Horvátország tengerparti nyaralás

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas-gasztronomia1

A legtöbb embernek, ha Horvátországra gondolnak, gyönyörű természeti kincsek, a régi óvárosok, a tengerpartok, a húsos cevapcic étel és a darált hússal töltött burek jut eszébe. A strandok leginkább sziklásak, kavicsosak, de akadnak néhol homokos tengerpartok is.

„Már a rokonaink mondták nekünk évek óta, hogy az Andromedával utaznak, mert mediterrán helyeket ajánlj, és gondoltuk, akkor épp a legjobb kézre bízzuk magunkat. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Már az utunk első egyeztetésén feltűnt, hogy milyen részletességig felmérik pontosan a mi elképzeléseinket. A nyaralásunk alatt jöttem rá, hogy a kérdezősködésük a mi érdekünket szolgálta, mert nekünk szerettek volna minden tőlük telhetőt megadni. Sikerült. Életünk legemlékezetesebb napjaira örömmel gondolunk, aminek része az Andromeda Travel Utazási Iroda is.”

Ancsa és barátai

————————————————————————————————–

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas1

7 dolog, amit MINDENKÉPP KÉRDEZZ MEG,
mielőtt lefoglalod az utazásod! >>

Miért gyanús, ha túl olcsó árat látunk?

pirossapkaskisfiu_felfele_mutatÉrdemes előzőleg tájékozódni. Az utóbbi években gyakran előfordult, hogy jól működőnek hitt iroda hirtelen nagyon olcsó árakat szabott. Nem sokkal később megszüntette működését, ám előzőleg igyekezett annyi pénzt beszedni, amit lehet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a piaci árnál jóval kisebb összegért hirdetnek meg utakat, amelyek eleve gyanút kell, hogy ébresszenek az utazni vágyókban.
Mi olyan árakat szabunk, amelyek kedvezőek ugyan, és mindenki megkapja az ígért ellátást és programokat. Az Andromeda Travel minden általa vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal.

 

A foltos kiskutya, a dalmatiner Dalmáciáról kapta a nevét. A horvátok igazi szenvedéllyel élnek és számukra a barátság, mint minden mediterrán népnél, mindig életbevágóan fontos.

horvatorszag5

Kezdd itt az útjainkkal való ismerkedést!
Tekintsd meg legfrissebb kínálatunkat! >>

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

 

horvatorszag_terkep