Horvátország tengerparti nyaralás

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas-gasztronomia1

A legtöbb embernek, ha Horvátországra gondolnak, gyönyörű természeti kincsek, a régi óvárosok, a tengerpartok, a húsos cevapcic étel és a darált hússal töltött burek jut eszébe. A strandok leginkább sziklásak, kavicsosak, de akadnak néhol homokos tengerpartok is.

„Már a rokonaink mondták nekünk évek óta, hogy az Andromedával utaznak, mert mediterrán helyeket ajánlj, és gondoltuk, akkor épp a legjobb kézre bízzuk magunkat. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Már az utunk első egyeztetésén feltűnt, hogy milyen részletességig felmérik pontosan a mi elképzeléseinket. A nyaralásunk alatt jöttem rá, hogy a kérdezősködésük a mi érdekünket szolgálta, mert nekünk szerettek volna minden tőlük telhetőt megadni. Sikerült. Életünk legemlékezetesebb napjaira örömmel gondolunk, aminek része az Andromeda Travel Utazási Iroda is.”

Ancsa és barátai

————————————————————————————————–

utazas-andromeda-travel-horvatorszag-nyaralas1

Miért gyanús, ha túl olcsó árat látunk?

pirossapkaskisfiu_felfele_mutatÉrdemes előzőleg tájékozódni. Az utóbbi években gyakran előfordult, hogy jól működőnek hitt iroda hirtelen nagyon olcsó árakat szabott. Nem sokkal később megszüntette működését, ám előzőleg igyekezett annyi pénzt beszedni, amit lehet. Ilyenkor előfordulhat, hogy a piaci árnál jóval kisebb összegért hirdetnek meg utakat, amelyek eleve gyanút kell, hogy ébresszenek az utazni vágyókban.
Mi olyan árakat szabunk, amelyek kedvezőek ugyan, és mindenki megkapja az ígért ellátást és programokat.

A foltos kiskutya, a dalmatiner Dalmáciáról kapta a nevét. A horvátok igazi szenvedéllyel élnek és számukra a barátság, mint minden mediterrán népnél, mindig életbevágóan fontos.

horvatorszag5
horvatorszag_terkep