Olaszország tengerparti nyaralás

 

“Valami velünk született izgalom fűti lelkünket, hogy lakóhelyünket váltogassuk, és szüntelen máshol és máshol vegyünk szállást, mert az ember lelke állhatatlan és nyugtalan, megállapodni nem bír sehol, ide-oda kalandozik.” – keresett magyarázatot a már 2ezer évvel ezelőtt támadt utazási lázra a római filozófus Seneca.

olaszorszag_andromeda_travel_utazas

A legtöbb embernek, ha Olaszországra gondolnak, a spagetti, a pizza és a lagúnák városa, Velence jut eszébe. Tenger és tenger közt is van sok lényegbeli eltérés. Elsősorban a hőmérséklete. Ha jó időre és melegre vágysz, feltétlen nézd meg az időjárást, és csak akkor indulj útnak, ha biztos vagy, hogy az idő épp olyan, amit Te elképzelsz az utazásodnak.

olaszcsobbanj4

„Sokszor hallottuk barátainktól, hogy Olaszországban nem mindig egyenértékű a szállodák csillaga a besorolással. Nekünk az Andromeda Travelen keresztül sikerült megtalálni, amit szerettünk volna. Maximálisan meg voltunk elégedve, sőt az utazási tanácsadásért külön hálásak vagyunk. Nem nekünk kellett a neten böngészni, időt tölteni vele, minden hasznos infot megkaptunk. Emberségből és szakmai hozzáértésükből jelesre vizsgáztak előttünk az iroda munkatársai.”

Miklós és párja

kisbaba_elore_mutatVannak-e az utazásnak rejtett költségei?

Sok helyen előfordul, hogy meghirdetnek egy nagyon olcsó utat, és a helyszínen derül ki, hogy nincs az árban az üdülőhelyi díj, az étkezés, sőt még a hazautazás sem. Vannak olyanok, akik hihetetlenül alacsony árat feltüntetve kínálnak utat, és az apró betűs részben írják csak le, mit nem tartalmaz az összeg. A vendég gyanútlan, nem olvassa el a teljes szöveget, csak átfutja, és a helyszínen derül ki, hogy több dolog sincs feltüntetve az árban.

Tehát könnyen pórul lehet járni, de nálunk ilyesmi nem fordul elő, mi előre leírunk mindent, betartjuk, amit mondunk és ígérünk.

Az olaszországi tengerparti nyaralás helyszínéül Lido di Jesolot és Bibionet szívesen keresik fel a turisták.

utazasok-jesolo

Ugye, Te sem a négy fal közt akarod eltölteni a nyarat? Gyere, velünk eljutsz oda, ahol csodás fenyőerdők kellemes illata a sós tengeri levegővel keveredik,
Téged is vár:
Lido di Jesolo »»

» Oké, megnézem!
 

utazasok-bibione

A napfény, a tenger, a finom homokos part adja Bibione vonzerejét, de ezerféle meglepő arcát csak annak tárja fel igazán, aki megszáll itt egy kis időre. Gyere velünk, irány:
Bibione »»

» Oké, érdekel!

7 dolog, amit MINDENKÉPP KÉRDEZZ MEG,
mielőtt lefoglalod az utazásod! >>

Az olasz emberek hagyják egymást élni, mindenkinek a legelemibb, hogy boldog legyen. Megismerni őket egy élet is kevés, de az utazásod alatt, figyeld a gesztikulálásukat, a hangvitelüket, s máris közelebb kerülhetsz a gondolatvilágukhoz.

utazas-olasz-bibione-andromeda-travel20

Kezdd itt az útjainkkal való ismerkedést!
Tekintsd meg legfrissebb kínálatunkat! >>

stoptablas_no_80e

Ha szeretnél:

✓ egy körültekintően megszervezett utazáson részt venni, ahol átláthatóan azt kapod, amit az Andromeda Travel utazási irodánál megrendelsz,
kihagyhatatlan hangulatban és kellemes társaságban tölteni a jól megérdemelt pihenésed,
megbízható, tervezhető költségek mellett,
✓ szakmailag felkészült, hiteles utazási iroda segítségét elfogadni,
teljes körű tájékoztatást és kiváló szolgáltatást kapni,

akkor gyere, és feltétlen foglald le most a helyedet,
és töltsd ki a jelentkezési lapot itt:

pirosnyil-jobbra-le_short

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot.

captcha

 

Akciók >>

————————————————————————————————–

ADJ SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

utazasok-ajandek AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »