Görögország Makrygialos tengerparti utazáshoz ezeket a kérdéseket gyakran halljuk. Gyakori kérdések összeállítással segítjük a tájékozódást.

Megéri-e, jó lesz-e? sok dilemma felmerül, ha az ember lánya-fia kimozdul otthonról. Az utazás szervező mondhat bármit, amit akar. Mert a legfontosabb, hogy mit mondanak a résztvevők.

Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Ildikó és férje, Adorján tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek. 

A tökéletes nyaralás titka, az országban egyedülálló: Az Andromeda Travel minden általa vállalt szolgáltatásra 100%-os elégedettségi garanciát vállal!

E garanciánk a védjegyünk, hogy csak azon megbízásokat vállaljuk el, amivel ennek tudatában tudjuk szolgálni a Vendégeinket harmonikusan.

MEGSZÓLALNAK A VENDÉGEK, AKIK MÁR NYARALTAK MAKRYGIALOSON?

Széles Melinda
Széles Melinda Mindenkinek ajánlom az Andromeda Travelt, életem egyik legjobb nyaralását Náluk Makrigialoson töltöttem, ❤a szeretet, ami körbe vett, és a csodás programok a Görög ételek mindent vitt, 🌞🌷köszönöm biztos vagyok benne, hogy visszatérünk Hozzátok.

Istvánné Turós
Istvánné Turós Mi évek óta vissza járunk, nagyon szeretünk ott lenni.
Lászlóné Szabó
Lászlóné Szabó Szuper hely, csodálatos, kedves “Háziakkal”!!

FONTOS: magyar állampolgár (mind felnőtt, mind gyerek) érvényes személyazonosító igazolvánnyal is gyakorolhatja a külföldre utazás jogát az Európai Gazdasági Térségről szóló Egyezményben részes tagállam területére történő beutazáskor és a tagállamok közötti utazás során, valamint ha azt nemzetközi szerződés lehetővé teszi.

1.) Mikor érdemes jelentkezni?
Minél előbb, mert a helyek korlátozottak és korai megrendelés esetén pénzt tudsz megspórolni.

2.) A szerződés mikor jön létre?
Az utazás megrendelésével és az Andromeda által írásban történt visszaigazolással és a megrendelt szolgáltatások Megrendelő és/vagy Utas (továbbiakban: Ügyfél) általi megfizetésével. On-line és/vagy elektronikus megrendelés esetén az Ügyfél megrendelése elküldésével elfogadta Andromeda általános utazási feltételeit. Ebben az esetben a szerződés és/vagy megállapodás akkor jön létre, ha az Ügyfél az utazási feltételek szerinti díjat bizonyíthatóan megfizette Andromedának, valamint az a megrendelést írásban visszaigazolta. On-line megrendelés esetén szerződéskötésnek minősül az is, ha az Ügyfél Andromeda visszaigazolása alapján az esedékes díjat megfizette. Ha a jelentkezést helyhiány vagy más ok miatt Andromeda csak feltételesen fogadja el, a szerződés csak akkor válik hatályossá, ha Andromeda Ügyfelet a jelentkezésének feltétel nélküli elfogadásáról értesíti és a megrendelt szolgáltatások megfizetésre kerültek Ügyfél által. A jelentkezés végleges elfogadásának időpontjáig a szerződés megkötésétől következmények nélkül bármelyik Fél elállhat.
Az Általános Utazási Szerződési Feltételek: honlapunkról letölthető vagy irodánkban átvehető.

3.) Kell-e érvényes úti okmány a megrendeléshez?
ÉRVÉNYES ÚTI OKMÁNY A MEGRENDELÉSHEZ NEM SZÜKSÉGES.

4.) Az utazáshoz milyen érvényes úti okmány kell?
Az utazáshoz feltétlen kell úti céltól függően érvényes új típusú plasztik kártyás személyazonosító igazolvány vagy érvényes útlevél. Görögországi utazáshoz elegendő a személyazonosító igazolvány, ha nincs útleveled. Amennyiben az utazó nem magyar állampolgár, akkor a beutazási feltételekről fontos érdeklődni a megfelelő nagykövetségeken.

5.) Gyerekeknek kell-e úti okmány az utazáshoz?
A személyazonosító okmány gyerekeknek DÍJMENTESEN kiváltható a területileg illetékes Okmányirodában, így az útlevélkészítés díja nem terheli az utazást. Amennyiben az utazó gyermek nem magyar állampolgár, akkor a beutazási feltételekről fontos érdeklődni a megfelelő nagykövetségeken.

6.) Megrendeléshez mire van szükség a részvételi díjon kívül?
Az utazó(k) neve(i), lakcím, e-mail cím, telefonszám. Utazáshoz érvényes úti okmány számot az utazás előtt legkésőbb egy héttel írásban kell eljuttatni Andromeda részére, mert az utasbiztosításhoz szükséges. NAGYON FONTOS: az úti okmányban lévő neve(ke)t kell megadni!

7.) Mik a fizetési feltételek?
Az Andromeda Travelhez beérkezett adatlap alapján küldjük a pénzügyi visszaigazolást.

8.) Fizetés módja?
Átutalással vagy közvetlen készpénzbefizetéssel egyszámlánkra. BANKSZÁMLASZÁMOT A DÍJBEKÉRŐ PÉNZÜGYI VISSZAIGAZOLÁS TARTALMAZZA. A BEFIZETÉSI / ÁTUTALÁSI BIZONYLAT KÖZLEMÉNY ROVATÁBA KÉRJÜK BEÍRNI: Megrendelő neve+utazók száma, úti cél és utazás időpontja.

A kitöltött adatlap és egyeztetés alapján elkészítjük a szerződést, melyet elektronikus módon e-mailben küldünk vagy levélként postázunk. A pénzösszeg Andromeda Travelhez történő beérkezése után, a számlát kiállítjuk és e-mailben vagy postán küldjük. A megrendeléshez szükséges dokumentációkat aláírva kell online vagy bescannelve/lefotózva e-mailben (andromedatravelutazas@gmail.com) vagy levélben elküldeni az Andromeda Travelnek. On-line megrendelés esetén szerződéskötésnek minősül az is, ha az Ügyfél Andromeda visszaigazolása alapján az esedékes díjat megfizette (szerződésre utaló magatartás!).

9.)  Van-e a kint tartózkodás ideje alatt képviselet?
Igen, minőségi szakértelmű asszisztencia adott a kint tartózkodás ideje alatt.

10.) WiFi van?
Térítésmentes WiFi kapcsolat  a VangelisDias Hotelapartman vagy a Star Beach Residencia Resort strandhotelapartman közösségi részein elérhető.

11.) Hogy néz ki a strand?
Homokos, lassan mélyülő szabad strandok az Égei-tenger partján zuhanyzóval, öltözőfülkével. Egyes partszakaszon napernyőt és nyugágyat helyeztek ki a vendéglátó egységek, amelyeket fogyasztás ellenében, aki szeretné, használhatja. A fogyasztás ára normál tarifával van. Természetesen a saját strandi felszerelés sem kizárt. Teljesen ellazulva élvezhet egy másik dimenziót, ahonnan megújulva tér haza. A homokos tengerpart mellett előfordul sziklás öböl és kavicsos vízpart is. Videók, fotók a Galéria menü pontban.

12.) Milyen pénzt vigyek magammal?
Görögországba EURO-t.

13.) Ivóvíz iható?
Makrygialos oly szerencsés helyzetben van, hogy rendelkezik iható ívó vízzel. Nem szükséges palackozott vízre költeni a pénzed.

14.) Boltok mennyire vannak a szállástól?
Séta távolságra vannak szálláshelyekhez. Ugyanabban az üzletekben vásárolnak a helyi lakosok is, mint a turisták. Hasonló árak vannak, mint Magyarországon. Általában gyümölcsöt, zöldséget, halat a helyi piacon vásárolják meg a görög házi asszonyok.

15.) Milyen szállástípusok vannak?
Stúdió: 1 hálószoba egy légtérben a főzőrésszel és rendelkezik saját zuhanyzó/wc-vel.
Apartman: 1 vagy 2 vagy annál több hálószoba, a főzőrész külön légtérben vagy egyben az egyik hálószobával és apartmanonként saját zuhanyzó/wc. A két vagy több szobás apartmannak egy zuhanyzó/wc és egy főzőrésze van, tehát közös a két vagy több szobának.

16.) A szobákban van-e klíma?
Mennyivel kellemesebb érzés, ha egy hűs szoba fogad. Légkondicionáló igényelhető különbözeti díj ellenében a megadott díjszabás szerint. Megrendeléskor előre kell jelezni és fizetni, mert korlátozott számban áll rendelkezésre. Főleg a szezonális nyári hónapokban (június-július-augusztus) érdemes előre klímát rendelni a mediterrán éghajlat végett.

17.)  Étkezést tudok-e rendelni? és milyen lesz?
Ha van előre megrendelt étkezés, akkor nem kell a főzéssel, ételkészítéssel tölteni az időt, és így a nyaralás alatt teljes a kényeztetés és a kikapcsolódás. Szerintünk a legfrissebben készült étel a legfinomabb. Ha szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a kényeztetést, akkor nyugodtan rendeld meg. Eredeti görög hagyományok alapján készített reggelis vagy félpanziós étkezés. A megérkezés napján, már vacsora van, az utána következő napokon reggeli és vacsora, majd a hazautazás napján, reggeli lesz az utolsó étkezés.

Meggyőződésünk, hogy a legfrissebben készültnél nincs finomabb bőséges kontinentális reggeli ingyenes büfé italfogyasztással. Szerintünk elengedhetetlen, hogy a legjobb alapanyagokból készüljön az esti ínycsiklandozó és változatos 3 fogásos finom vacsora édességgel vagy gyümölccsel, mely kizárólag görög termelőktől.

Mediterrán étrend nemzetközi konyhával kiegészítve az egészséget elősegítő ízletes, házias jellegű ételekkel.

18.) Fakultatív programok  vannak, ha nemcsak a napon sütkérezni szeretnék?
A helyi görög iroda szervezésében, melyekre a helyszínen lehet jelentkezni. Tájékoztató és részletes leírások és galéria »»

Újdonságok és klasszikus fakultatív kirándulások és programok között lehet csemegézni, ahol a helyszíneket magas szinten ismerő, magyar nyelven is beszélő idegenvezetők mutatják be és kalauzolják a Vendégeket. High tech programok sem hiányoznak, mert egyes programokon tudsz búvárkodni, vízi síelni, jetski és wakeboardozás – mind könnyen elsajátítható, ha még soha nem próbáltad.

19.) Busz jellemzői, kategóriája és a buszos utazás ideje?
Az autóbusz a nemzetközi szabályoknak megfelelő. Légkondicionálóval felszerelt. Csomag befogadó képessége korlátozott, így személyenként kizárólag előre meghatározott súlyú egy bőrönd és egy kézitáska elhelyezésére van lehetőség. WC nem minden esetben van rajta. Előre megtervezett útvonalon halad és tart technikai megállókat.

Az indulás óráját az utastájékoztató tartalmazza. Az autóbusz az üdülőhelyekre a határátlépésektől, a közlekedési- és útviszonyoktól függően érkeznek. Előre megtervezett útvonalon haladnak ill. tartanak technikai megállókat. A fel-és leszállások, az országhatár átlépése, a közlekedés, út- és időjárásviszonyok, valamint az egyes tengerparti üdülőhelyek forgalma miatt az előre megtervezett menetidő változhat.

20.) Hol van a tengerpartján Makrygialos Görögországban?
Könnyedén elérhető nyaralóhely, a tengerparton található.  Közel van a második legnagyobb görög városhoz, Thesszalonikihez. GPS:  É. 40.412940 K. 22.608330


Nézd meg Makrygialos térképét nagyban

Kíváncsi vagy, milyen idő vár? Nézd meg itt: Időjárás

21.) Mikor kapok vouchert, részvételi jegyet?
Az indulás pontos részleteiről az utazás előtti héten e-mailben vagy levélben értesítjük. Buszos utazás esetén ez egyenértékű a busz felszálló jeggyel. Ügyeleti mobiltelefonszámot adunk, ami az utazás első percétől a hazaérkezés pillanatáig mindig elérhető.

22.) Névmódosítási igényt tudok-e benyújtani?
Igen, engedményezés lehetséges. Írásban kell megadni, az új utas nevét, lakcímét, telefonszámát, érvényes úti okmány számát, illetve hogy melyik személy helyett fog utazni. Névváltoztatás esetén a hatályos általános utazási szerződési feltételek alapján az engedményezés miatt felmerülő költség az szerződési feltételek szerint térítendő. Ezen összeg megfizetését követően azonnal módosítjuk a szerződést/visszaigazolást.

23.) Mi fog történni, ha az utazó lemondja az utat?
Az általános utazási szerződési feltételek foglalja össze.

24.) Egyénileg utazók szállás átvétele a megérkezés napján? Külföldi partnerirodánk nyitva tartási rendjét szükséges figyelembe venni. Erről az indulás előtt legkésőbb 3 nappal az utas-tájékoztatóban  lesz értesítés. A megadott időpont utáni érkezés esetén a szálláshelyet csak másnap van mód elfoglalni.

25.) Miért kell útlemondási biztosítás?
Az Utazó érdekében, a jelentkezéssel egyidejűleg a részvételi díj bizonyos tételeihez kötelezően felszámításra kerül az útlemondási biztosítási díj, mely a részvételi díj 1,5 %-a. Az utas terhére felszámított önrész: 20 %, mely kárrendezéskor kerül levonásra. A biztosító az erre vonatkozó üzleti szabályzata alapján dönt az önrész levonása utáni kártérítésről.

26.) Miért kell a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás?
Saját biztonságod maximálisan nagyon fontos. Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint, amikor pont történik valami, amikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Megkötése utazási feltétel az Utazó szolgálatára aktuális díjszabás szerint. A felmerült költségeket a BBP biztosítás keretében és feltételei szerint a Biztosító megtéríti.

27.) Szokások, hagyományok?
Tekintettel arra, hogy a görögöknél mások a szokások és a hagyományok, részben az eltérő kultúrából adódóan, a cserekapcsolatok az ottani találkozó, illetve események alkalmával kialakult szimpátia alapján realizálódnak.

28.) MEGRENDELÉS, FOGLALÁS, INFORMÁCIÓ EGYEZTETÉS:

Írj e-mailt nyugodtan: andromedatravelutazas@gmail.com
vagy
keress a közösségi Facebook-oldalunk elérhetőségén
vagy
ha úgy érzed, hívj bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
mobilon 00-36-30-6422922, ha villámgyors infóra van szükséged,
mert az Andromeda Travel utazási irodában lelkes és derűs csapat fogadja a megkeresésed.

Dönts most és küldjed az előfoglalásod az online felületen!

Nagyon szimpatikus, ezért érdekel, és kitöltöm az alábbi személyes ajánlással készülő árajánlatkérő form űrlapot.

Itt tudod indítani:

A sikeres árajánlatkéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést.

Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

E-mail címed*
OLYAN E-MAILCÍMET ADJ MEG, AMIT BIZTOSAN HASZNÁLSZ ÉS MŰKÖDIK, MERT ODA VÁLASZOLUNK AZONNAL AZ ELŐZETES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSED ELKÜLDÉSE UTÁN.

Telefonszámod*
Valós telefonszámot írj be kérlek!

Utasok létszáma*
Ide írd be, hányan jöttök az autentikus hangulatú görög üdülőhelyre MAKRYGIALOSRA NYARALNI!

HA veled együtt utazik GYERMEK(EK) is, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik veled gyermek.

Utazás ideje*
IDE ÍRD BE az időpontot, hogy pontosan MIKOR szeretnél utazni és HÁNY ÉJSZAKÁRA (keddtől-keddig 7 vagy 14 éj lehet). Például: 2018.07.03-tól 7 éj

Válassz szálláshelyet Makrygialoson*
Te döntöd el, melyik szállás számodra a legszimpatikusabb és a legkényelmesebb, amit kérsz! A tengerparti Star Beach Rezidencia Resortot, mert a strand melletti vagy megelégszel a strandtól 125 m közeli VangelisDias Hotelapartmannal. Az árát extraprecízen megtalálod az Andromeda Travel Utazási Iroda weboldalán, melyik mennyibe kerül.

Étkezés*
Itt tudod megadni az étkezési igényed.

Légkondi igény*
Szereted, ha hűs szoba fogad egy forró nap után? Akkor jelöld be! Ára 29990,-Ft/klíma/hét
Igen, megrendelem a klímahasználatot, nanáNem kérek klímát, köszönöm


Mivel utazol*
Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!

Busz felszállás helye*
Buszhely ára: 29990,-Ft/fő oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
BudapestKecskemétSzegednem busszal utazom


Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
A szolgáltatás különbözeti díját itt látod, mennyibe kerül. A férőhelyek száma limitált.
Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem 13900,-Ft/főVeszprém, rendben kérem 12900,-Ft/főVárpalota, igen kérem 10900,-Ft/főSzékesfehérvár, jól jönne, kérem 9900,-Ft/főnem busszal utazom


Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat korlátozott számban, ezért már itt jelöld be, hogy ha kéred*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol. Előre fenntartott parkolóhelyre a szolgáltatás díja 23120,-Ft/autó/hét.
Igen, kérem, mert akkor nem kell parkolót keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helynem autóval utazom


Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYENESEN?*
Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
Igen, kérem az ingyenes AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem az INGYENES ajándékot, mert valahogy majd csak odataláloknem autóval utazom


Fullextra reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos StarBeach vagy VangelisDias között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díj 1-4 főig 39900,-Ft/1 út és 1-8 főig minibusz 69900,-Ft/1 út. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
Igen, kérem, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.nem repülővel utazom


A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk, hogy egyeztessünk.*
Telefonos visszahívásra azért van szükség, hogy egy kicsit megismerjünk, ugyanis szeretünk a vendégeinkkel személyes kapcsolatot kialakítani. Jelöld be, mikor hívjunk fel!
13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívást17-18 óra között kérek telefonhívástnem kérem a telefonhívást


Utasbiztosítás*
A biztonságod végett azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
kiemelt tengerparti utasbiztosítást kérek 550,-Ft/fő/napprémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


Üzeneted*
Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd,
amit fontosnak tartasz!

Jártál már Görögországban?*
Ha válaszod, igen, hol?
Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

Itt jártam már Görögországban*
Akárhány helyett felsorolhatsz!

Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
Elfogadom, igen

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E! mert csak akkor fogod tudni elküldeni az árajánlatkérést. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

Mit tegyél, miután kérted az árajánlatot? Irány az e-mailfiókod és nyisd meg a leveled.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

Igen, Makrygialoson szeretnék nyaralni. Ezért küldjétek el nekem az árkalkulációt.

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

 

 

* * * * * *

Andromeda_elegedettseg_h185