Legyél Te is Digitális Klubtag! Csatlakozz az OkosKupon Digitális KlubKártya Programhoz. Gyűjtsd a pontokat és váltsd be naprakészen!

 

Hogyan működik az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés OkosKupon Digitális KlubKártya tagsági és HűségProgram?

Üdvözlünk a hasznos OkosKupon Digitális KlubKártya Programban. A HűségProgram pontgyűjtésen alapul. Manapság közkedvelt és elterjedt a kuponos vásárlás.

Minden pontnak helye van. Ezen kívül még speciális ajánlatok és bónuszutalványok végett is előnyei vannak az OkosKupon Digitális Klubtagságnak.

Miért jó, ha van Andromeda Travel OkosKupon Digitális KlubKártyád?

igenpirospipastabil, mert minden vásárlás végösszege felkerül az OkosKupon Digitális KlubKártyád egyenlegére.

igenpirospipaáttekinthető, mert számtalan kedvezmény és egyedi ajánlat van kizárólag csak az OkosKupon Digitális KlubKártyával rendelkezők részére.

Mit csinálj, ha van már Andromeda Travel OkosKupon Digitális KlubKártyád?

Gyűjtsd az értékes bónuszpontokat, és váltsd be a következő vásárlásodnál kedvezményre.

Hogyan kapod meg az OkosKupon Digitális KlubKártyán lévő pontokat?

Garantált bónusz kuponpontokat kapsz bármilyen megrendelt Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés által szervezett szolgáltatásokra az OkosKupon Digitális KlubKártyádra.

travel-utazas-andromedatravel_1

Miért ELŐNYÖS NEKED a naprakész Andromeda Travel OkosKupon Digitális KlubKártya?

igenpirospipa1.) Ingyenes szakmai tanácsadás személyre szabott kiszolgálással.

igenpirospipa2.) Exkluzív tájékoztatás az akciós ajánlatokról és különlegességekről.

igenpirospipa3.) Meghívás különleges eseményekre.

igenpirospipa4.) Hűségbónusz minden vásárlásod után utalvány formájában.

igenpirospipa5.) Te választasz az esetleges ajándékok közül, ha úgy hirdetjük meg a szolgáltatást.

igenpirospipa6.) Kényelmesen hozzájutsz.

igenpirospipa7.) Azonnal kéznél van biztonságosan.

Hogyan tudod felhasználni?

Nagyon egyszerű a jelentkezés. Ezen a honlapon válassz az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés által nyújtott szolgáltatások közül. 

Utána írj e-mailt (andromedatravelutazas@gmail.com) neveddel, telefonszámoddal és, hogy mit választottál. Innentől kezdve pedig már mindent intézünk veled A-tól Z-ig.

Mikor tudod beváltani az Andromeda Travel OkosKupon Digitális KlubKártyádon lévő összeget? 

A gyűjtött OkosKupon digitális klubpontok egy későbbi vásárlás alkalmával válthatóak be, tehát a legközelebb vásárolt szolgáltatásnál már a bónuszpontok beszámításra kerülnek.

Beváltás: kizárólag közvetlenül az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervezés által nyújtott szolgáltatásokra 1 éven belül. Egy digitális klubpontgyűjtési időszak egy naptári évig tart.

Az OkosKupon Digitális KlubKártya programban az akció alól kivételt képeznek az ajándékutalványok, árkedvezménnyel kínált szolgáltatások. Az OkosKupon Digitális KlubKártyán lévő bónusz digitális kuponpontok készpénzre nem válthatóak. Más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze.

Ezzel foglalkozunk, nézd meg Te is!
 

Szeretnél a jövőben elsőként értesülni az Andromeda Travel új díva szolgáltatásairól?
Munkatársaink szívesen regisztrálják igényed, hogy egyetlen trendi szolgáltatásról se maradj le! Az OkosKupon Digitális KlubKártyád már az első szolgáltatás megvásárlása után aktiválásra kerül.

LÉGY Klubtag! Regisztrálj be most!

pirosnyil-jobbra-le_short