Mi kell ahhoz, hogy az álmaid valóra váljanak, amikor tengerparti nyaralásra utazol?

 

A mai világban elengedhetetlen, hogy már a tengerparti strandon is rá tudj csatlakozni az internetre. El tudd olvasni az emailjeid és megoszd a tengerparti nyaralásod fotóit a Facebookon a barátaiddal, ismerőseiddel. Nos, ehhez kell egy olyan strand, ahol stabil WIFI elérhetőség  van. Itt autentikus hangulatú üdülőhelyen, Makrygialoson a Star Beach homokos strandján a napernyők alatt mindez teljesül, mert a WIFI-re INGYENESEN tudsz csatlakozni. No igen, jól érted, magán a beachen, a strandon.

star-beach-tengerpart-makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel-utazas1

 

Amúgy tudtad, hogy Makrygialos tengerpartjai elképzelhetetlen változatosságokkal kényeztetik a vendégeket?

Nézd meg a többi strandot is itt.

 andromeda-travel-utazas-gorogorszag-makrygialos1 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel2-tengerparti-nyaralas

Hiteles görög hangulatra számíts, amikor ezt a barátságos tengerparti települést választod úti célodul. Négy évszakos turizmussal rendelkezik, így az év bármely napján kitűnő választás. Valódi finom és sós tengeri levegő, ahol egészséges erővel turbózod fel magad! szivecske_piros_h20

andromedatravel_utazas_vendegvelemenyek5Úgy indultunk el nyaralásunkra, hogy úgy szeretnénk végre találni egy helyet, ahová vissza-vissza térhetünk pihenni, kikapcsolódni. Harmadjára érkeztünk Görögországba és megtaláltuk itt nálatok Makrygialoson! Köszönjük a kedvességet, a szeretetet, ami bearanyozta nyaralásunkat. Külön pusziljuk Vangelist, akit nagyon-nagyon megszerettek lányaink (Borika, Eszterke). Élményekkel teli, kipihenten indulunk haza, de boldogságunk határtalan, mert még biztosan találkozunk!

Mindenkinek minden jót kíván: a Balogh család

 makrygialos-gorogorszag-andromeda-travel1-tengerparti-nyaralas makrygialos_beach_2

Az élmény átéléséhez nem elég egy szép táj, és önmagában verőfényes nap vagy a tenger és még a strand is kevés. Kellesz hozzá Te, az ember, a Te vágyad és akaratod, hogy az élmény részesévé válj! Megteszünk mindent azért, hogy az ide érkezők megismerjék Makrygialos titkait, közös emlékeit, tájait, hagyományait, múltját és jelenét. A csodák arra várnak, hogy végre felfedezzék közösségformáló erejét, a múltbéli és jelenbeli értékeit.

Örök életre szóló programok és élmények valósulnak meg itt, akik az Andromeda Travel Utazási Iroda szolgáltatásait veszik igénybe.

slider_16

Hálásak vagyunk Vendégeink által kapott címerre:

vendegvelemenyek-andromedatravel-utazas-nyaralas

 

„Vendégként érkezünk és barátként távozunk.”

Mónika és csapata

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legszuperabb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a jóval, akard a legjobbat, mert a jól megérdemelt nyaralásodra utazol.

utazas-gorogorszag-makrygialos-beach-andromeda-travelLássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

„Érkezéskor széles mosollyal és örömmel fogadtatok Bennünket. Máris otthonosan éreztük magunkat. Rengeteg élményt kaptunk.”

Bianka és társasága

AFRODITE STRAND

makrygialos-afroditebeachAz Afrodite strand bájos vonzerejével magához láncolja nemcsak a görög, hanem a külföldről érkező turistákat is. A varázserő a sokoldalúságában rejlik. Afrodite a szépséges istennő beleszeretett halandó görög ifjúba, a vadászó Adonisba, mert olyan csodás férfit még nem látott soha.

Az Afrodite strand felett magasodó sziklaszirt, melynek szélén a magányos fa áll, találka helye a szerelmeseknek. Miért? Nézd meg a naplementét vagy a napfelkeltét, narancsosan pezseg.

Az üdülőhely leghosszabb tengerparti sétányának hangulata nemcsak nappal, de éjszakai is fénylik. Beülhetsz egy kis bárba, hallgathatod a lábaidat mozgató görög szirtakit vagy csemegézhetsz a finomabbnál finomabb étkek közt.

Kukkants bele a videóba »»

Készen vagy már, hogy a nyaralásod úgy sikerüljön, mint, ahogy azt elgondoltad? Itt a helyed!

Magyarországon egyedülállóan: Az Andromeda Travel minden vállalt szolgáltatásra 100% elégedettségi garanciát vállal.

„Igazán kellemes két hetet töltöttünk ebben a nyugodt kis üdülőhelyen. A híres görög szívélyes vendéglátást és kedvességet is tökéletesen megtapasztaltuk, ami pont ugyanolyan sokat jelent, mint egy jót fürdeni a tengerben. Ezen kívül külön kiemelkedő az a gondoskodás, ahogy már az út megszervezésétől kezdve egészen a végéig mindenre körültekintően ügyeltek.  Minden szépet, jót az életben, remélem, még találkozunk.”

Sándor és családja

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legklasszabb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a jóval, akard a legjobbat, mert ez jár Neked az éves mókuskerékből kiszakadva tudj pihenni.

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

„Minden várakozásunkat felülmúlták a szolgáltatásaitok: szállás, étkezés, tengerpart, programok. Itt kerek a világ! Kívánjuk mindenkinek, aki ide látogat, hogy nagyon kellemes legyen a nyaralása, mint nekünk.”

Gabi, Antal és a gyerekek

GOLD STRAND

makrygialos-goldbeachMakrygialos nevéhez méltóan sok partszakasszal rendelkezik, mert annyit jelent hosszú part.

A Gold Strand – Aranypart – a tengerparti úton végig haladva már egészen az öböl végén, a tenger nyílásában húzódik meg, finom homokos partszakasza vonzza a strandolni vágyókat.

A tengerpart egész sekély, a szélében még hemperegni is nagyon jól lehet a simogató puha homokban. A kis gyermekesek paradicsoma.

Az Aranypartról rálátni az egész öböl panorámájára, mellyel csodás látvány tárul a szemünk elé.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legprímább szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a jóval, akard a legjobbat.

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

A vendéglátás – tudjuk Krúdy Gyula óta – művészet. Ebben a házban igazi művészek látják vendégül a vándorokat…Makrygialoson. Ez az ország pedig még igazi nem műanyagból van, s lakói is igazi remek emberek. Köszönjük szépen!”

Zsolt és családja

PYDNA STRAND

makrygialos-pydnabeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nevéről elhíresült Bora Bora Strandig, mely az ókori ősi város Pydna szirtje alatt található.

Nappal ellazulva élvezheted a nyüzsgő strandi életet, ahova a görögök is járnak a nyaralóvendégek közé. Éjszaka szórakozhatsz a bárban. Sőt, mikor eljön a hajnal, még a tenger morajlása is muzsikál a füledbe.

Kukkants bele a videóba »»

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legkellemesebb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a kellemessel, akard a legkellemesebbet.

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

„Csodálatosak voltak ezek a pompás élmények. Hál’ Isten épp ezt vártuk az Andromeda Traveltől, mert sokaktól hallottuk már másoktól, hogy az Andromeda mindig azt nyújtja, amit ígér a szolgáltatásaiban és nincsenek rejtett költségek.”

Tibi és a társak

ROBINSON STRAND

makrygialos-robinsonbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el a nagyobb szemcsés homokos partszakaszra. Mögötte lévő partvonulat a rejtélyes sziklaöböl, ahol a sztárok is megfordultak, és videóklippet forgattak.

Legendája egy kalandvágyó göröghöz fűződik, aki a világban való kóborlását megunva, visszatért hazájába és itt telepedett le. Megfogta őt a vadon szava, aztán a civilizáció ezt a szép partot sem kerülte el és bár a legenda él, a strand ma már az egyik jelentős strandélményt nyújtja.

A tenger partján ejtőzve szemünk elé tárul a második legnagyobb görög város, Thesszaloniki, melynek látványa távolról is méltóságba ejtő.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a strandhoz legközelebbi szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a strandhoz nagyon közelivel, akard a strand mellettit.

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

„A legszebb emlék, professzionálisan volt minden megszervezve. De a legcsodálatosabb az volt, hogy úgy érezhettük magunkat, mintha a görög család tagjai lennénk. Még visszajövünk, biztos.”

Lilike és társai

PIRGOS STRAND

makrygialos-pirgosbeachA tengerparti úton végig haladva jutunk el az egyik legszélesebb homokos partszakaszra, a Pirgos Strandra, ahol a Thesszaloniki város jellegzetes szimbólumának, a Fehér Toronynak a kicsinyített mása áll az árnyas fák közt.

Valamikor régen több ezer évszázaddal ezelőtt híres termálfürdő működött, értékes kőkincseinek maradványai a múltról tesznek bizonyosságot.

Kukkants bele a videóba »»

Érdekessége, hogy a meleg áramlatokkal apró színes halak szoktak úszkálni a sekély vízben, egy-egy kis pontba összegyűlve játékosan csússzanak a fürdőzők lábainál.

A strand partjának vonalából épp rálátni az öböl túloldalán helyezkedő tengeri sólepárlóra.

A homokos tengerpart mellett előfordul kavicsos vízpart is.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a legcsaládiasabb szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a pótágyas szobával, hogy gyermeked is kényelmesen aludjon.

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk, Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

„15 év után jó volt újra itt lenni. Örülünk, hogy ismét Rátok bíztuk utazásunk szervezését és nem tévedtünk.”

Marcsi és családja

AGIANNIS STRAND

makrygialos-agiannisbeachMakrygialos főutcájáról, a nagy park közelében, nyílik egy hosszú-hosszú utca, mely körülbelül 3 km hosszú, annak végén egy sárgás sziklaszirt alatt található a majdnem érintetlen homokos partszakasz.

Története Agiannis kápolnához kapcsolódik, mely ott áll a közelében. Egy igazi régi görög kápolna, ahol még a berendezés sem változott évtizedek óta. Érdemes rápillantani harangjának míves kidolgozására.

A helyi halászok előszeretettel futnak ki innen bárkáikkal a tengerre, mert mindig biztos, hogy zsákmánnyal térnek vissza. A meleg öböl kedvez a tengeri kagylótermésnek. A közelben vannak a legnagyobb tengeri kagylóneveldék, melyek kitűnő fekete kagylókkal látják el az ínyenceket.

Rajtoltál már, hogy foglalj szobát? Ne késlekedj, mert a tengerre néző kilátással szobák hamar elfogynak! Ne elégedj meg a nem tengerre nézővel, és kérd a tengerre felé nézőt.

Lássuk, van-e még szabad szoba és mennyibe kerül?

Büszkék vagyunk., Vendégeink, akik bizalmat szavaztak nekünk:

„A szeretetet nem kilogrammokban mérik, kinek-kinek annyit ér az élete, amennyi szeretetet tud adni. Tőletek rengeteget kaptunk.”

Kovács család

stoptablas_no_h120Mindent egy helyen, költségtakarékos, játszi könnyedséggel, a Te szolgálatodban.

Döntsd el most, mert a legjobb szobák gyorsan fogynak!

Ideje elküldened a jelentkezést online felületen, mert online foglaláskor ráadásul plusz árengedményt kapsz!

Lássuk akkor, hogy mely szállások közül tudsz választani!
Te döntesz! Kattints a képre, amelyik megtetszik és látni fogod: Mennyibe kerül a nyaralás a tengerparton  és van-e szabad szoba? »

utazasok-starbeach
Te döntöd el, merre húz a szíved, hogy nyáron ne a 4 fal között gubbassz! Legyen pazar tengerparti vakációd!
» Megnézem, mert szimpatikus
utazasok-vangelisdias2
Napok óta töprengsz, hova utazz egy izgalmas tengerparti nyaralásra? Töltsd a szabadságod egy örök emlékű üdülésen!
» Megnézem, mert harmónikus
utazasok-eskuvo
Élvezzétek meghitten az esküvőtöket a tengerparton és ábrándozzatok arról, hogy még a tenger is Nektek hullámzik lágyan. A vágyatok teljesül!
» Megnézem, mert kivételes
utazasok-csaladi-utazas-tengerparti-nyaralás-görögország
Biztonságos nyaralást szeretnél? Míg a gyerekek homokoznak, pancsolnak a strandon, az anyuka és apuka nyugodtan pihen? Itt megtalálod!
» Megnézem, mert barátságos

utazasok-nyaralas2ELKEZDŐDÖTT A NYÁRI SZEZON. És mi serényen munkálkodunk, hogy a tengerparti nyaralásodon az év legjobb napjait töltsd nálunk.

Garantált nyugodt pihenés. Kellemes társaság. Nyíltszívű, vidám vendéglátó görög család. Gyere fedezd fel a varázslatos üdülés minden titkát. Kitűnő szakképviseletünk könnyen elérhető a helyszínen és mindenben a segítségedre lesz.

» KATTINTOK ITT és MEGNÉZEM, mert nagyon érdekel.
____________________________________________________________________________

afrodite_beach_makrygialos_greece

Engem meggyőztetek, nagyon tetszik, ezért kérem az árajánlatot.

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén, az utazás időpontját, mennyi személy (felnőtt, gyerek), étkezés, klíma igényed, közlekedés módját (busz, autó, repülő....) és egyéb közlendőd. Az ajánlat összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes információt, amit ránk bíztál. Minél többet árulsz el az elvárásodról, annál konkrétabban tudunk egyedi kedvezményeket adni.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.

Andromeda_elegedettseg_h185

*****

Mire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

utazasok-ingatlan VÁSÁROLJ INGATLANT GÖRÖGORSZÁGBAN »