utazást szervező mondhat bármit, amit akar. Mert a legfontosabb, hogy mit mondanak a vendégek.

Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Ildikó és férje tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. 

FONTOS: magyar állampolgár (mind felnőtt, mind gyerek) érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az Európai Gazdasági Térségről szóló Egyezményben részes tagállam területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint ha azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.

A PRAKTIKUS TANÁCSOKAT pontokba szedve itt találod:

 

1.) Mikor érdemes jelentkezned?

Minél előbb, mert a helyek folyamatosan telnek napról-napra és korai megrendelés esetén pénzt tudsz megspórolni, mert drágulhatnak az árak.

 

2.) Kell-e érvényes úti okmány a megrendeléshez?

ÉRVÉNYES ÚTI OKMÁNY A MEGRENDELÉSHEZ NEM SZÜKSÉGES, de az utazáshoz mindenképpen kelleni fog.

 

3.) Az utazáshoz milyen érvényes úti okmány kell?

Az utazáshoz feltétlen kell úti céltól függően érvényes új típusú plasztik kártyás személyazonosító igazolvány vagy érvényes útlevél. Görögországi utazáshoz elegendő az érvényes személyazonosító igazolvány, ha nincs érvényes útleveled. Amennyiben az Utazó nem magyar állampolgár, akkor a beutazási feltételekről fontos érdeklődni a megfelelő nagykövetségeken. Az Utazó minden külön értesítés nélkül köteles az utazáson való részvételhez szükséges okmányok (útlevél, személyazonosító igazolvány, vízum) érvényességéről és a célország, tranzitország(ok) előírásainak megfelelőségéről meggyőződni. Határon való átkeléshez személyazonosításra nem alkalmas a vezetői engedély (jogosítvány).

 

4.) Gyerekeknek kell-e úti okmány az utazáshoz?

Érvényes személyazonosító okmánnyal gyerekeknek is rendelkeznie kell az utazáshoz. Amennyiben az utazó gyermek nem magyar állampolgár, akkor a beutazási feltételekről fontos érdeklődni a megfelelő nagykövetségeken.

 

5.) Megrendeléshez mire van szükség a részvételi díjon kívül?

Az utazó(k) neve, lakcíme, e-mail címe, telefonszáma. A pontos születési dátumot is írásban kell megadni megrendeléskor az Andromeda részére, mert az utasbiztosításhoz szükséges. NAGYON FONTOS: az érvényes úti okmányban lévő neve(ke)t kell megadni pontosan!

 

6.) Van-e a kint tartózkodás ideje alatt helyi képviselet?

Igen, minőségi szakértelmű asszisztencia adott a kint tartózkodás ideje alatt. Nem beszélsz idegen nyelveket, és azon gondolkodsz, belevágj-e a tengerparti nyaralásba? Nyugodtan jelentkezz erre a makrygialosi nyaralásra, lesz segítséged, mert beszéljük a magyar nyelvet a helyszínen is, Makrygialoson Görögországban.

 

7.) WiFi van az üdülőhelyen és a szálláson?

Szálláshelyeink többsége WiFi-vel (vezeték nélküli internet hozzáférés) felszerelt. Térítésmentes WiFi kapcsolat a VangelisDias Hotelapartman és a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman közösségi részein elérhető.

A technikai adottságoktól függően nem biztos, hogy minden szobában van WiFi, illetve hogy ugyanolyan a jel erőssége. Általában nem elegendő filmek letöltéséhez, illetve nagyobb adatállomány letöltéséhez. A szálláshelyeken előfordulhat, hogy csak a közösségi helyiségekben lehet rendesen internetezni. A kinti helyi szolgáltatók kiválasztására és a routerek minőségére az Andromeda Travelnek nincs ráhatása, ezért az internet szolgáltatás folyamatosságáért, valamint erősségéért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

8.) Miért nincs WiFi a buszon?

A jelenlegi buszos útvonalakon nincs olyan megfelelő sávszélességű mobilinternet szolgáltatás, ami egyszerre egy busznyi létszámra folyamatos és élvezhető internetezési lehetőséget biztosítana a buszon utazóknak.

 

9.) Hogy néz ki a strand?

Homokos, lassan mélyülő szabad strandok várnak Makrygialos tengerpartján az Égei-tengernél, zuhanyzóval és öltözőfülkével.
Strandok: Star Beach, Afrodite Beach, Pydna Beach, Robinson Beach, Pirgos Beach, Gold Beach, Agiannis Beach. Teljesen ellazulva élvezhetsz egy másik dimenziót, ahonnan megújulva és boldogan térsz haza. A homokos tengerpart mellett előfordul sziklás öböl és kavicsos vízpart is. Videók, fotók a Galéria menü pontban.

 

10.) Nyugágyat lehet bérelni a tengerparton?

Egyes partszakaszon napernyőt és nyugágyat helyeztek ki a vendéglátó egységek, amelyeket fogyasztás ellenében, aki szeretné, használhatja. A fogyasztás ára normál tarifával van. Természetesen a saját strandi felszerelés sem kizárt.

 

11.) Milyen pénzt vigyek magammal?

Görögországba EURO-t.

 

12.) A csapvíz iható?

Makrygialos oly szerencsés helyzetben van, hogy rendelkezik iható csapvízzel. Nem szükséges palackozott vízre költeni a pénzed.

 

13.) Boltok mennyire vannak a szállástól?

Sétatávolságra vannak a szálláshelyektől. Ugyanabban az üzletekben vásárolnak a helyi lakosok is, mint a turisták. Hasonló árak vannak, mint Magyarországon. Általában gyümölcsöt, zöldséget, halat a helyi piacon vásárolják meg a görög emberek. Bazár minden pénteken a főtéren.

 

14.) Milyen szállástípusok vannak?

Stúdió: 1 hálószoba egy légtérben a főzőrésszel és rendelkezik saját zuhanyzó/wc-vel.
Apartman: 1 vagy 2 vagy annál több hálószoba, a főzőrész külön légtérben vagy egyben az egyik hálószobával és apartmanonként saját zuhanyzó/wc. A két vagy több szobás apartmannak egy zuhanyzó/wc és egy főzőrésze van, tehát közös a két vagy több szobának.

 

15.) Miket célszerű és kell vinni az apartmanos szállásra? Például törölközőt is, vagy azt kapunk kint a szálláson?

Ezeket vinni kell: törölköző, konyharuha, WC papír, tisztítószerek, mosogatószer, mosogatószivacs, szemeteszsák.
A szálláshelyeken csak turnusváltáskor az érkezés napján van egyszer bekészítve WC-papír és szemeteszsák, utána a további napokra ezekről a vendégeknek saját maguknak kell gondoskodniuk.
A szállásra célszerű 2 db törölközőt vinned, mert szükséged lesz az egyikre a szálláson és a másikra a tengerparti strandoláshoz. Hajszárító, kávéfőző, vízforraló nem tartozik a szállások felszereltségéhez.
Ha a főzőrészben szeretnél főzőcskézni, akkor legyen nálad konyharuha, mosogatószer, mosogatószivacs. A főzőrészben hűtőszekrény, mosogató, általában villanyfőzőlap van, és ezek az alapvető eszközök megtalálhatók: legszükségesebb edények (serpenyő, lábas), a létszámnak megfelelő evőeszközök, poharak, tányérok találhatók.
Ágynemű és ágyneműhuzat van a szobákban, ezt nem kell külön cipelned magaddal.

 

16.) A szobákban van-e klíma, légkondicionáló berendezés?

Mennyivel kellemesebb érzés, ha egy hűs szoba fogad. Légkondicionáló-használat igényelhető különbözeti díj ellenében a megadott díjszabás szerint. Megrendeléskor előre kell jelezni és fizetni, mert korlátozott számban áll rendelkezésre klímaberendezéssel felszerelt szoba.

A légkondicionáló berendezések használatánál ügyelj arra, hogy csak zárt nyílászárók mellett működtesd azokat. Sok szálláshely esetén a nyílászárókon érzékelők vannak, így csak akkor működik a légkondicionáló, ha azok be vannak zárva. A szobák elhagyása esetén a klímákat biztonsági okokból ki kell kapcsolni! A szobai kártyákat TILOS a kulcsokról leszedni illetve letörni, eltulajdonítani. Az ebből eredő károkat a háztulajdonosok a helyszínen megfizettethetik a vendégekkel.

 

17.) Étkezést tudok-e rendelni? és milyen lesz?

Ha van előre megrendelt étkezés, akkor nem kell a főzéssel, ételkészítéssel, mosogatással tölteni az időt, és így a nyaralás alatt teljes a kényeztetés és a kikapcsolódás. Meggyőződésünk, hogy a legfrissebben készült étel a legfinomabb. Ha szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a kényeztetést, akkor nyugodtan rendeld meg. Eredeti görög hagyományok alapján készített reggelis vagy félpanziós étkezés. Félpanziós ellátás esetén, a megérkezés napján már van vacsora, az utána következő napokon reggeli és vacsora, majd a hazautazás napján reggeli az utolsó étkezés.

Minden nap közvetlenül a felszolgálás előtt készülnek valódi hozzávalókból, például friss zöldségekkel, melyeket a legjobb termelők a görög nap alatt a szabadban érleltek meg. A reggeli étkezés bővített kontinentális reggeli ingyenes italfogyasztással (kávé, tea). Szerintünk elengedhetetlen, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön az esti ínycsiklandozó és változatos 3 fogásos finom vacsora is édességgel vagy gyümölccsel, mely kizárólag görög termelőktől érkezik.

Mediterrán étrend nemzetközi konyhával kiegészítve az egészséget elősegítő ízletes, házias jellegű ételekkel.

 

18.) Ellátás rendelése esetén a reggeli illetve a vacsora általában hány órától van?

Általában reggeli 9 órától, vacsora 19 órától, de erről a kinti képviselőnk ad pontos tájékoztatást a helyszínen. Az étkezéseket csak a kinti képviselőnk által megadott időpontban lehet igénybe venni. Ha bármelyiket elmulasztod, az igénybe nem vett szolgáltatások díja nem igényelhető vissza.

 

19.) Fakultatív programok vannak, ha nemcsak a napon sütkérezni szeretnék?

Igen, a helyi görögországi iroda szervezésében, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni a kinti képviselőnknél. Tájékoztató és részletes leírások fakultatív kirándulás és program Makrygialos»»

Újdonságok és klasszikus fakultatív kirándulások, programok között lehet csemegézni, ahol a helyszíneket magas szinten ismerő, magyar nyelven is beszélő idegenvezetők mutatják be és kalauzolják a Vendégeket. High tech programok sem hiányoznak, mert egyes programokon tudsz búvárkodni, vízi síelni, jetskizni és a wakeboardozni – mind könnyen elsajátítható, ha még soha nem próbáltad.

 

20.) Busz jellemzői, kategóriája és a buszos utazás ideje?

Az autóbusz a nemzetközi szabályoknak megfelelő. Légkondicionálóval felszerelt. Csomag befogadó képessége korlátozott, így személyenként kizárólag előre meghatározott súlyú egy bőrönd és egy kézitáska elhelyezésére van lehetőség. WC nem minden esetben van az autóbuszon. Az autóbusz előre megtervezett útvonalon halad és 4-5 óránként tart kb. 15-20 perces pihenőket, technikai megállókat. Az autóbuszon tilos a dohányzás. Az autóbusz a szálláshelyek turnusának kezdőnapját megelőző napon indul ki Görögországba az üdülőhelyre, és a turnus befejező napján indul vissza haza és másnap érkezik Magyarországra. Az autóbusz az üdülőhelyre a határátlépésektől, a közlekedési- és útviszonyoktól függően érkezik. A fel-és leszállások, az országhatár átlépése, a közlekedés, út- és időjárásviszonyok, valamint az egyes tengerparti üdülőhelyek forgalma miatt az előre megtervezett menetidő változhat.
Az autóbuszon állatok (például kutya, macska, stb) szállítására nincs lehetőség, felár ellenében sem.

Az indulás óráját az utastájékoztató tartalmazza, melyet indulási nap előtt legkésőbb 5 nappal e-mailben kapsz meg.

 

21.) A buszon lesz toalett és lehet-e használni?

Nem mindegyik autóbuszon van mosdó/toalett, mert a legtöbb buszon már nincs beépítve mellékhelyiség (wc). Ha mégis van, akkor higiéniai okokból nem használható. Az éjjel-nappali üzemmód miatt nagyon megterhelődne a wc. (A vegyszer csak egy bizonyos mennyiségű szervesanyagot képes közömbösíteni, és az öblítésszám is limitált.)

Az autóbuszok 4-5 óránként szoktak megállni technikai szünetre és rövid pihenőt tartani. Ilyenkor olyan helyen állnak meg, ahol van lehetőség mosdó és wc használatra. Ez idő alatt mindenki átmozgathatja magát egy picit, megszakítva a folyamatos egy helyben ülést.

 

22.) Hol van a tengerparti Makrygialos Görögországban?

Könnyedén elérhető nyaralóhely, a tengerparton található. Közel van a második legnagyobb görög városhoz, Thesszalonikihez. GPS: É. 40.412940 K. 22.608330


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

 

23.) Mikor kapok vouchert, részvételi jegyet?

Az utazási értesítőt az utastájékoztatóval indulás előtt legkésőbb 5 nappal e-mailben fogod megkapni, ebben lesz az indulás pontos részlete. Busszal történő utazás esetén ez egyenértékű a buszos felszállójeggyel. Az ügyeleti mobiltelefonszámot az utastájékoztató tartalmazza, ami csak az indulás napján, ill. az utazás első percétől a hazaérkezés pillanatáig hívható kizárólag sürgős esetben, a megrendelt utazással kapcsolatban.

 

24.) Névmódosítási igényt tudok-e benyújtani?

Igen, engedményezés lehetséges. Írásban kell benyújtani és ezeket az adatokat megadni: új utazó neve, születési dátuma, lakcíme, telefonszáma, e-mail címe, illetve hogy melyik személy helyett fog utazni. Engedményezés (névváltoztatás) esetén a hatályos Általános szerződési feltételek alapján az engedményezés miatt felmerülő költség az ÁSZF szerint térítendő. Ezen összeg megfizetését követően Andromeda módosítja a szerződést/visszaigazolást.

 

25.) Mi fog történni, ha az utazó lemondja az utat?

Az Általános szerződési feltételek foglalja össze.

 

26.) Egyénileg utazók szállás átvétele a megérkezés napján hogyan lesz?

A helyi görög képviselet nyitva tartási idejét szükséges figyelembe venni, mert a vendégeink a megadott nyitva tartási időszakban tudnak bejelentkezni a voucherrel, hogy elfoglalhassák a szállásukat. Erről az indulás előtt legkésőbb 5 nappal az utastájékoztatóban lesz értesítés. Amennyiben a megadott nyitva tartási időszak alatt nem jelentkezik be az Utazó, és a megadott nyitva tartási időszak előtt előre nem jelezte az esetleges késését, akkor csak másnap délelőtt tud bejelentkezni és a szálláshelyet elfoglalni. Azután Utazónak már nincs jogigénye az érkezési napi szolgáltatásra. Az Utazónak felróható késésből eredő kárért az Andromeda Travelt kártérítési kötelezettség nem terheli.

 

27.) Mi történik a helyi görög képviselet nyitva tartási idejétől eltérő érkezés esetén?

Ha az Utazó az utastájékoztatóban megadott bejelentkezési időszakban előre láthatóan nem fog tudni bejelentkezni a helyszínen, akkor feltétlenül jeleznie kell előre az utastájékoztatóban szereplő telefonszámon az Utazó neve bemondásával az érkezése várható időpontját. Érkezési napon legkésőbb görög idő 22:00 óráig meg kell érkezni Makrygialosra és be kell jelentkezni a helyi görög képviseleten, hogy aznap át tudja venni a szálláshelyet! Amikor Magyarországon 21:00 óra van, Görögországban akkor van 22:00 óra. A megadott időpont utáni érkezés esetén a szálláshelyet csak másnap délelőtt van mód elfoglalni. A bejelentkezés elmulasztásából vagy az előre nem közölt késésből eredő kárért az Utazó felelős.

 

28.) Miért kell útlemondási biztosítás?

Az Utazó érdekében, a jelentkezéssel egyidejűleg a részvételi díj bizonyos tételeihez kötelezően felszámításra kerül az útlemondási biztosítási díj, mely a részvételi díj 1,5 %-a. Az Utazó terhére felszámított önrész: a Biztosító útlemondási szabályzata alapján, mely kárrendezéskor kerül levonásra. A Biztosító az erre vonatkozó üzleti szabályzata alapján dönt az önrész levonása utáni kártérítésről. Útlemondási biztosítás.

 

29.) Miért kell a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás?

Saját biztonságod maximálisan nagyon fontos. Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint, amikor pont történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Megkötése utazási feltétel az Utazó szolgálatára, az aktuális díjszabás szerint. A felmerült költségeket káresemény esetén az utasbiztosítás keretében a Biztosító megtéríti a feltételei szerint, amennyiben az Utazó előzőleg kötött utasbiztosítást az Andromedánál. Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

 

30.) Takarítás a szálláshelyeken?

Az apartmanok tisztán tartásáról a vendégeknek maguknak kell gondoskodniuk a nyaralásuk alatt. Megérkezés napján, a szoba átvételekor ellenőrizd le a takarítást, és csak akkor vedd át a szobát, ha az megfelelő számodra. Az esetlegesen felmerülő takarításkérési igényt jelezd azonnal a helyszínen, mert később nincs mód rá. Utólagos reklamációt a takarításra a fent említett okok miatt nem tudunk elfogadni!

Kérjük, hogy a tengerpartról, a strandról feljövet a homokos strandfelszereléseket és a lábaitokat a kerti tusolónál mossátok le a vízlefolyó eltömődése elkerülése érdekében.

Végtakarítás turnusváltáskor van a szálláshely tulajdonosa részéről. A végtakarítás nem tartalmazza a mosogatást és a szemét kihordását, ezért kérjük, ürítsd ki a szemetest és a szemetet tedd ki az utcán található nagy hulladékgyűjtő konténerbe, a mosatlan konyhai eszközöket mosogasd el, a hűtőszekrényt hagyd üresen és kikapcsolva nyitott ajtóval. A szálláshelyet rendbe téve és tisztán kell átadnod a kiköltözés napján.

 

31.) Víz- és áramszolgáltatás a szálláshelyeken?

Hosszú ideig tartó szárazság, hőség esetén előfordulhat, hogy a vízszolgáltatásban és az áramszolgáltatásban problémák adódhatnak a nyaralási szezon miatti túlzott kihasználtság okán (víz-, áramszolgáltatás korlátozása vagy átmeneti hiánya, műszaki hiba). Az Andromeda Travelnek és a szálláshelyeknek ilyen esetekre nincsen befolyásuk. A mediterrán éghajlati sajátosságoknak megfelelően sok szálláshelyen a melegvíz szolgáltatást legtöbbször a házak tetején elhelyezett napelemek biztosítják, így rossz időjárási viszonyok esetén, illetve éjszaka előfordulhat, hogy a melegvíz-ellátás nem kielégítő vagy szünetel.

 

32.) Kiknek ideális nyaralni ezen a görögországi tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialoson?

Azoknak a vendégeknek, akik a filmekben látott igazi görög hangulatban akarnak pihenni, kirándulgatni és szeretnek finomakat enni, új ízeket megkóstolni.

 

33.) Szokások, hagyományok?

Tekintettel arra, hogy a görögöknél mások a szokások és a hagyományok, részben az eltérő kultúrából adódóan, a baráti kapcsolatok az ottani találkozó, illetve események alkalmával kialakult szimpátia alapján realizálódnak.

Kérjük, vedd figyelembe és tartsd tiszteletben a helyi szokásokat. A helyi szokások megismerésében segítséget nyújt a helyi görög képviseletünk. A templomokba és kolostorokba fedetlen karral és rövidnadrágban vagy rövid szoknyában belépni tilos. Az üdülőhelyen általában a késő esti órákig bizonyos utcazajjal és forgalommal találkozhatsz. Görögországban a szórakozóhelyek, bárok általában hajnalig tartanak nyitva, ami a pihenni vágyók nyugalmát esetenként zavarhatja.

 

34.) Zaj, építkezés

Kérjük figyelembe venni a helyi szokásokat, hogy a mediterrán üdülőhelyeken általában a késő esti órákig bizonyos utcazajjal és forgalommal találkozhatsz. A nagyobb üdülőhelyeken mozgalmas az éjszakai élet, bárok, diszkók gyakran csak késő este (23.00 óra) telnek meg és hajnali 3-4 óráig tartanak nyitva. Egyes üdülőhelyeken már éjjel 1-2 órakor bezárnak a szórakozóhelyek, de ennek ellenére számolni kell az ebből adódó zajokkal, a pihenést esetlegesen zavaró hangoskodással. A csendes pihenésre alkalmas idő a nálunk megszokottnál rövidebb. A szálláshelyek környékén – különös tekintettel a központi elhelyezkedésű szállások esetében – a bárok, diszkók és egyéb szórakozóhelyek által kibocsátott hangerő nem minden esetben szabályozott, így ezekkel szemben sem a helyi görög képviseletünk, sem a szállástulajdonos, sem az Andromeda Travel érdemben eljárni nem tud, a szálláshely megválasztásakor erre legyél tekintettel.

A szállodák, apartmanok közelében építkezés folyhat. Az üdülőhelyeken előforduló építkezések, amik esetlegesen zavarhatják a vendégek nyugalmát, nem az Andromeda Travel hibájából történnek. Az építkező vállalat legtöbbször nem is értesíti még a szomszédos szálláshelyeket sem. Az egyes szálláshelyeken is folyhatnak előre nem jelzett felújítási munkálatok, amelyek miatt vendégeink megértését kérjük. A déli, mediterrán országokban az építési mód folytán a szálláshelyek általában kevésbé hangszigeteltek.

 

35.) Szúnyogok, rovarok

Az éghajlat és a tenger közelsége miatt a szálláshelyeken gyakran megjelenhetnek szúnyogok, különféle rovarok (bogarak, stb.), ezért szúnyogriasztót és rovarölő szert ajánlatos magaddal vinni. Jelenlétük sajnos még a magas kategóriájú szállodák területén, a folyamatos rovarirtás ellenére sem zárható ki.

 

36.) MEGRENDELÉS, FOGLALÁS, INFORMÁCIÓ EGYEZTETÉS:

Írj e-mailt nyugodtan ide andromedatravelutazas@gmail.com
vagy
keress a közösségi Facebook-oldalunk elérhetőségén
vagy
hívj bennünket kényelmesen mobilon +36-30-6422922 munkanapon ügyfélszolgálati időben,
ha úgy érzed, villámgyors infóra van szükséged, mert az Andromeda Travel utazási iroda lelkes és derűs csapata fogadja a megkeresésed. Az ügyfélszolgálati időről az Elérhetőségeink menüben tájékozódj.

 

37.) Mik a fizetési feltételek?

Az Andromedához beérkezett jelentkezési alapján küldjük a díjbekérőt, ami tartalmazza, valamint az ÁSZF-ben foglaltak az irányadók.

 

38.) Fizetés módja?

Átutalással vagy közvetlen készpénzbefizetéssel az Andromeda bankszámlájára. BANKSZÁMLASZÁMOT A DÍJBEKÉRŐ TARTALMAZZA. A BEFIZETÉSI / ÁTUTALÁSI BIZONYLAT KÖZLEMÉNY ROVATÁBA KÉRJÜK BEÍRNI: Megrendelő neve+utazók száma, úti cél és utazás időpontja.

A kitöltött jelentkezés vagy megrendelő alapján elkészítjük a Díjbekérőt és Utazási szerződést, melyet elektronikus módon e-mailben küldünk vagy levélként postázunk. A pénzösszeg Andromeda számlájára történő beérkezéséről az Utazónak e-mailt küldünk. A megrendeléshez szükséges dokumentumokat elektronikusan online vagy bescannelve/lefotózva e-mailben (andromedatravelutazas@gmail.com) vagy levélben kell megküldeni Andromeda részére. On-line megrendelés esetén szerződéskötésnek minősül az is, ha az Utazó Andromeda visszaigazolása alapján az esedékes díjat megfizette (szerződésre utaló magatartás!).

 

39.) A szerződés mikor jön létre?

Az utazás megrendelésével és az Andromeda Travel (továbbiakban: Andromeda) által írásban történt visszaigazolással és a megrendelt szolgáltatások Megrendelő és/vagy Utazó (továbbiakban: Utazó) általi megfizetésével. On-line és/vagy elektronikus megrendelés esetén az Utazó megrendelése elküldésével elfogadta Andromeda általános szerződési feltételeit (ÁSZF). Az utazási szerződés érvényesen Andromeda és Utazó között a megrendelés napjával akkor jön létre, ha azt a felek írásba foglalták, és ha Utazó az Andromeda ajánlatát elfogadta és a megadott határidőre a jelzett összeget bizonyíthatóan megfizette. Online és/vagy elektronikus megrendelés esetén: Utazó tudomásul veszi, hogy megrendelése elküldésével elfogadta az Andromeda közzétett általános szerződési feltételeit. Ebben az esetben a szerződés akkor jön létre, ha az Utazó az utazási szerződés szerinti díjat bizonyíthatóan megfizette Andromedának, valamint Andromeda a megrendelés elfogadását írásban megerősítette. Ha Andromeda az utazási szerződés létrejöttét, valamely feltétel fenn álltától vagy bekövetkezésétől tette függővé, azaz a részvételi jelentkezést csak feltételesen fogadta el, akkor a szerződés érvényességének további feltétele, hogy Andromeda az Utazót a jelentkezés feltétel nélküli elfogadásáról írásban értesítse. Ennek megtörténtéig az Utazó az utazási szolgáltatások teljesítését nem követelheti.
Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF): honlapunkról letölthető vagy irodánkban átvehető.

Nagyon szimpatikus, ezért érdekel, és kitöltöm az alábbi személyes ajánlással készülő igényfelmérő form űrlapot.

Itt tudod indítani:

  A sikeres ajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ajánlatkérést.

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az árajánlatkérésed sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök az autentikus hangulatú görög üdülőhelyre MAKRYGIALOSRA NYARALNI!

  HA veled együtt utazik GYERMEK(EK) is, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
  Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik veled gyermek.

  Utazás ideje*
  IDE ÍRD BE az időpontot, hogy pontosan MIKOR szeretnél utazni és HÁNY ÉJSZAKÁRA.

  Válassz szálláshelyet Makrygialoson*
  Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! A tengerparti Star Beach Rezidencia Resortot, mert a strand mellett van vagy megelégszel a strandtól sétaközeli VangelisDias Hotelapartmannal. A szállások árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

  Étkezés*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed. Az étkezés díját extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

  Légkondi igény*
  Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Az klímahasználat díját extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, mennyibe kerül.
  Igen, megrendelem a klímahasználatotNem kérek klímát, köszönöm


  Mivel utazol*
  Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

  Busz felszállás helye*
  A busszal oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
  BudapestKecskemétSzegedNem busszal utazomMásik kényelmi felszállási helyet választok


  Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
  A szolgáltatás díját a konkrét szobatípus oldalán találod. A férőhelyek száma limitált.
  Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem és fizetem a díjátVeszprém, rendben kérem és fizetem a díjátVárpalota, igen kérem és fizetem a díjátSzékesfehérvár, jó lesz kérem és fizetem a díjátNem busszal utazom


  Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat*
  Előre fenntartott parkolóhely, limitált férőhellyel, ezért már itt jelöld be, hogy kéred. A szolgáltatás díját a konkrét szobatípus oldalán találod.
  Igen kérem és előre megrendelem, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helyNem autóval utazom


  Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
  Igen, kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odatalálokNem autóval utazom


  VIP reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach vagy VangelisDias között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
  A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is. A szolgáltatás díját a konkrét szobatípus oldalán találod.
  Ezt kérem: 1-4 főig, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Ezt kérem: 1-8 főig minibusszal, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.Nem repülővel utazom


  Utasbiztosítás*
  A biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  prémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


  Üzeneted*
  Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!
  Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm.

  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Jártál már Görögországban?*
  Ha válaszod, igen, hol?
  Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

  Itt jártam már Görögországban*
  Akárhány helyet felsorolhatsz!

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ E-MAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

  captcha

  Igen, Makrygialoson szeretnék nyaralni. Ezért küldjétek el nekem az árajánlatot.

  A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

  * * * * * *