2021. nyár: Tengerparti Nyaralás Görögországban kifejezetten a parton, erkélyről közvetlenül tengerpartra és tengerre néző LILA ÜSTÖKÖS superior apartmanban a Star Beach Rezidencia Resort Strandhotelapartmanban 3-4 személynek

Kedves Vendégek!

Garantált tengerparti atmoszféra ebben az abszolút közelről tengerre néző minőségi Star Beach Rezidencia Resort igényes strandhotelapartmanban  Görögországban Makrygialoson. Nézd itt és tapasztald meg magad is, foglalás egyszerű, praktikus tutti tanácsadással.

A tengerparti Star Beach strandhotelapartman Görögországban Makrygialoson, márka szakértője az Andromeda Travel.

Star Beach Rezidencia Resortban a vendég különlegesnek érzi magát, mert csak úgy nyaralni másutt is lehet a tengerparton. Ez nem egy átlagos tengerparti görög nyaralás. Ez egy életérzés, minek megalkotásában segítünk.

EGYÉNILEG (AUTÓVAL VAGY REPÜLŐVEL) UTAZÓKNAK RUGALMAS IDŐPONT KIVÁLASZTÁSSAL. TE MONDOD MEG, HOGY METTŐL MEDDIG KÉRED A STAR BEACH ELHELYEZÉST. És szabad hely függvényében garantáljuk azt neked.

Hol van pontosan?

A Star Beach Rezidencia Resort  strandhotelapartman a valódi autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhely, Makrygialos legszebb részén van az Afrodité Beach mellett a tengerparton, feltűnően színes napozó ágyakkal és napernyőkkel.

Csak abszolút tengerparti apartman érdekel Görögországban a nyaraláshoz. Nem a dombtetőn, nem nem a szomszéd utcában, és nem feljebb 2-vel és nem a harmadik soron, akkor a Star Beach Rezidencia Resortot válaszd.

Három épületszárnnyal rendelkezik. Az alacsonyabbik a rózsaszirom színű szárny, a legmagasabb a málnafagyi színű szárny (ez a középső) és a harmadik az orgonalila színű szárny.

Ez a harmonikus 3-4 személyes Lila Üstökös Superior Apartman erkélyről kilátással a tengerpartra, az orgonalila színű épületszárnyban van.

MAGYAR nyelven segítségedre lesz a helyszínen könnyen elérhető profi szakképviseletünk.

Ildikóék a tengerparti nyaralásra olyat kerestek, ahol a személyre szóló gondoskodás élménye magas fokú és feltétel nélkül adott a valódi tengerre és tengerpartra néző örökpanorámás kilátás, úgy, hogy az elhelyezés a tengerparton van. A Star Beach Rezidencia Resort mindenben megfelelt az igényeiknek és az Andromeda Travel Utazási Iroda soron kívüli kiszolgálása mellett döntöttek.
Indítsd el a videót és hallgasd meg!

Mit tudsz csinálni Star Beach Rezidencia Resort vidám környezetében?

 • Az élmény, azé, aki megéli. El senki sem veheti. Ezért nagyon sok látnivaló és kirándulási lehetőség van a környéken.
 • A kilátás a tengerre és tengerpartra néző erkélyről élményszerű, mert pompás látványban részesíti a vendéget.
 • Jókat fogsz strandolni, mert napernyő és nyugágy áll a kényelmedre, színesek és bohókásak.
 • És, ha úszni támad kedved, akkor békésen teszed, mert tudod, hogy biztonságban vagy.
 • Ám, ha csak ejtőzni támad vágyad, hogy ne kelljen törődni semmivel, és lustán elnyújtózni a napernyő alatt, tedd meg itt nyugodtan.
 • No és, amikor pedig megkívánsz egy hűvös jeges frappét krémes vanília fagyival, csak intesz és már ki is szolgálnak. Ha úgy hozza a kedved, akkor egy jóízű ebédet is elfogyaszthatsz a nyugágyadon, csak úgy lazán görögösen.

Mondhatunk bármit. A lényeg az, hogy mit mondanak a vendégek? Misi és felesége, Ibolya kendő nélküli véleménye, mert már nyaraltak a Star Beach Rezidencia Resortban:

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek4

“Úgy lett, ahogy ígértétek. Hajnalban, mikor már pirkadt, az ágyunkból figyeltünk a tenger felett felbukkanó aranyló napot. Éjszaka a tenger hullámainak hangja behallatszott a szobánkba. Többször voltunk már Görögországban, de sehol másutt nem tudtak nekünk ilyen jó árban tengerpartra és tengerre néző szállást adni.”

Misi és felesége

Stresszmentes pihenés. Kellemes társaság. Gyere fedezd fel a varázslatos üdülés minden titkát. Kitűnő szakképviseletünk könnyen elérhető a helyszínen és mindenben a segítségedre lesz.

Makrygialoson nem vagyunk sokan, ezért a mindennapi rohanós mókuskerékből kilépve kikapcsolódó pihenésre és végtelen ellazulásra tökéletes.

A tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban várunk nagyon sok szeretettel.

NEKED VALÓ ez a 3-4 személyes Lila Üstökös superior apartman erkélyről közvetlenül tengerpartra és tengerre néző kilátással a Star Beach Rezidencia Resortban:

ha azok közé tartozol, akik csak a biztosra mennek és nem kockáztatnak, hogy azt kapják-e vagy sem, amit megrendelnek.

ha lényeges számodra a harmonikus igényesség, a látható és érezhető minőség.

ha kizárólag tengerparti szállást keresel, ami kényelmes kettő légteres és a bársonyhomokos tengerpart mellett található saját strandrésszel, ahol nincsenek sokan.

ha fontosnak tartod a megfelelő ár-érték arányt, rejtett költségek nélkül.

NEM Neked való ez a 3-4 személyes Lila Üstökös superior apartmanos nyaralás a Star Beach strandhotelapartmanban:

ha a kiegyensúlyozott pihenés helyett idegeskedni akarsz, mert semmi sem olyan, mint amit megrendeltél.

ha utálod, amikor figyelnek rád türelemmel a tengerparti nyaralásod során és nem kedveled a csupaszív görög vendéglátást.

ha megelégszel a középszerűvel, mert mindegy milyen a kiszolgálás és a szállás, ahol a szabadságodat töltöd.

ha nem szeretnél a tengerparton lakni, és csak a legolcsóbb filléres ajánlatok érdekelnek.

Milyen a berendezése és hogyan néz ki ez az otthonos Lila Üstökös superior apartman? Valóban látni fogom az erkélyről a tengert?

Nézd meg a fotókat, mindet a saját kezünkkel, mi magunk készítettük, hogy kendőzetlenül be tudjuk mutatni.

Az Andromeda Travel Utazási Irodánál garantáltan azt a szobát kapod, amit megrendeltél és pont olyan lesz élőben is, mint itt a fotókon.

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban ez az erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző látvánnyal rendelkező Lila Üstökös Superior Apartman a legnagyobb alapterületű. Ráadásul kettő légteres és mindkét szobának van saját erkélye!

Teljesen közeli a közvetlen tengerpart és a tenger látványa a tengerpart felőli erkélyen előresétálva innen a Családi Superior Apartmanból.

A kettő légteres Családi Superior Apartmanhoz tartozik 2 szépen berendezett erkély. Ide bármikor kiülhetsz elkortyolgatni a finom kávédat vagy beleolvasni az épp aktuális kedvenc könyvedbe, amit magaddal hoztál.

A 3-4 személyes Családi Superior Apartman kettő légeres. Mit jelent, hogy kettő légteres? 

Az egyik légtérben 2 szimpla ágy és a főzőrész található. Innen közelíthető meg a fürdőszoba. Ennek a szobának az erkélyéjéről közvetlenül a tengerpart és a tenger látványában gyönyörködhetsz. Foglald le ezt az apartmant most, nehogy lemaradj róla!

A másik légtérben is van 2 szimpla ágy, és ezt a helyiséget hálószobaként vagy nappaliként is használhatod. Ennek a szobának az erkélye pedig a csendes belső kertre néz.

Hiperkényelmesen elfér itt zsúfolódás nélkül 3-4 személy, mert strukturálisan így lett kialakítva. A két légtér között van ajtó, amit be lehet csukni.

A Családi Superior Apartman természetesen rendelkezik saját zuhanyzós/wc-s fürdőszobával.

A fürdőszobában élvezet a zuhanyozás minden perce.

Mindegyik fotó a saját kezünkkel készült, nem összemontázsolt képek, azért, hogy segítsünk Neked a könnyebb ráhangolódásban.

Tény, hogy ebből az erkélyről tengerpartra & tengerre néző Családi Superior Apartmanból mindössze 1 db van, ezért ne halogasd a foglalást, ha tetszik Neked.

Bőségesen elegendő életteret kínál, mert nagy kb. 29 m2 alapterületű.

Ebben a superior apartmanban mindegyik szobában 2-2 szimpla ágy biztosítja a pihentető alvást és az édes álmokat. Az alapfelszereltség része a modern LED tévé és a klímaberendezés. Az idei nyáron már az új nagyobb méretű LED TV-n nézheted a műsorokat, itt a lenti képen azonban most még a régi készüléket látod.

A meghitt elegáns fehér színű bútorok és a pasztellszínes falak összhangja kellemes hangulatot áraszt a kikapcsolódáshoz.

Ezen kívül a Te komfortodat szolgálja az apartmanban egy kétajtós szekrény a ruháitoknak, és az ágyak melletti praktikus éjjeliszekrény. Ha éjszaka szeretnél olvasni, akkor az ágy feletti fali olvasólámpák segítségével könnyedén teszed.

Csak nálunk: itt Te választhatod ki, hogy az első szobában a két ágy összetolva legyen vagy széthúzva. Melyiket szeretnéd? Jelöld be az ár-előkalkulációkérőben.

Az erkélyről tengerpartra & tengerre néző Családi Superior Apartmanban  egy cuki főzősarok is helyet kapott, ahol van hűtőszekrény kisméretű fagyasztóval, hogy egyszerűbb dolgokat össze tudj dobni magatoknak, ha mindenáron főzőcskézni szeretnél. A hűtőszekrény akkora méretű, hogy még egy jól megtermett görögdinnye is belefér, ha megkívánod a tengerparton a finom görögdinnyét és le szeretnéd hűteni.

A főzőrész alapfelszereltsége: villanyfőzőlap, páraelszívó, hűtőszekrény, mosogató, csepegtető tálca, a konyhaszekrényben vannak alapedények, étkészlet és poharak.

TIPP: rendelj reggeli és/vagy a vacsora ellátást, mert akkor nem magadnak kell foglalkozni a beszerzéstől az elkészítésen át a mosogatásig.

A májustól októberig tartó nyári szezonban mindig harmonikusan telik a nyaralásod, ha a tengerparti Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmant választod a gyönyörű Görögországban.

Hol található pontosan ez a 3-4 személyes kettő légteres Lila Üstökös Superior Apartman erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző kilátással?

A Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartman kifejezetten tengerparti szállás nyugodt környezetben itt Görögországban az autentikus hangulatú tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialos élettel teli központjának kellős közepén.

A legelső tengerparti nyaralóhely a Görögországba való határátlépés után az Olymposz Riviérán a tündéri Makrygialos. A leggyorsabban Makrygialos tengerpartjára lehet Magyarországról leérni Görögországban, mert a határ átlépése után ez a legközelebbi görög strand.

Ide görögök is járnak a környező nagyvárosokból.

A szálláshelytől sétatávolságra elérhetőek a kis boltok, pékség és a piac.

Babett és családja gondoskodó vendéglátásra és a tengerre & tengerpartra néző gyönyörű kilátásra vágyott álmai tengerparti nyaralásán. Sokáig keresgéltek, mire rábukkantak a Star Beach Rezidencia Resortra. Mikor megtalálták, egy pillanatig sem gondolkodtak, mert minden adott volt, hogy szívük szerint teljesüljön. Döntöttek és azonnal foglalták az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

“Gyönyörű volt a kilátás az apartmanból. Kedvesek a vendéglátóink. Évának a gondoskodásért külön köszönet. Finomak az ételek. Összességében annak ajánlanánk kortól függetlenül, akik pihenni, kikapcsolódni, nyugodtan fürdőzni szeretnének. Igazi görög kis falu, nyugodt, szép parttal. Nagyon érdekes és pihentető volt. Köszönjük az itt létet.”

Babett, Szelli, Rella, Zoli, Bandi és Karol

Legfontosabb Te vagy, hogy a nyaralás legendás élmény legyen! Hogy a nyaralásodat még harmonikusabbá tegyük, ezek is mind érted vannak:

 • Makrygialoson a bársonyhomokos strandon van zuhanyzó, mert jól esik a permetező víz érintése. Kellemes a közérzeted a napozó ágyon, mert a hozzá tartozó napernyő árnyékot nyújt. A nyaralóhelynek van bársonyhomokos strandja is és sziklás öböl része is, ahol szuper jól lehet búvárkodni. Fedezd fel mind a 7 strandot Makrygialoson.
 • A strandon a napernyők és a napozóágyak igénybevétele ingyenes, fogyasztás ellenében lehet használni. A kávézók, fagyizók helyezték ki, és nem kérnek bérleti díjat érte, kötelező fogyasztással tudod használni, baráti árak vannak.
 • A sziporkázóan vidám hangulatú Star Beach Rezidencia Resort a strandtól csak pár lépésre épült. Felszabadultnak érzed magad, mert egy szál fürdőruhában is át tudsz könnyedén libbenni a tengerpartra, mert annyira közel van.
 • Az év legemlékezetesebb napjaira készülsz, mert a bársonyhomokos strand mellett van a Star Beach Rezidencia Resort. Nagyon kényelmes, mert nem kell nagy pakkokkal felcuccolni, amikor a szobádból le akarsz menni a strandra, mert már ott vagy kb. 5 méterre. Ha valami otthon maradt az apartmanban, akkor csak felugrasz érte pillanatok alatt.
 • A tengerpart tele van jobbnál jobb helyi kézműves tavernákkal, ahol frissen készülnek az ételek ínycsiklandozó illatokkal.

gyerekkozpontu_nyaralas_andromedatravel

A gyerekekkel érkező családok nagyon szeretik ezt a megoldást, amit a Star Beach nyújt, mert nem kell cuccolni a strandra, mert ott vagy épp mellette.

Ha kisgyermekkel érkezel, akkor fontos tudnod, hogy szemed fénye nálunk nem kemping ágyon, nem egy matracon, kerül elhelyezésre, hanem számára is egy normális, kényelmes ágyat adunk!

 

Örökmozgó a gyermeked? Akkor ez a csodás mesevilág biztosan tetszeni fog neki. A tengerparti finomhomokos strand mellett élvezettel veszik birtokba a gyerkőcök a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban a barátságos családi gyerekkuckó birodalmat.

Ideális nyaralóhely a gyermekes családoknak is. Mert a Star Beach Rezidencia Resort strandhotelapartmanban kapott helyet a gyerekkuckó birodalom, ahol mókás játék folyik a kis vendégek legnagyobb örömére. Ez a gyerekkuckó birodalom beltéri játszóhelyiség. Ha nagyobb gyermekkel érkezel, önfeledt esti kikapcsolódást nyújtanak számukra a Juniorvilág elektronikus játékai. Amíg a gyerekek játszanak, a felnőttek a billiárd asztalt veszik birtokba. Jó szórakozás a nyaralás alatt.

Figyelj, le ne maradj, csupán egyetlen 1 db van belőle!

Időpontok, melyek közül Te választasz és a Star Beach Resort kettő légteres erkélyről közvetlenül tengerpartra és tengerre néző Lila Üstökös superior apartmanjában lesz az elhelyezés garantáltan, hely függvényében.

OK, ez jól hangzik. De mennyibe kerül ez a 3-4 fős kettő légteres két erkélyes Superior Apartman erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző látvánnyal?

Kérdésed van? Fordulj nyugodtan szakértői kollégáinkhoz bizalommal!

A szállásárak superior apartmanban SZEMÉLYENKÉNT 7 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban (Ft/fő)! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak. Ha 7 éjszakánál kevesebbre foglalnád, kérj egyedi árajánlatot! Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe.

Szállástípus

 ! csak 1 db van belőle !

Kettő légteres, két erkélyes,
erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző

Időpont Érkezés: kedd » 2021. év

Lila Üstökös Superior Apartman
3 fős (Ft/fő/7éj)

Lila Üstökös Superior Apartman
4 fős (Ft/fő/7éj)

máj.12-19, máj.19-26, máj. 26-jún.2.

64990

51990

jún.2-9, jún.9-16.

69990

55990

jún.16-23, szept.8-15, szept.15-22, szept.22-29.

79990

63990

jún.23-30, jún.30-júl.7.

99990

79990

júl.7-14, jűl.14-21, júl.21-28, aug.25-szept.1, szept.1-8.

109990

89990

júl.28-aug.4, aug.4-11, aug.11-18, aug.18-25.

123990

99990

A szállásárak superior apartmanban SZEMÉLYENKÉNT 7 éjre ÖNELLÁTÁSSAL értendőek forintban (Ft/fő)! A szállásárak az utazási költséget nem tartalmazzák. További szolgáltatások és azok árai, melyek igény szerint megrendelhetőek, a táblázat alatti sorokban vannak. Ha 7 éjszakánál kevesebbre foglalnád, kérj egyedi árajánlatot! Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe.

 

Gyermek kedvezmény szállásra 6 éves kor alatt
– Szállás 6 éves kor alatti gyermeknek (1 fő) ötödik személyként ágy nélkül: INGYENES.

Gyermek kedvezmény buszból
– Buszjegyből 12 éves kor alatt: 3.000,-Ft/fő árkedvezmény.

Egyszerre csak egyféle kedvezmény vehető igénybe! A szállást maximum 5 személy foglalhatja el.

Amit fizetsz a megrendelt szolgáltatásokért, kiszámítható, macera nélküli és rejtett költségektől mentes.

Mit tartalmaz és mit nem a szállásár?

A szállásár tartalmazza: személyenként 7 éjszaka szállást, az egyszeri ágyneműt és ágyneműhuzatot.

A szállásár nem tartalmazza, megrendeléskor kötelezően felszámításra kerül: regisztrációs díj 2.490,-Ft/fő, helyi díj 4.500,-Ft/fő/hét (12 év felett), baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő a helyszínen a kötelező idegenforgalmi adó: 3,50 EUR/fő/7éj.

VÁRJ: szereted, ha kellemes hűvös szoba fogad a nyári nagy melegben? Akkor a megoldás, hogy az apartmant klímával rendeld meg, mert a Te komfortzónád nagyon fontos számunkra. A klímahasználat díja 29.990,-Ft / klíma / hét. Egy darab klímaberendezés van az apartmanban.
Van, aki nem kedveli a klímát vagy valamilyen okból nem használhatja, ezért nem tartalmazza a klímahasználat díját a szállásár és nem központilag vezérelt.

Kényelmi szolgáltatások igényelhetőek, mert ezek is a teljes nyaralás élményéhez hozzájárulnak: étkezés és a klíma használat.

Attila, Anikó és társaságuk szerették volna, ha nem a napi főzőcskézéssel kell tölteniük a tengerparti nyaralást. Úgy gondolták, jut idő mindenre, ha a fullextrát választják. Helyesen döntöttek. A jól megérdemelt pihenő napjai alatt maximális kiszolgálást preferálják, mert akkor nem kell mosogatni sem, ezért félpanziós étkezést is kértek.

“Nagyon kellemes napokat töltöttünk Makrygialoson. Szeretnénk kiemelni az étkeztetést, ami mindig friss, finom és elegendő volt. Köszönjük a személyzet odaadó munkáját, kedvességüket. Igazán szép napokat töltöttünk itt, és olyan érzéssel megyünk el, hogy biztos, hogy visszajövünk.”

Attila, Anikó és még sokan mások

vacsora1_h120vacsora2_h120vacsora3_h120

mutat-jobbra ÉTKEZÉS ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

reggeli2_h120Szerintünk a legfrissebben készült étel a legfinomabb. Szereted a nyaralás alatt a kényelmet, és imádod a teljes kényeztetést? Akkor ezt Neked ajánljuk: eredeti görög hagyományok alapján készített reggeli vagy félpanzió (reggeli+vacsora) étkezési lehetőség vár rád és a veled együtt érkezőkre. Kérj nyugodtan félpanziós ellátást.
Milyen lesz az étkezés?
Reggel bővített kontinentális reggeli ingyenes italfogyasztással (kávé, tea). Este pedig ínycsiklandozó, változatos 3 fogásos finom görög vacsora édességgel vagy gyümölccsel vagy salátával.

 • Ha egész hétre kérsz reggelit, akkor ennek díja: 29.900,-Ft / fő / hét
 • Ha egész hétre kérsz vacsorát, akkor ennek díja: 39.900,-Ft / fő / hét

Tipp: Ha egész hétre kérsz reggelit ÉS vacsorát is, akkor a kettő együtt jóval kedvezőbb áron lehet a Tied: 69.800,-Ft helyett 67.990,-Ft / fő / hét.

Amennyiben nem kérsz étkezést, mert magad oldod meg, akkor kis boltokat és pékségeket is találsz Makrygialoson nagyon közel a szálláshoz.

Légkondicionálást külön tudsz rendelni. Ez nem része a tengerparti szállás árának, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, és van, aki nem.

mutat-jobbra LÉGKONDI ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

A légkondicionálást külön tudod megrendelni. Ez nem része a szállásárnak, mert van, aki szereti, ha hűvös szoba fogadja, van, aki nem. Ha Te azok közé tartozol, aki nem szeret a saját levében megfőni, és szeretnéd, hogy kellemesen hűtött szobába térj haza, akkor meg tudod rendelni a foglaláskor.

 • A klíma használati díja: 29.990,-Ft / klíma / hét, amennyiben az apartman megrendelésével együtt igényled. Meglátod, az élmény egy hűs szobában pihenni, igazán üdítő érzés. Egy darab klímaberendezés van a Családi Superior Apartmanban, mely a Te komfortérzeted szolgálja.

Tipp: Ha a klímát nem zimankóra, csak egy pár fokkal alacsonyabbra állítod, mint a kinti hőmérséklet, azzal egy kicsit komfortosabbá teheted a hőérzetet szervezetednek.

Milyen plusz grátisz szolgáltatás van még?

mutat-jobbra WiFi ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Térítésmentes WiFi ingyenes használattal: A Star Beach strandhotelapartmanban a Residencia szárny valamennyi szobájában, a Resort szárnyban pedig a közösségi teraszon fogható.

mutat-jobbra Strandszerviz ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Üdítő érzés a pirító napfénytől védve heverészni a parton, ha épp nem úszkálsz a tengerben, de nem is akarsz nyakig homokos lenni?

 • Akkor itt a jó hír, mert kézenfekvő megoldást kínál, hogy fogyasztás ellenében a Star Beach strandon Makrygialoson díjmentesen igénybe tudod venni a napozóágyat és napernyőt. A napernyő és napozóágy használatáért nem kell külön fizetned, mert nincs bérleti díja, csupán annyit fizetsz, amennyit ott helyben fogyasztasz. Ilyen egyszerű!

Kisméretű négylábú kis kedvenceddel érkezel? Megértjük, hogy a vakációd alatt sem akarod nélkülözni kedvtelésből tartott KISMÉRETŰ NÉGYLÁBÚ HÁZI KEDVENCED.

Animal footprint icon red glossy round button Mi szívesen látjuk ... Olvass tovább bővebben, kattints ide »»»

Egészséges kiskutyádat vagy kismacskádat saját felelősségedre a Star Beach Rezidencia Resort egyes szállástípusaiba beviheted külön díj ellenében. Azt, hogy melyik szállástípusba, egyeztesd velünk feltétlen előre a megrendelés előtt. Adott szállástípusba szobánként 2 teljes szállásárat fizető személy kíséretében 1 kiskutya vagy 1 kismacska mehet be. Feltétlen hozd magaddal a kis kedvenced alvó alkalmasságát, étkező tányérkáit, tisztán tartásához szükséges eszközöket és minden mást, ami szükséges a jól szocializált tartáshoz.
Tipp: Ne feledd a kis zacskót sem.

FIGYELEM! A kiskutya vagy kismacska befogadási szolgáltatási díja adott szállástípusra: 2.890,-Ft / kisállat / éj.

Maximális biztonságra vágysz? Köss nálunk utasbiztosítást is!

Nincs annál megnyugtatóbb érzés, mint amikor tudod, hogy a baleset-, betegség- és poggyászbiztosításod kerek védelmet nyújt.

mutat-jobbra Igen ez kell, mert én nem kockáztatom az életem és az egészségem, olvasom tovább itt »»»

Egy rémálom válik valóra, amikor pont akkor történik valami kellemetlen, mikor valaki a megérdemelt pihenését tölti. Például kiesik a kezedből a többtízezer forintot érő fényképezőgép, pont akkor gyullad be a fogad, amikor azt a legkevésbé szeretnéd, vagy véletlenül elkapsz egy hasmenéses-lázas-hidegrázós vírust…

Ilyen esetekben jól jön egy segítő kéz, és persze egy kis kárpótlás a kellemetlenségekért. A BBP (vagyis betegség-baleset-poggyász) biztosítás nálunk utazási feltétel, mert a Te biztonságod épp úgy fontos nekünk, mint Neked. Érdemes élned ezzel a pusztán kis összegbe kerülő, ám annál nagyobb biztonságot nyújtó lehetőséggel, mert:

 • nem csak az egészséged, hanem a nyaralás során nálad lévő technikai kütyük (okostelefon, digitális fényképező, táblagép, kamera) is védve lesznek. Ha bármi történik velük, a biztosító kárpótol a téged ért veszteség miatt.
 • jobb nem kockáztatni, hisz a baj legtöbbször akkor üt be, amikor a legkevésbé vagyunk rá felkészülve. Egy külföldi út során is bármi megtörténhet, és jó, ha ilyenkor van, ami ki tud segíteni Téged és családodat a bajból.
 • ha ne adj isten történik bármi, nem neked kell kézzel-lábbal mutogatni, és segítséget hívni, hanem mi ekkor is ott vagyunk és segítünk Neked: a helyszínen magyar nyelvű asszisztencia és mindent elintéz helyetted.

Tipp: A BBP (baleset, betegség, poggyász) biztosítást ezért feltétlenül kérd, amikor leadod a megrendelésed.

 

Kérd az Andromeda Travel utazási irodától a kettő légteres két erkélyről tengerre & tengerpartra néző LILA ÜSTÖKÖS superior apartmant, hely függvényében! Jelentkezz minél előbb, mert csak egyetlen 1 db van belőle.

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert fergeteges fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

A helyi nevezetességet testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez.

Ezekre a programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért kattints ide »»

Induláshoz minimális létszám: nincs létszámhoz kötve, mert a megadott turnusokra mindig indul.

Szeretnénk segíteni: Gyakori kérdésekhez kattints ide >>

Merre is van pontosan ez a Makrygialos üdülőhely?
Nézd meg itt nagyban Makrygialos térképét »»

GPS: É. 40.412940 K. 22.608330

Mi mondhatunk, amit akarunk. De a legfontosabb, mit mondanak a résztvevők? Kata és Anti az évfordulójukat ünnepelték Makrygialoson, és felejthetetlen élménnyel gazdagodtak.

„Gyönyörűen telt az 5. éves házassági évfordulónk Makrygialoson. Az Andromeda még különleges egyedi meglepetésben is részesített bennünket. Köszönjük, mert valóban, így még felejthetetlenebb lett. Az utazási iroda dolgozói messzemenőkig figyelmesek.”

Kata és Anti

Válaszd ki a közlekedési módot! Melyik mellett döntesz?

car_piros_h50Saját autóval érkezel?

A legnagyobb szabadságot az autó adja. Szeretnél fenntartott VIP PARKOLÓHELYET a gépjárművednek a nyaralás egész ideje alatt? Hogy ne az utcán parkolj, gondold át, és kérd már az árajánlatkérés pillanatában, mert korlátozottak a férőhelyek.

Ha a kiszámítható és maceramentes parkolást választod, jelezd, mert az előre megrendelt fenntartott VIP PARKOLÓHELY most csak 23.120,-Ft/személygépjármű/hét. Fenntartott VIP PARKOLÓHELY utólagos megrendelése csak hely függvényében és 27.920,-Ft/személygépjármű/hét összegért lehetséges.

ajandek-piros2 Prémium AJÁNDÉK:
Autóval utazol és nálunk foglalod le a nyaralásod Makrygialosra, ezért jogosulttá válsz, hogy kérd a praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervet, amit majd a voucherrel együtt fogsz megkapni e-mailben.
Ráadásul 5.000,-Ft helyett most INGYEN tudod megkaparintani, és az igényedet jelöld be alul az árajánlatkérő formon. Miért adjuk ezt Neked? hogy megköszönjük a megrendelésed, és mert ezzel 1000 %-ig tudjuk segíteni az egyéni autós utazásod.

busz_piros_h50Busszal jössz?

Jó döntés, mert itt nem Neked kell vezetni és figyelni a közlekedésre. A buszon görög zenékkel és jó hangulattal várunk!

Buszülőhely ára: 32.990,-Ft / fő, mely tartalmazza a buszülőhely költséget oda-vissza az alapútvonalon és a csomagszállítást (1 db poggyász max.15 kg/fő).
ajandek-piros2 AJÁNDÉK: 1 db/fő kézipoggyász szállítása, mely befér a Vendég buszülése alá.

A busz alapútvonala: Budapest-Belgrád-Nis-Skopje-Makrygialos és vissza. A busz hétfőn indul oda és másnap kedden érkezik meg az üdülőhelyre. Visszautazás következő hét kedd délután/este és szerdán érkezik haza. A busz általában Budapestről indul. A pontos indulás a buszfelszálló jegyeden lesz rajta, amit 3 nappal az utazás előtt kapsz meg. INGYENES felszállási helyek (határátlépés függvényében): Budapest, Kecskemét, Szeged.

Ha máshol szeretnél felszállni, hogy elérd a Budapestről induló buszjáratot, vagy máshova szeretnél visszaérkezni, mint Budapest, akkor ez egy jutányos különbözeti díj ellenében egyszerűen megoldható:

✓ Székesfehérvár: 12.900,-Ft / fő
✓ Veszprém: 14.900,-Ft / fő
✓ Győr: 16.900,-Ft / fő

Busz jellemzői: Korszerű, légkondicionálóval rendelkező.

repulo_piros_h50Repülővel jönnél egyénileg?

A repülőjegy végleges ára erősen függ az utazók létszámától, a bőröndök és utazótáskák számától, méretétől, a szezon alakulásától és a pillanatnyi foglaltságtól. Ezért, hogy a számodra legoptimálisabb legyen, ennek foglalását egyénileg tudod intézi a légitársaság honlapján közvetlenül. És mi segítünk a reptértől egyenesen a Star Beach Rezidencia Resortig tartó transzfer utat megszervezni a megérkezés napján a reptértől a szállásig és a hazautazás napján egyenesen a szállástól a reptérig. A légitársaság járatai menetrend szerinti napokon repülnek Budapestről Thesszalonikibe és vissza.

Az út a reptértől a szállásig mindössze csak egy óra. Ha nem akarsz magad tekeregni a tikkasztó melegben, csomagokkal felrakodva, helyi tömegközlekedési lehetőségek után kutatva, akkor hozz egy okos döntést és vedd igénybe a VIP “háztól-házig” (azaz reptértől szállásig és szállástól reptérig) transzfert.

A VIP “háztól-házig” transzfer díjak Thesszaloniki Makedonia Airport (SKG) – Makrygialos Star Beach szállás közötti útvonalra érvényesek.
A nappali transzfer költségeiről itt és most adunk pontos tájékoztatást:

~ Taxi transzfer 1-4 főig: 39.900,-Ft / egy út
~ Taxi transzfer 1-8 fős minibusszal: 69.900,-Ft / egy út

Az este 18 óra és reggel 10 óra közötti PRÉMIUM VIP transzfert minimális különbözeti díjjal (+9.999,-Ft/egy út) tudod megrendelni.

Rendeld meg nyugodtan a profi reptéri transzferszolgáltatást, így még ezekhez az előnyökhöz is hozzájutsz, ami a Te saját kényelmedet szolgálja:

 • A transzfer korlátlan alkalommal behajthat az indulási szintre, és ott maximum 1 órát várakozhat. Miért jó ez Neked? Mert nem kell kapkodnod, van idő a ki- és bepakolásra.
 • A vendégeinket érkezéskor névtáblával fogadjuk a Thesszaloniki reptéren. Miért könnyíti meg ez az életed? Mert így kizárt, hogy elkeveredj a reptéri forgatagban, vagy netán rossz felé indulj tovább.

Fontold meg nyugodtan, beszéld át az utastársaiddal, barátaiddal, családtagjaiddal, ismerőseiddel, akikkel a Star Beachbe készülsz nyaralni.

stoptablas_no_80e

Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, és mindenben elnyerte tetszésed, akkor válaszd ki az időpontot, és kérd személyes ajánlással az online ár-előkalkulációt a tengerparti nyaralásra rizikó nélkül. Az igényfelmérő form kitöltése és a személyes ár-előkalkuláció kérése semmiféle kötelezettséggel nem jár.

MI TÖRTÉNIK AZ IGÉNYFELMÉRŐ FORM ELKÜLDÉSE UTÁN?

1. Miután megérkezik az online ár-előkalkuláció kérésed, kapcsolatba lépünk Veled. Nézd az e-mail fiókodat, mert oda válaszolunk. Ha nem kapnál e-mail levelet vagy telefonhívást 1 munkanapon belül, akkor értesíts bennünket (telefon: 30/6422922) vagy írjál Facebookon nekünk.

2. Egyeztetés után a Te igényeiddel harmonizálva írásban eljuttatjuk Neked az extra-precíz szolgáltatás összegzőt, a díjbekérőt. Itt még mindig a döntés a Te kezedben van, kéred vagy sem.

3. Ha kéred és jössz, akkor elküldöd pontosan kitöltve a megrendelőt és átutalással kiegyenlíted a részvételi díjat K&H Bankban vezetett folyószámlánkra.

Itt az idő. A legegyszerűbb kapcsolatfelvétel, ha itt és most kitöltöd ezt az igényfelmérő részt, ezzel megteszed az első lépést a Star Beach tengerparti nyaralás felé.

pirosnyil-jobbra-le_short

  A sikeres online ár-előkalkuláció kéréshez a *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!

  Miután elolvastad az egész oldalt és megnézted az árakat, MINDEN MEZŐT TÖLTSÉL KI, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérést.

  Teljes neved, és írd meg azt is, hogyan szólítsunk meg*

  E-mail címed*
  Olyan e-mail címet adj meg, amit biztosan használsz és működik, mert oda válaszolunk azonnal az ár-előkalkuláció kérésed sikeres elküldése után.
  Fontos infó, ha yahoo-s e-mail címed van: amennyiben rendelkezel másik e-mail címmel, ami nem yahoo-s, akkor azzal töltsed ki légy szíves ezt a formot, hogy sikeres legyen az elküldés.

  Telefonszámod*
  Valós telefonszámot írj be kérlek!

  A gördülékenyebb ügyintézés végett, ha kéred, felhívunk telefonon, hogy egyeztessünk.*
  Jelöld be, mikor hívjunk fel!
  11-13 óra között kérek telefonhívást13-15 óra között kérek telefonhívást15-17 óra között kérek telefonhívástCsak akkor kérek telefonhívást, ha 1 napon belül nem válaszolok az e-mailre


  Utasok létszáma*
  Ide írd be, hányan jöttök a Star Beach görögországi tengerparti nyaralásra, a Lila Üstökös superior apartmanba!

  Ha gyermek is utazik, akkor a tényleges születési idejét írd be, mert a gyermekkedvezmény érvényesítéséhez szükséges. (év/hó/nap)
  Ha nem akarod igénybe venni a gyermekkedvezményt, akkor ezt a sort ne töltsd ki. És persze akkor se töltsd ki, ha nem utazik Veled gyermek.

  Utazás ideje*
  Itt válaszd ki az időpontot, amelyik megfelelő számodra. Több turnusra mennél? van rá mód, az Üzeneted részbe írd be. (A pontos turnusok, amelyekből tudsz választani, a fenti táblázatban vannak. A dátumok a megérkezés és elutazás napját jelölik. A busz a megérkezés időpontja előtti napon indul ki és elutazásnál a következő napon érkezik vissza.)

  Válassz szobatípust*
  Itt válaszd ki, hogy hány személyre kéred a superior apartmant! Az árát feljebb extraprecízen megtalálod az oldalon, hogy mennyibe kerül. Pótágy ennél a szállástípusnál nincs.
  Ha többen vagytok, válaszd ki bármelyiket és az Üzeneted részbe írd be pontosan, hogy hányan. Ezzel kéred, hogy keressük a megoldást számodra, mert nagyon szeretnéd a Star Beach tengerparti nyaralást.

  Étkezés*
  Itt tudod megadni az étkezési igényed.

  Légkondi igény*
  Szereted, ha hűs szoba fogad? Akkor jelöld be! Mert, ha már mindent megadsz magadnak, ami jár Neked a pihenésed alatt, akkor ez dukál a tengerparti nyaraláshoz.
  Igen, megrendelem a klímahasználatot és fizetem a díjátNem kérek klímát, köszönöm


  Mivel utazol*
  Válaszd ki mindenképp a közlekedés módját!


  Busz felszállás helye*
  A busszal oda- és vissza is szállítunk. A busz alapútvonala, ahol csatlakozni tudsz a buszhoz: Budapest-Kecskemét-Szeged. Válaszd ki a számodra megfelelőt.
  BudapestKecskemétSzegedNem busszal utazom


  Busz kényelmi szolgáltatás felszállás helye*
  Különbözeti díjat fent a táblázat alatt a Busszal szeretnél jönni? részben találod. A férőhelyek száma limitált.
  Köszönöm, nem kéremGyőr, príma kérem és fizetem a díjátVeszprém, rendben kérem és fizetem a díjátSzékesfehérvár, jó lesz kérem és fizetem a díjátNem busszal utazom


  Autódnak kiemelt VIP parkolóhely használat*
  Előre fenntartott parkolóhely, limitált férőhellyel, ezért már itt jelöld be, hogy kéred.
  Igen kérem és előre megrendelem, mert akkor nem kell parkolóhelyet keresnem az utcánNem kérem, mert nem számít a fenntartott helyNem autóval utazom


  Autóval utazol Makrygialosra, és a foglalásodhoz kéred a Prémium AJÁNDÉKOD 5000,-Ft helyett most INGYEN?*
  Csak akkor jelöld be, ha autóval utazol.
  Igen, kérem az AJÁNDÉK praktikus trükköket tartalmazó úti leírást és útvonaltervetNem kérem, mert valahogy majd csak odatalálokNem autóval utazom


  VIP reptéri transzfer Thesszaloniki reptér és Makryialos Star Beach között a megérkezés napján és a hazautazás napján*
  A repülőjegyet a repülőtársaságnál magad vásárolod meg, mert függ a személyek és a csomagok számától és a szezontól. A reptéri transzferről pedig mi gondoskodunk Görögországban, ha megrendeled. Előre megrendelt repülőtéri transzfer szolgáltatási díját fent a táblázat alatt lejjebb görgetve a REPÜLŐVEL jönnél egyénileg? részben találod. A férőhelyek száma limitált. Te döntesz, melyiket kéred. Számolj a csomagjaid számával is.
  Ezt kérem: 1-4 főig, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Ezt kérem: 1-8 főig minibusszal, mert jó érzés, ha már a reptéren szívélyesen köszöntenek.Nem kérem, mert nem lényeges a vendégvárás személyre szólóan.Nem repülővel utazom


  Utasbiztosítás*
  Azért fontos, ha ne adj Isten történne valami, jól jön a segítő kéz.
  prémium tengerparti utasbiztosítást kérek 730,-Ft/fő/napextra tengerparti utasbiztosítást kérek 1150,-Ft/fő/nap


  Rendelkezel kedvezményre jogosító üdülési utalvánnyal vagy kuponnal?*
  Ha a válaszod igen, akkor az Üzeneted részbe írd be feltétlenül, hogy hol kaptad és mekkora összegre szól.
  Igen és szeretném most beváltani.Nem, nincs üdülési utalványom, se kuponom.


  Milyen eszközön megnyitva töltöd ezt a formot?*
  Kérjük bejelölni, mert ezzel segíted a munkánkat. Köszönjük!
  Ha van asztali számítógéped vagy laptopod, praktikusabb azon megnyitva kitölteni, mert a nagyobb kijelzőn könnyebb és átláthatóbb.

  Asztali számítógépOkostelefonTabletLaptop


  Üzeneted*
  Üzenetedben írj meg nyugodtan minden egyéb közlendőd, amit fontosnak tartasz!
  Ha nincs mit üzenj, akkor csak ezt írd be légyszi: köszönöm.

  Jártál már Görögországban?*
  Ha válaszod, igen, hol?
  Igen, persze, imádomNem, még soha, idén jött el az ideje

  Itt jártam már Görögországban*
  Akárhány helyet felsorolhatsz!

  Facebook közösségi oldalon elérhető vagy?*
  Ha igen, hol és milyen névvel? Beírhatod a közvetlen linket is!

  Hol hallottál, olvastál az Andromeda Travel Utazási Irodáról?*
  Ha interneten, kérjük segítsd munkánkat és írd meg hol pontosan.

  Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot*
  Elfogadom, igen

  Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
  Hozzájárulok, igen

  Feltétlen nézd meg, hogy MINDEN MEZŐT KITÖLTÖTTÉL-E, mert csak akkor fogod tudni elküldeni az ár-előkalkuláció kérésed. Azt is figyeld, hogy az adatvédelmi szabályzatot bepipáltad-e!

  Mit tegyél, miután kérted online az ár-előkalkulációt? Irány az e-mail fiókod és nyisd meg a leveled.

  Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
  Mikor rákattintasz a küldésre, utána célszerű azonnal megnézned az e-mailedet, mert oda érkezik a válaszunk.

  captcha

  Kérlek, az alábbi mezőt mindenképp jelöld be.


  Igen, szeretnék itt nyaralni. Kérem a Star Beach strandhotelapartman Lila Üstökös Superior Apartmanos elhelyezést erkélyről közvetlenül tengerpartra & tengerre néző kilátással, ezért küldjétek el nekem az ár-előkalkulációt. Amikor olvastam az oldalt, nagyjából én is összeadtam az árakat, de szeretném pontosítani, hogy jól adtam-e össze. Az igénybevétel feltételeit megnéztem és az árakat is láttam.

  A piros *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
  A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

  *****