Görögország Tengerparti Nyaralás, ahol jól érzed magad

 

Ahol látod a Megnézem gombot, oda kattints és bejön az az oldal, ahol az árat is megtalálod.

utazasok-tengerparti-nyaralas-andromedatravel-utazasi-iroda-1TENGERPARTI NYARALÁS örökpanorámás tengerre néző kilátás és tengerparti panoráma látvány épp a bársonyhomokos strand mellett. Kívánságod tutti teljesül Görögországban a tengerparti nyaralóhelyen, Makrygialoson a Star Beach Residencia Resort strandhotelapartmanban.

MEGNÉZEM MOST!
gorogorszag-utazas-andromeda-travel

„Sok ember tanulhatna tőletek emberséget, szeretetet, segítséget.
Ha nem is tudok visszajönni, akkor is az emlékeimben maradtok.
Nagyon jól éreztem itt magam, minden nagyon szép, minden jó volt!
Ölelek mindenkit!”

Margaret

pirossapkaskisfiu_felfele_mutat

Miért nevezitek magatokat Görögország tengerparti nyaralóhely Makrygialos szakértőjének?

Az iroda társ-alapítója a hellének földjén, Makrygialoson látta meg a napvilágot. Több, mint másfél évtizede érkezett Magyarországra, hozta magával a gyökereit, a kultúráját, a gyermekkori emlékeit. Nem véletlen, hogy bár az utazási irodánk bár több országba szervez utakat, mégis Görögországot és Makrygialost tartja az első számú utazási célpontnak. Erre az üdülőhelyre velünk utazók olyan konkrét azonnal alkalmazható információkhoz jutnak, amelyeket más irodák nem képesek átadni. Egyedi kirándulásokat, különleges túrákat szervezünk, a fentebb említett helyismeretünknek köszönhetően.

utazasok-makrygialosSzeretnél végre Te is egy gondtalan, hamisítatlanul autentikus görögországi tengerparti üdülésen részt venni? Szippants bele az egészséges tengeri sós levegőbe?
MAKRYGIALOS »»
» MEGNÉZEM MOST!

utazasok-paraliaVágyakozol egy éjjel-nappal nyüzsgős vakációra, ahol minden a lábaid előtt hever, és kilométeres tengerparti sétány vár? Süttesd a hasad és érezd tök jól magad!
PARÁLIA »»
» MEGNÉZEM MOST!

utazasok-sarti
Álmaid netovábbja, hogy eljuss egy olyan görög nyaralóhelyre, ami egy “háromlábú” félszigeten van? A jó hír: megtaláltad, nézd meg azonnal közelebbről!
SARTI »»
» MEGNÉZEM MOST!

utazasok-neipori
Bámulatba ejt, hogy tud a semmiből kipattanni egy új üdülőhely? Csobbanj a tenger lágy hullámaiban, a homokos tengerparton élvezd az édes semmittevést!
NEI PORI »»
» MEGNÉZEM MOST!

Hamarosan még több szuper görögországi üdülés közül tudsz válogatni!
Ha most épp nem találtál kedvedre valót, akkor nézz vissza később.

A legtöbb embernek, ha Görögországra gondolnak, a fenséges ízű pitás girosz, az égszínkék tenger, a napfény, vakítóan fehér házak, a több ezer éves ókori emlékek jutnak eszükbe. Nem véletlenül lettek ezek az ország védjegyei, messze földről utaznak ide évente a turisták milliói, hogy nyári vakációjukat ilyen környezetben töltsék.

 ————————————————————————————————–

A görög emberek életvidámak, életigenlők, néha felfoghatatlanok, de mindig tele lelkesedéssel. Valld be, amire egész évben gyűjtesz, tervezel, mi lesz az úti célja a jól megérdemelt utazásodnak, Te is jobban szeretsz boldog emberekkel körülvéve lenni.

Végtelen hosszú partok és eldugott vendéglők, melyek egy pohár bor mellett időt feledtetni hívnak. A régi és új ezen keveréke a látogatót a valóság és a képzelet között lebegteti, amíg sikerül számára Görögország hosszú távú múltját az élénk jelennel egyesíteni.

————————————————————————————————–

utazasok-ajandekAdj SZUPERUTAZÁST AJÁNDÉKBA és már meg is van, ne törd tovább a fejed!!! 🙂

Kitűnően választottál, mert az utazás egy olyan ajándék, aminek élménye örökre a megajándékozott kedves személyé marad.

AJÁNDÉKOZZ SZUPERUTAZÁST! »

*****

utazasok-ingatlanMire kell körültekintően figyelned, milyen kockázatok és mellékhatások húzhatják keresztbe GÖRÖG INGATLANVÁSÁRLÁSI számításod? Kérdezd meg a szakértőt, az Andromeda Travel Utazási Irodát, akik Görögországot tökéletesen ismerik és elképesztően rugalmasan kezelik a megkeresésed!

Vásárolj Ingatlant Görögországban »