Útlemondási biztosítás

 

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk útlemondási biztosítást!

Tipp: Az útlemondási biztosítást (vagyis a stornóbiztosítást) ezért feltétlenül kérd, amikor megrendeled az utazásod vagy akár a szállásod.

Nincs annál kellemetlenebb érzés, mint amikor pont akkor történik valami, amikor utazni készülsz.

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. Az útlemondási biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

✓ mindig azonnal megkötjük, amikor lefoglaltad az adott utazást/szállást, így nem kell azon fáradoznod, hogy hol és hogyan intézkedj, mi megtesszük helyetted.
✓ váratlan baleset, előre nem látott egészségügyi probléma, haláleset, vagy akár egy lakásbetörés esetén nélkülözhetetlen és megbízható segítség, hiszen a biztosító megtéríti Neked a befizetett részvételi díj egészét vagy a nagy részét.
✓ mert stornóbiztosítás nélkül felelőtlenség részt venni egy utazáson, nyaraláson, és Te amúgy sem adod alább a minőséget!

 

Ismerd meg legújabb programjainkat,
legnépszerűbb úti céljainkat, szenzációs kínálatainkat
és a kiváló utazási lehetőségeket!

Vedd igénybe a kötelezettségmentes, praktikus,
kényelmes és gyors online ár-előkalkulációkérés lehetőséget!

Ezen az oldalon mindent megtudhatsz a szállásainkról és a legfrissebb útjainkról és a görögországi legkeresettebb úti célokról. Sőt, ha megtetszik valamelyik úti cél, azonnal le is adhatod előfoglalási igényedet!
Ne érd be kevesebbel! Időt és energiát takarítasz meg. Óriási a választék és minden általunk vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállalunk.

 

Nagyon érdekel, megnézem a kínálatot »

Kizárólag a munkatársaink által már visszaigazolt árak tekintendők érvényesnek!