Szakmai gyakorlatra csatlakozz lendületes, jó kedvű csapatunkba.

 

SZAKMAI GYAKORLAT, KARRIER

Egész évben folyamatosan jelentkezhetsz a kötelező középfokú – és felsőfokú oktatási intézmények  és felnőttképzési továbbképzők által előírt szakmai gyakorlatra.

Harmonikus környezetben várjuk a jelentkezők pályázatait szakmai gyakornoki programunkra.

SZAKMAI GYAKORLAT

szorgalmas lelkesedéssel, türelmes és kitartással rendelkező tanuló részére.

szakmai-gyakorlat-andromeda-travel-utazasi-iroda-1Miért választotta szakmai gyakorlatához Fanni az Andromeda Travel Utazási Irodát?

“Szakmai gyakorlati helynek mindenképp olyat szerettem volna választani, amely segíti a szakmai fejlődésemet. Az utazásszervezés már az órák alatt megtetszett, ezért keresgéltem utazási irodákat. Éreztem már az első pillanatban, hogy itt az Andromeda Travelnél meleg szívvel fogadnak. Az utazási iroda bemutatkozásában az is megfogott, hogy egész évben fogadnak szakmai gyakorlatra diákokat.”

szakmai-gyakorlat-andromeda-travel-utazasi-iroda-2Martin vajon miért ajánlja másnak is szakmai gyakorlati helynek az Andromeda Travel Utazási Irodát?

“A nyári szakmai gyakorlatomat az Andromeda Travel utazási irodában töltöttem Székesfehérváron. Választásomban az utazási iroda vezetésének barátságos hozzáállása nagyban közrejátszott. Örömmel töltöttem itt a szakmai gyakorlatom a családias hangulat végett. Teljes szívből ajánlom másnak is.”

felkialtojel A fényképes bemutatkozó levélben  azt mondd el magadról, ami esetleg az önéletrajzból kimaradt, illetve ebben jobban ki tudod fejteni a pontokat. Gondold át és fogalmazd meg, hogy mi inspirált Téged a jelentkezésre. Mutasd be magad, hogy milyen ember vagy! Ne csak egy letudandó levélként kezeld!

Ki vagy Te?

Olyan hallgató vagy, aki leendő szakmája iránt lelkiismeretesen érdeklődik és szorgalmas? Kíváncsi vagy minden olyan újra, ami előrébb visz az életben? akkor jelentkezz nyugodtan.

Hogyan tudsz jelentkezni?

Jelentkezés csak e-mailben bemutatkozó levéllel és fényképes önéletrajzzal. Ide küldd meg: andromedatravelhu@gmail.com

Ha nem is Téged keresünk, de ott lehet az illető az ismeretségi körödben, OSZD MEG ezt a SZAKMAI GYAKORLATI OLDALT és SZEREZZ VELE ÖRÖMET annak, aki épp szakmai gyakorlati helyet keres.

Amennyiben kiemelkedő tehetség vagy, könnyen elképzelhető, hogy más területen tudnánk együtt együtt működni Veled. Ezért, ha úgy érzed, hogy a szívesen dolgoznál együtt velünk, kérjük, írj nekünk. A jelentkezés során világosan fejtsd ki, milyen területen dolgoznál és milyen pozíciót képzeltél magadnak. A jelentkezésed kizárólag e-mailben erre az elektronikus e-mail címre juttasd el: andromedatravelhu@gmail.com

mutat-jobbra Pályakezdő vagy már szakmai tapasztalattal rendelkező vagy? Kattints itt és olvasd »»

Kattints az Állás-Karrier fotóra! Ha jelentkezel, akkor rögzítésre kerülsz önéletrajz adatbázisunkba még akkor aktuális álláslehetőség hiányában is. Ez azért jó neked, mert, amennyiben a jövőben képzettségednek, szakmai tapasztalatodnak és érdeklődésednek megfelelő területen tudunk álláslehetőséget kínálni, HR osztályunk munkatársai azonnal fel tudják venni veled a kapcsolatot.

Ezzel foglalkozunk, nézd meg Te is!