Milyen testközelből a Görögország Legendás Tengerparti Nyaralás Makrygialoson?

Ki is ismerhetné jobban ezt legendás görögországi tengerparti nyaralóhelyet, Makrygialost, mint, akinek hazája és szíve egyik fele.

Felröppent a kósza gondolat, hogy Makrygialos város-e? Kis népessége ellenére történelmi okokból, gyakran városnak is nevezik. Valójában tévedés azt gondolni, hogy város, mert Makrygialos lassan fejlődött azzá, ami, és még ma is őrzi autentikus görög falucska jellegét, amire nagyon büszke.

Aki itt nyaral, olyan görög emberekkel hozza össze a sors, akikkel nagyszerű barátságok szövődnek, mert nyílt szívű és önzetlen emberek, akiket ideköt a mindennapi élet és itt élnek az év összes napján.

A kis tengerparti falucska már akkor is lakott volt, és már akkor is jártak ide nyaralni, pihenni és strandolni az emberek, amikor még más tömeg üdülőhelyek még gondolatban sem születtek meg.

Ez nem egy turistaüzem, hanem a Makrygialoson élő lakosság otthona mind a 4 évszakban, legyen az ősz, tél, tavasz vagy nyár. Folyamatosan csinosítgatják az otthonaikat. Minden van itt, amire szükség van az ittléthez. Vannak kisboltok, szupermarketek, pékségek, hentes, hal üzlet, gyógyszertár, orvos, általános iskola, gimnázium, óvoda, lottózó, fodrász, vendéglők és tavernák, ajándékboltok, bankautomata, posta, játszótér, főtér szökőkúttal és gyönyörű pálmafákkal, szállodák és apartmanházak és gyönyörű strandok. Minden pénteken vidám piac.

Makryigalos neve lefordítva hosszú partot jelent, és ehhez hű, mert a tengerparton sokféle strand van. A homokos sekély biztonságos partok napernyőkkel és nyugágyakkal berendezettek. Öbölszerű kis strandok, melyek átláthatóak és nem végeláthatatlan plázsok találhatók itt. A külföldi vendégek mellett a görög családok kedvelt strandolóhelye a nyári időszakban és pihenőhelye az ünnepi periódusokban.

A jobbnál jobb húsos ételek és kis kertek fetasajtos görög salátája mellett nagyon friss hal ételek és tenger gyümölcsei jelennek meg az étlapokon, mert a halászok, akik szintén itt élnek, ellátják Makrygialos tavernáit és kis vendéglőit.

Paralia 15 km-re van.

Egyszóval, ha szükség van a Legendás Tengerparti Nyaraláshoz vagy a Varázslatos  Tengerparti Esküvőhöz vagy akárcsak az átutazáshoz apartmanra, segítségre, keresd nyugodtan Makryialos tengerparti nyaralóhely magyarországi #szakértőjét az Andromeda Travel #Utazás • #Esküvő • #Rendezvény Szervezést, több, mint két évtizede Makrygialosra utaznak a vendégeik.

Megosztani ér az ismerőseid, barátid között ÉS köszönöm előre is az ajánlásokat.

Ha Makrygialoson töltöd a nyári pihenésed, lájkold ezt a bejegyzést, és ugorj be feltétlen a Star Beach Resortba, vendégem leszel egy finom Star Beach #frappéra.