Kapcsolat

Saját utazási irodai ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll.  Ingyenes szakmai tanácsadás személyre szabott kiszolgálással.

TELEFONOS ÜGYINTÉZÉS: 30/642-2922 hétfőtől péntekig: 10-17 óra között.

SZEMÉLYES ügyintézés: telefonon előre egyeztetett időpontban lehetséges! Azért vezettük be ezt a munkafolyamatot, mert számunkra fontos, hogy Téged a legkörültekintőbben szolgáljunk ki. Ekkor csakis Rád összpontosítunk. A legcélszerűbb időpont a személyes ügyintézésre hétfőtől péntekig 12-16 óra között.

E_V_andromedatravel_utazas_sm

E-MAIL ÜGYINTÉZÉS: BÁRMIKOR! Ha nyitva tartási időn kívül vagy belül inkább e-mailben szeretnéd elmondani, tedd meg nyugodtan. Mert kötöttségek nélkül akármikor, amikor Neked megfelel. Írj erre az e-mail címre: andromedatravelutazas@gmail.com

FACEBOOK ÜZENET: BÁRMIKOR! Rugalmas intézés, nem vagy időhöz kötve. Ide kattints, de ügyelj, hogy be legyél lépve a Facebook profilodba, mert csak akkor tudsz üzenni.

CHAT KAPCSOLAT VONAL: BÁRMIKOR! A weboldalon bal kéz felől lent a kis ablakban találod, könnyű használni.

Ám amennyiben már eldöntötted, hogy hova utazol: akkor megbízásod egyszerűen, V_G_andromedatravel_utazas_smmacera nélkül küldd online, mert az online rendszer itt az interneten, 24 órán keresztül elképesztő módon, rendíthetetlenül üzemel.

De, ha még nem vagy benne biztos: mert még van kérdésed, akkor a következő ügyfélszolgálati napon szívesen válaszolunk Neked. Csak csörögj ránk telefonon, mert jókedvűen várunk. Ám ha kényelmesebb, mert a neten vagy, írj a Facebookon.

És miért jó elektronikusan online intézni? mert 24 órán át üzemel időkorlát nélkül. Hogyan tudsz online intézni? Várjuk e-mailed vagy írj ennek az oldalnak az alján lévő formon vagy a bal kéz felől lévő chat-ablakba írd be üzeneted vagy jelentkezz be Facebookon.

Telefon: 30/642-2922
Tel/Fax: 22/500-925. Kérjük szépen, hogy telefonos híváshoz inkább a 30-s kezdetű telefonszámot használd.

E-mail: andromedatravelutazas@gmail.com

Facebookon akarsz írni, rendben: írj privát üzenetben.

Csatlakozz pozitív közösségünkhöz a Facebookon:
andromeda-facebook-logo1-580x55

https://www.facebook.com/andromedatravel.fehervari
https://www.facebook.com/Makrygialos

Hol van az Andromeda Travel Utazási Iroda Székesfehérváron?

VÁRKÖRÚT 2. szám alatt. Az egyik legfrekventáltabb helyen találsz meg bennünket Székesfehérváron a különleges atmoszférát árasztó belvárosban, mely a város egyik ékességéről, az Európában egyedülálló fényinda sétálóutcájáról is híres. Itt vagyunk nagy örömmel és szeretettel várjuk telefonhívásod, e-mail leveled.

Andromeda_elegedettseg

Weboldalaink:
www.andromeda.hu
www.eskuvok.info
www.makrygialos.info
www.andromedatravel.hu

Műk.eng: U-000187
Adószám: 12778492-2-07
Vagyoni biztosíték: Európa Utazási Biztosító Zrt

Kapcsolatfelvétel:

Neved, ahogy megszólíthatunk (kötelező)

E-mail címed (kötelező)
Működő e-mail címet adj meg, mert válaszolni fogunk!

Telefonszámod (kötelező)

Üzeneted (kötelező)
Üzenetedben feltétlen írd meg könnyedén a közlendőd, amit fontosnak tartasz. A sikeres üzenetküldésed után hamarosan kapcsolatba lépünk veled.

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot

Hozzájárulok ahhoz, hogy az Andromeda Travel Utazási Iroda az e-mail címemre elektronikus hírlevelet, marketingcélú küldeményt küldjön.
 Hozzájárulok, igen

Kérlek, az alábbi mezőbe írd be a lent látható ellenőrző kódot, mert a biztonság prioritás az Andromeda Travel Utazási Irodánál.
MIKOR RÁKATTINTASZ A KÜLDÉSRE, UTÁNA CÉLSZERŰ AZONNAL MEGNÉZNED AZ EMAILEDET, MERT ODA ÉRKEZIK A VÁLASZUNK.

captcha

A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező!
A jelentkezés után pár percen belül küldünk egy visszaigazoló e-mailt. A díjbekérő összekészítésénél személyre szabottan figyelembe vesszük az összes kérésed, amit ránk bíztál.