Akciók-Kedvezmények-Árengedmények

Gyűjtsd bónuszpontjaidat OkosKupon Kártyádra!
Kattints az alábbi képre és tudd meg, milyen klassz előnyökhöz juthatsz az OkosKupon Kártya Programban.

utazasok-okoskupon-program

Nem titok, hallani mindenfélét, hogy meghirdetnek egy nagyon olcsó utat, és a helyszínen derül ki, hogy nincs az árban az üdülőhelyi díj, az étkezés, sőt még a hazautazás sem.  Vannak olyanok, akik hihetetlenül alacsony árat feltüntetve kínálnak utat, és az apró betűs részben írják csak le, mit nem tartalmaz az összeg. A vendég gyanútlan, nem olvassa el a teljes szöveget, csak átfutja, és a helyszínen derül ki, hogy több dolog sincs feltüntetve az árban.

Tehát könnyen pórul lehet járni, de nálunk ilyesmi nem fordul elő, mi előre részletesen leírunk mindent, betartjuk, amit mondunk és ígérünk.

Andromeda-Travel-utazás

7 dolog, amit MINDENKÉPP KÉRDEZZ MEG,
mielőtt lefoglalod az utazásod! >>

Érdemes előzőleg tájékozódni, ha gyanúsan túl olcsó árat látunk. Az utóbbi években gyakran előfordult, hogy jól működőnek hitt iroda hirtelen nagyon olcsó árakat szabott. Nem sokkal később megszüntette működését, ám előzőleg igyekezett annyi pénzt beszedni, amit lehet.Andromeda_elegedettseg Ilyenkor előfordulhat, hogy a piaci árnál jóval kisebb összegért hirdetnek meg utakat, amelyek eleve gyanút kell, hogy ébresszenek az utazni vágyókban.

Ne félj, mi olyan árakat szabunk, amelyek kedvezőek, és mindenki megkapja az ígért ellátást és programokat. Az Andromeda Travel Utazási Iroda minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal.

Bárhol, bármikor elérhető, teljes körű idegenforgalmi és utazási szolgáltatások és egyedi akciókkülönleges kedvezmények.

akciok1

Visszatérő Vendégkedvezmény

Visszatérő Vendégkedvezmény: Tengerparti nyaralásból 7 % max. 12.000,- Ft és Körutazásból 3 % max 3.000,-Ft/fő

Ez a bizalmi kedvezményt Neked szól. A legutóbbi elmúlt 15 évben részt vettél valamely Andromeda Travel Utazási Iroda által szervezett utazáson, akkor érvényesíteni tudod nálunk. Köszönjük, hogy ismételten ránk szavazol és bennünket bízol meg az utazásod lebonyolításával, megszervezésével. Hálásak vagyunk, hogy ismét az Andromeda Travel Utazási Irodára teszed a voksodat.
A %-os kedvezmény az alap részvételi díjból számolandó!

akciok4

Koránkelő Előfoglalási Árkedvezmény

Koránkelő Előfoglalási Árkedvezmény: egyéni utazásnál 5 % max. 10.000,- Ft, buszos utazásnál 10 % max 20.000,-Ft

Ezt a kiemelt egyedi kedvezményt adjuk Neked, mert bizalmat voksolsz nekünk előfoglalási időszakban.

Ez a kedvezmény azon Vendégeinknek jár, akik az előfoglalási időszakban foglalnak utazás előtt 120 nappal az Andromeda Travel Utazási Iroda által szervezett utazásra és min. 50 %-ot be is fizetnek. Az előfoglalási időszak az adott utazási programban meghirdetett időszakra vonatkozik.
A Visszatérő Vendégkedvezmény és a Koránkelő Előfoglalási Árkedvezmény összevonható!
A %-os kedvezmény az alap részvételi díjból számolandó!

earlybird278

Online Foglalási Árkedvezmény

Online Foglalási Árkedvezmény: 2 %

Ez a kizárólagos árkedvezmény az extra ajándék, mert az www.andromeda.hu weboldalon lévő online foglalási rendszeren keresztül foglald le valamely Andromeda Travel Utazási Iroda által szervezett utat, és minden ügyintézést elektronikus úton, e-mailben bonyolítasz le. Személyes és telefonos ügyintézésre ezen foglalási mód választásánál nincs lehetőség!
Az Online Foglalási Árkedvezmény bármely egyéb kedvezménnyel összevonható!
A %-os kedvezmény az alaprészvételi díjból számolandó!

akciok3

Kezdd itt az útjainkkal való ismerkedést!
Tekintsd meg legfrissebb kínálatunkat! >>

TIPP: Érdemes foglalni előregisztrációban jóval az indulás előtt (hogy pontosan hány nappal előbb, azt az utazásoknál és szállásoknál megtalálod), mert akkor még kedvezőbb költségből hozhatod ki az utazásod! SŐT, extra előnyöd származik, mert ekkor még nemcsak a megmaradt szobák jutnak Neked, hanem a legjobbak közt tudsz válogatni! szivecske_piros_h20

utazasok-online-foglalas3
Kell egy lökés az utazásodhoz? Kezd a leggyakoribb útjainkra való jelentkezéssel. Az izgalmas online megrendelés praktikus, mert a Te kényelmed szolgálja. Bármikor be tudsz lépni, nincs időhöz kötve, mert a világhálón 24 órát nyitva vagyunk. Azért jó ez Neked, mert online vásárlásnál árengedményt kapsz.
» Oké, érdekel!

pirosbluzoslany_lefele_mutat_300x200

Nagyon érdekel, megnézem az online foglalást

Írj e-mailt bátran: andromeda@andromeda.hu
vagy
keress nyugodtan a Facebook elérhetőségen
vagy
ha úgy érzed, hívj bennünket kényelmesen a telefonon (06) 22/316-000
vagy
mobilon 00-36-30-6422922, ha lényegre törő, villámgyors infóra van szükséged,
vagy
térj be hozzánk személyesen az utazási irodába, ahol lelkes és vidám csapat fogad.

Kapcsolatfelvétel:

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), utazás módját (busz, autó, repülő...) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha