Olaszország tengerparti nyaralás. Utazás busszal az olasz tengerpartra.

 

Az olaszországi tengerparti nyaralás során Lido di Jesolot és Bibionet, Garda-tó környékét szívesen keresik fel a turisták. Gyere utazz ezeken a programokon, rejtett költség nincs és a buszos utazás kényelme, hogy nyugodtan lazíthatsz, mert nem te vezetsz, hanem tapasztalt sofőrök és magyar nyelvű felkészült profi idegenvezető van.

„Sokszor hallottuk barátainktól, hogy Olaszországban nem mindig egyenértékű a szállodák csillaga a besorolással. Nekünk az Andromeda Travelen keresztül sikerült megtalálni, amit szerettünk volna. Maximálisan meg voltunk elégedve, sőt az utazási tanácsadásért külön hálásak vagyunk. Nem nekünk kellett a neten böngészni, időt tölteni vele, minden hasznos infot megkaptunk. Emberségből és szakmai hozzáértésükből jelesre vizsgáztak előttünk az iroda munkatársai.”

Miklós és párja

Miért és kinek jó ezeken az olaszországi nyaraló utazásokon résztvenni?

✓ aki egy körültekintően megszervezett utazást részesít előnybe, ahol átláthatóan azt kapja, amit megrendel,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban akarja eltölteni a jól megérdemelt pihenését,
megbízható, tervezhető költségek mellett nyugodtabban nyaral a tengerparton,
✓ szakmailag felkészült, sokat tapasztalt utazási iroda segítségét képes elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást akar kapni.

“Valami velünk született izgalom fűti lelkünket, hogy lakóhelyünket váltogassuk, és szüntelen máshol és máshol vegyünk szállást, mert az ember lelke állhatatlan és nyugtalan, megállapodni nem bír sehol, ide-oda kalandozik.” – keresett magyarázatot a már 2ezer évvel ezelőtt támadt utazási lázra a római filozófus Seneca.

olaszorszag_andromeda_travel_utazas

A legtöbb embernek, ha Olaszországra gondolnak, a spagetti, a pizza és a lagúnák városa, Velence jut eszébe. Tenger és tenger közt is van sok lényegbeli eltérés. Elsősorban a hőmérséklete. Ha jó időre és melegre vágysz, feltétlen nézd meg az időjárást, és csak akkor indulj útnak, ha biztos vagy, hogy az idő épp olyan, amit Te elképzelsz az utazásodnak.

utazasok-jesolo

Ugye, Te sem a négy fal közt akarod eltölteni a nyarat? Gyere, velünk eljutsz oda, ahol csodás fenyőerdők kellemes illata a sós tengeri levegővel keveredik,
Téged is vár:
Lido di Jesolo »»

» Oké, megnézem!
 

utazasok-bibione

A napfény, a tenger, a finom homokos part adja Bibione vonzerejét, de ezerféle meglepő arcát csak annak tárja fel igazán, aki megszáll itt egy kis időre. Gyere velünk, irány:
Bibione »»

» Oké, érdekel!

Az olasz emberek hagyják egymást élni, mindenkinek a legelemibb, hogy boldog legyen. Megismerni őket egy élet is kevés, de az utazásod alatt, figyeld a gesztikulálásukat, a hangvitelüket, s máris közelebb kerülhetsz a gondolatvilágukhoz.

utazas-olasz-bibione-andromeda-travel20

Várunk szeretettel, akármelyiket is választod, megéri.

Adj SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék,

aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »