Milyenek a Strandok Makrygialoson Görögországban? Ismertető egyenesen Makrygialos tengerparti üdülőhely piacirányító szakértőjétől az Andromeda Travel Utazás • Esküvő • Rendezvény Szervező Irodától

 

Mi kell ahhoz, hogy az álmaid valóra váljanak, amikor tengerparti nyaralásra utazol?

Akár hiszed, akár nem, a megérkezés pillanatában és utána is, a legtöbb vendég először rögtön a mobilkészülékét kezdi el nyomkodni és keresi a WiFi elérhetőséget. Ennek kiszolgálása érdekében, itt autentikus hangulatú üdülőhelyen, Makrygialoson a Star Beach bársonyhomokos strandján a napernyők alatt mindez teljesül, mert a WIFI-re díjmentesen tudsz csatlakozni.No igen, jól érted, magán a beachen, a strandon.

Miért ajánlja Peti másoknak ezt a görögországi tengerparti nyaralást Makrygialoson?

A mai világban elengedhetetlen, hogy már a tengerparti strandon is rá tudj csatlakozni az internetre. El tudd olvasni az e-mailjeid és megoszd a tengerparti nyaralásod fotóit a Facebookon és Instagramon a barátaiddal, ismerőseiddel. Nos, ehhez kell egy olyan strand, ahol WIFI elérhetőség  van.

star-beach-tengerpart-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

Makrygialos kicsi üdülőhely, amely őrzi még autentikus hangulatát és tengerpartjai elképzelhetetlen változatosságokkal kényeztetik a vendégeket.

Nézd meg a többi strandot is itt, görgess lejjebb.

Hol tegyed meg a foglalást?

Az Andromeda Travelnél, mert Görögország Tengerparti Nyaralóhely Makrygialos márka szakértője.

MEGSZÓLALNAK A VENDÉGEK, AKIK MÁR NYARALTAK AZ ANDROMEDA TRAVEL UTAZÁSI IRODÁVAL MAKRYGIALOSON:

 andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos1

Eredeti görög világra számíts, amikor ezt a barátságos tengerparti üdülőhelyet, Makrygialost választod úti célodul.

Kitűnő választás. Négy évszakos turizmussal rendelkezik, így az év bármely napján. Valódi finom és sós tengeri levegő, ahol egészséges erővel turbózod fel magad! szivecske_piros_h20

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Mi volt fontos a Balogh családnak a görögországi tengerparti nyaralásnál? Az, hogy amikor megérkeznek, akkor biztos, hogy meglegyen az a szállás, amit lefoglaltak a családjuknak. És nehogy másikat kapjanak helyette. 100 %-ig a családias fogadtatást képzeltek el. Mindkettő feltétel adott a VangelisDias Hotelapartmaban. Ezért az apartmant itt foglalták le az Andromeda Travel Utazási Irodánál.

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek5Úgy indultunk el nyaralásunkra, hogy úgy szeretnénk végre találni egy helyet, ahová vissza-vissza térhetünk pihenni, kikapcsolódni. Harmadjára érkeztünk Görögországba és megtaláltuk itt nálatok Makrygialoson! Köszönjük a kedvességet, a szeretetet, ami bearanyozta nyaralásunkat. Külön pusziljuk Vangelist, akit nagyon-nagyon megszerettek lányaink (Borika, Eszterke). Élményekkel teli, kipihenten indulunk haza, de boldogságunk határtalan, mert még biztosan találkozunk!

Mindenkinek minden jót kíván: a Balogh család

 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel1-tengerparti-nyaralas

Az élmény átéléséhez nem elég egy szép táj, és önmagában verőfényes nap vagy a tenger és még a strand is kevés. Kellesz hozzá Te, az ember, a Te vágyad és akaratod, hogy az élmény részesévé válj!

Az Andromeda Travel márka szakértőként mindent megtesz azért, hogy az ide érkezők megismerjék Makrygialos titkait, közös emlékeit, tájait, hagyományait, múltját és jelenét. A csodák arra várnak, hogy végre felfedezzék közösségformáló erejét, a múltbéli és jelenbeli értékeit.

Örök életre szóló programok és élmények valósulnak meg itt, akik az Andromeda Travel szolgáltatásait veszik igénybe.

slider_16

Hálásak vagyunk Vendégeink által kapott címerre.

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Miért érezte Mónika és csapata, hogy barátként távozott a tengerparti üdülőhelyről, Makrygialosról?

vendegvelemenyek-andromedatravel-utazas-nyaralas

„Vendégként érkezünk és barátként távozunk.”

Mónika és csapata

Vendégeink őszinte véleménye magáért beszél. Milyen emlékeket osztanak meg velünk? Íme:

A tengerparti sétány felett magasodik egy kiálló sárgás színű homokszikla, a Dias szirt. A legnagyobb Görögországi hegy mitológiai főistenének nevét kapta, mert a monda szerint, sokszor lejött az Olymposzról és itt szeretett ücsörögni miközben ambróziát iszogatott. Annak szirtjének szélén a magányos fa áll. Találka helye a szerelmeseknek is a bódítóan csodás panorámája végett.

Töltsd itt a tengerparti nyaralásod Makrygialoson a Star Beach Rezidencia Resortban. Ez naplementés fotó a színes napozóágyaknál készült. Feltétlen sétálj fel és ki ne hagyd a Dias sziklaszirtes sétát. Közelebb vagy az égbolthoz, és ha közelebb vagy, akkor a naplemente vagy a napfelkelte, még narancsosabban ragyog.

Ha kicsit sétálnál inkább az apartmantól a strandig, akkor legjobb választás a VangelisDias Hotelapartman, kb 125 méterre van a tengerparttól.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legszuperebb szobák hamar elfogynak!

Akard a legjobbat, ne elégedj meg csak a jóval, mert a jól megérdemelt nyaralásodra utazol. Egy évben egyszer van nyár és szabadság.

Nekünk ez az életünk, azért vagyunk, hogy segítsünk neked kiválasztani a legmegfelelőbb szállást és a legmagasabb fokra emeljük a nyaralásod élményét, amit itt töltesz az autentikus hangulatú tengerparti üdülőhelyen, Makrygialoson Görögországban a Star Beach Rezidencia Resortban vagy a VangelisDias Hotelapartmanban.

Ezért érdemes volt megszületni, mert minden nap egy ajándék, ugyanis azt csinálhatjuk, amit szeretünk.

Várunk szeretettel.

tengerparti-nyaralas-utazas-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazasi-iroda

 

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Biankát és társasága számára fontos volt, hogy otthonosan érezzék magukat és rengeteg élményt kapjanak mellébeszélés nélkül. A foglalásban messzemenő segítséget az Andromeda Travel Utazási Iroda Makrygialos  üdülőhely szakértő munkatársai nyújtottak.

„Érkezéskor széles mosollyal és örömmel fogadtatok Bennünket. Máris otthonosan éreztük magunkat. Rengeteg élményt kaptunk.”

Bianka és társasága

STAR BEACH STRAND

Színes harmóniájával és bársonyhomokos strandjával kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújt. Árnyas napernyők alatt hallgathatod a tenger hullámainak muzsikáját. Berendezett strand messzemenőkig a vendégek kényelmét nyújtják. A kiszolgálás figyelmes nagyon. Az árak barátiak. Az üdülőhely legfinomabb koktéljait és frappé kávé különlegességeit és krémfagylaltjait feltétlen kóstold meg.

AFRODITE STRAND

makrygialos-afroditebeachAz Afrodite strand bájos vonzerejével magához láncolja nemcsak a görög, hanem a külföldről érkező turistákat is. A varázserő a sokoldalúságában rejlik. Afrodite a szépséges istennő beleszeretett halandó görög ifjúba, a vadászó Adonisba, mert olyan csodás férfit még nem látott soha.

Az Afrodite strand felett magasodó sziklaszirt, melynek szélén a magányos fa áll, találka helye a szerelmeseknek. Miért? Nézd meg a naplementét vagy a napfelkeltét, narancsosan pezseg.

Az üdülőhely leghosszabb tengerparti sétányának hangulata nemcsak nappal, de éjszakai is fénylik. Beülhetsz egy kis bárba, hallgathatod a lábaidat mozgató görög szirtakit vagy csemegézhetsz a finomabbnál finomabb étkek közt.

Készen vagy már, hogy a nyaralásod úgy sikerüljön, mint, ahogy azt elgondoltad? Itt a helyed!

Magyarországon egyedülállóan: Az Andromeda Travel minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal.

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Sándor és családja azért választotta ezt a tengerparti nyaralást Makrygialoson, mert sokat jelentett számukra a kiemelkedő gondoskodás?

„Igazán kellemes két hetet töltöttünk ebben a nyugodt kis üdülőhelyen. A híres görög szívélyes vendéglátást és kedvességet is tökéletesen megtapasztaltuk, ami pont ugyanolyan sokat jelent, mint egy jót fürdeni a tengerben. Ezen kívül külön kiemelkedő az a gondoskodás, ahogy már az út megszervezésétől kezdve egészen a végéig mindenre körültekintően ügyeltek.  Minden szépet, jót az életben, remélem, még találkozunk.”

Sándor és családja

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legklasszabb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a jóval, akard a legjobbat, mert ez jár Neked az éves mókuskerékből kiszakadva tudj pihenni.

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Gabi és családja részére várakozásukon felül teljesült minden. Semmit nem raktak fel a véletlenre, mert az évben egyszer van tengerparti nyaralás, amire nagyon készültek. Ezért Makrygialos tengerparti üdülőhely piacvezető specialistájára, az Andromeda Travel Utazási Irodára bízták magukat.

„Minden várakozásunkat felülmúlták a szolgáltatásaitok: szállás, étkezés, tengerpart, programok. Itt kerek a világ! Kívánjuk mindenkinek, aki ide látogat, hogy nagyon kellemes legyen a nyaralása, mint nekünk.”

Gabi, Antal és a gyerekek

GOLD STRAND

makrygialos-goldbeachMakrygialos nevéhez méltóan sok partszakasszal rendelkezik, mert annyit jelent hosszú part.

A Gold Strand – Aranypart – a tengerparti úton végig haladva már egészen az öböl végén, a tenger nyílásában húzódik meg, finom homokos partszakasza vonzza a strandolni vágyókat.

A tengerpart egész sekély, a szélében még hemperegni is nagyon jól lehet a simogató puha homokban. A kis gyermekesek paradicsoma.

Az Aranypartról rálátni az egész öböl panorámájára, mellyel csodás látvány tárul a szemünk elé.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legprímább szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a jóval, akard a legjobbat.

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Zsolt és családja tudja, hogy jól csak s szívével lát az ember és a vendéglátás maga is művészet. Az Andromeda Travel Utazási Iroda szakértő munkatársaira bízták a családi tengerparti nyaralás bonyolítását Makrygialoson.

A vendéglátás – tudjuk Krúdy Gyula óta – művészet. Ebben a házban igazi művészek látják vendégül a vándorokat…Makrygialoson. Ez az ország pedig még igazi nem műanyagból van, s lakói is igazi remek emberek. Köszönjük szépen!”

Zsolt és családja

PYDNA STRAND

makrygialos-pydnabeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nevéről elhíresült Bora Bora Strandig, mely az ókori ősi város Pydna szirtje alatt található.

Nappal ellazulva élvezheted a nyüzsgő strandi életet, ahova a görögök is járnak a nyaralóvendégek közé. Éjszaka szórakozhatsz a bárban. Sőt, mikor eljön a hajnal, még a tenger morajlása is muzsikál a füledbe.

Kukkants bele a videóba »»

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legkellemesebb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a kellemessel, akard a legkellemesebbet.

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

„Csodálatosak voltak ezek a pompás élmények. Hál’ Isten épp ezt vártuk az Andromeda Traveltől, mert sokaktól hallottuk már másoktól, hogy az Andromeda mindig azt nyújtja, amit ígér a szolgáltatásaiban és nincsenek rejtett költségek.”

Tibi és a társak

ROBINSON STRAND

makrygialos-robinsonbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nagyobb szemcsés homokos partszakaszra. Mögötte lévő partvonulat a rejtélyes sziklaöböl, ahol a sztárok is megfordultak, és videóklippet forgattak.

Legendája egy kalandvágyó göröghöz fűződik, aki a világban való kóborlását megunva, visszatért hazájába és itt telepedett le. Megfogta őt a vadon szava, aztán a civilizáció ezt a szép partot sem kerülte el és bár a legenda él, a strand ma már az egyik jelentős strandélményt nyújtja.

A tenger partján ejtőzve szemünk elé tárul a második legnagyobb görög város, Thesszaloniki, melynek látványa távolról is méltóságba ejtő.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a strandhoz legközelebbi szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a strandhoz nagyon közelivel, akard a strand mellettit.

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Lilike és társainak lényeges szempont volt, hogy olyan helyen nyaraljanak, ahol görög család tagjainak érezhetik magukat. Döntöttek, és az Andromeda Travel Utazási Iroda által utaztak Makrygialosra, mert olvasták, hogy az alapító görögországi föld szülötte. Így biztosak voltak abban, hogy helyesen teszik le a voksukat erre a tengerparti nyaralásra. 

„A legszebb emlék, professzionálisan volt minden megszervezve. De a legcsodálatosabb az volt, hogy úgy érezhettük magunkat, mintha a görög család tagjai lennénk. Még visszajövünk, biztos.”

Lilike és társai

PIRGOS STRAND

makrygialos-pirgosbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el az egyik legszélesebb homokos partszakaszra, a Pirgos Strandra, ahol a Thesszaloniki város jellegzetes szimbólumának, a Fehér Toronynak a kicsinyített mása áll az árnyas fák közt.

Valamikor régen több ezer évszázaddal ezelőtt híres termálfürdő működött, értékes kőkincseinek maradványai a múltról tesznek bizonyosságot.

Kukkants bele a videóba »»

Érdekessége, hogy a meleg áramlatokkal apró színes halak szoktak úszkálni a sekély vízben, egy-egy kis pontba összegyűlve játékosan csússzanak a fürdőzők lábainál.

A strand partjának vonalából épp rálátni az öböl túloldalán helyezkedő tengeri sólepárlóra.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legcsaládiasabb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a pótágyas szobával, hogy gyermeked is kényelmesen aludjon.

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Marcsi és családja 15 év eltelte után is emlékezett a csodálatos tengerparti nyaralásra. Ezért az Andromeda Travel Utazási Irodát ismét megbízták a családi utazás intézésével, mert biztosak voltak, hogy jól cselekszenek.

„15 év után jó volt újra itt lenni. Örülünk, hogy ismét Rátok bíztuk utazásunk szervezését és nem tévedtünk.”

Marcsi és családja

AGIANNIS STRAND

makrygialos-agiannisbeachMakrygialos főutcájáról, a nagy park közelében, nyílik egy hosszú-hosszú utca, mely körülbelül 3 km hosszú, annak végén egy sárgás sziklaszirt alatt található a majdnem érintetlen homokos partszakasz.

Története Agiannis kápolnához kapcsolódik, mely ott áll a közelében. Egy igazi régi görög kápolna, ahol még a berendezés sem változott évtizedek óta. Érdemes rápillantani harangjának míves kidolgozására.

A helyi halászok előszeretettel futnak ki innen bárkáikkal a tengerre, mert mindig biztos, hogy zsákmánnyal térnek vissza. A meleg öböl kedvez a tengeri kagylótermésnek. A közelben vannak a legnagyobb tengeri kagylóneveldék, melyek kitűnő fekete kagylókkal látják el az ínyenceket.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a tengerre néző kilátással szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a nem tengerre nézővel, és kérd a tengerre felé nézőt.

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk.

Kovács családtól kapta az Andromeda Travel Utazási Iroda ezt a szeretetteljes emlékezést, akik Makrygialoson töltötték a pihenésüket.

„A szeretetet nem kilogrammokban mérik, kinek-kinek annyit ér az élete, amennyi szeretetet tud adni. Tőletek rengeteget kaptunk.”

Kovács család

Ha a tengerparti nyaraláson fel szeretnéd fedezni a környék látnivalóit, akkor ez a kívánságod könnyen teljesül, mert szenzációs fakultatív programokon tudsz részt venni. Tipp: Görögország legnagyobb vízeséséhez is van kirándulás, ráadásul még arra a szigetre is, ahol a világhírű film, a Mamma Mia felvételének egy része játszódott.

Helyi nevezetességeket testközelből szemlélni vagy izgalmas programokon részt venni, kitűnő időtöltés a napozás mellett. Tekintsd meg a fakultatív programokat, melyeket a helyi görög iroda szervez. KATTINTS AZ ALÁBBI KÉPRE! ⬇⬇⬇

Ezekre a fakultatív programokra a helyszínen tudsz jelentkezni. A részletekbe menő tájékoztatóért klikkelj ide »»

Döntsd el most, mert a legjobb szobák gyorsan fogynak!

Ideje elküldened a jelentkezést online egyszerűen, mert nem akarsz lemaradni a legszuperebb helyekről!

Mindent egy helyen, költségtakarékosan intézhetsz játszi könnyedséggel az Andromeda Travel Utazási Irodánál, ahol lelkes munkatársaink állnak a Te szolgálatodra.

Lássuk akkor, hogy mely szállások közül tudsz választani!
Te döntesz! Kattints a képre, amelyik megtetszik és látni fogod a teljes tartalmat.

utazasok-starbeach
Te döntöd el, merre húz a szíved, hogy nyáron ne a 4 fal között gubbassz! Legyen pazar tengerparti vakációd!
» Megnézem, mert szimpatikus
utazasok-vangelisdias2
Napok óta töprengsz, hova utazz egy izgalmas tengerparti nyaralásra? Töltsd a szabadságod egy örök emlékű üdülésen!
» Megnézem, mert harmónikus
 Élvezzétek meghitten az esküvőtöket a tengerparton és ábrándozzatok arról, hogy még a tenger is Nektek hullámzik lágyan. A vágyatok teljesül!
» Megnézem, mert kivételes
utazasok-csaladi-utazas-tengerparti-nyaralás-görögország
Biztonságos nyaralást szeretnél? Míg a gyerekek homokoznak, pancsolnak a strandon, az anyuka és apuka nyugodtan pihen? Itt megtalálod!
» Megnézem, mert barátságos

utazasok-nyaralas2TENGERPARTI NYARALÁS. Serényen munkálkodunk, hogy a szabadságod napjai az év legjobb napjai legyenek.

Garantált nyugodt pihenés. Kellemes társaság. Nyíltszívű, vidám vendéglátó görög család. Gyere fedezd fel a varázslatos üdülés minden titkát. Kitűnő szakképviseletünk könnyen elérhető a helyszínen és mindenben a segítségedre lesz.

» KATTINTOK ITT és MEGNÉZEM, mert nagyon érdekel.
utazas-gorogorszag-makrygialos-beach-andromeda-travel

*****

Mire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

utazasok-ingatlan Vásárolj Ingatlant Görögországban »